Karkkipäivä
Karkkipäivä

Saiskos nyt ne hyvät rintsikat?

Kauniita alusvaatteita pidetään käsittääkseni yhtenä klassisimmista lahjoista joita mies voi naiselleen antaa korujen ja kukkien ohella. Meillähän tällaiset romanttiset muistamiset ovat arkisemmin – mutta ah-niin-arvostetusti – muotoa rakkaudella ostettu savulohifilee tai uusi objektiivi kameraan.

  Lahjakortti_IMG_0593

Ainoa alusvaatelahja, jonka Mr Karkkipäivä on minulle kymmenen vuoden aikana antanut, on Gene Simmonsin Family Jewels –TV-ohjelmaa mainostaneet alkkarit.

Tänä jouluna hän vihdoin kunnostautui.

idLahjakortti

Syksyn rintaliiviavautumiseni on ilmeisesti jäänyt mieleen ^_^ Minun piti ottaa asiakseni käydä kunnon liiviliikkeissä Kreikan matkan jälkeen, mutta tehtävä on edelleen suorittamatta. Asia on ollut koko ajan mielessäni, mutta rintsikkaostoksilla käynti on lopulta niin epämieluisaa puuhaa että se on kuin huomaamatta sysäytynyt joka viikko eteenpäin…

Nyt kun sain tämän hienon lahjakortin, voisin vihdoin hoitaa asian! :) Ja näköjään saan mukaan motivoivan konsultinkin. :p

Lahjakortti_IMG_0594_

Oletteko te saaneet miehiltänne/poikaystäviltänne alusvaatelahjoja? Ovatko ne olleet onnistuneita ja mieluisia?

Minun täytyy sanoa, että miehenä jännittäisi kyllä lähteä ostamaan jotain rintsikkalahjaa… Ymmärrän eleen romanttisuuden, mutta kuinka monesti miehen itse valitsemat liivit lopulta sopivat lahjan vastaanottajalle..? Itse kun ainakin kuulun niihin naisiin, joille vain ani harvat liivit istuvat, ja ne täytyy ehdottomasti sovittaa ennen ostoa.

Kommentit (28)

 1. M

  Konsultti toki myy omia ajatuksiaan. Mutta myös ohjaa asiakkaan toivomaan suuntaan. Ja tietenkin maksua vastaan, joten tässä pääsi nyt syntymään haastava tilanne. Etenkin eduntavoittelun suhteen. Mutta asiakas lienee oikeassa.

 2. Eevis

  Heh, Gene Simmons -alkkarit :) Hauskaa ja sympaattista mun mielestä! Me puhuttiin just ennen joulua näistä alusvaatelahjoista, kun mies kysyi että odotanko hänen ostavan mulle sellaisia. Itse ei haluaisi tai uskaltaisi, kun ei tiedä esim. liivien malleista mitään ja lisäksi minä aina tuskailen kun en löydä istuvia liivejä ikinä mistään. Sanoin, että en odota alusvaatelahjoja, miten hän niitä osaisi ostaa kun itsellekin se on usein niin älyttömän vaikeaa ja ärsyttävää; sama koko voi olla eri liivimallissa tai merkissä täysin erilainen, sovittamatta ei voi mitenkään löytää sopivia. Eli lahjakortti on paras vaihtoehto, jos alusvaatteita haluaa mulle lahjoittaa!

 3. Jonttu

  ”…Gene Simmonsin Family Jewels –TV-ohjelmaa mainostaneet alkkarit.

  Tänä jouluna hän vihdoin kunnostautui.”

  En muista, milloin olen viimeksi nauranut näin hyvin. Kiitos, olet mahtava. :)

  • Sanni

   ^_^ Kiitetään herra Karkkipäivää ja hänen hyvää makuaan alusvaateosastolla :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.