Ruusuinen look à la We Care Icon

Olen saanut Sokokselta kokeiltavaksi We Care Icon -meikkejä. Vihdoin pääsen kunnolla tutustumaan tähänkin sarjaan! :) Toistaiseksi kokemusta on vain ruskeasta eyelinerista, joka onkin kyllä ollut ahkerassa käytössä.

WeCareIcon_look_

Tämä juttu oli julkaisuvalmiina jo eilen mutta villiinnyin tiramisusta niin että se kiilasi ohi ^_^

WeCareIcon_meikit

Valitsin luomivärejä kolmeen eri lookkiin, lisää siis tulossa myöhemmin. :)

WeCareIcon_SmokyBrown_paletti_meikki

Ensimmäinen look on hillitty ”kauneusmeikki” ruskean ja vaalean ruusun sävyillä. Silmämeikin tein kolmen sävyn Smoky Brown -paletilla jonka kauniin viileät sävyt vetivät ihollani yllättävän punertaviksi, etenkin tuo keskimmäinen sävy.

Tämä on toisaalta jo tuttu ilmiö, ihoni on sen verran lämmin että hyvin monet, jostain syystä etenkin hohtavat ruskean sävyt, näyttävät ihollani aina lämpimiltä. Mattaruskea pysyy paremmin ”itsensä sävyisenä”.

WeCareIcon_SmokyBrown_paletti

We Care Iconilla on kolmen sävyn Smoky-paletteja kolmea erilaista; satiini-mattakoostumuksella varustetut ruskea ja harmaa-musta sekä kimaltavammalla koostumuksella pinkki-vaalea-harmaanmusta.

Olen aiemmin swatchaillut näitä Sokoksella useaan otteeseen ja pitänyt laatua sen verran hyvänä että olen jopa suositellut ko. paletteja hyvien ja edullisten ruskeiden tai harmaiden palettien kyselijöille. Nyt voin vahvistaa arvioni: laatu on hyvä. Sävyt levittyvät silkkisesti eivätkä varise.

Yhden kokeilukerran perusteella mono-sävyt ovat hitusen kuivempaa laatua. Mutta palaan tähän kun olen kokeillut niitä kunnolla (sain testiin yhteensä viisi ”monoa”).

WeCareIcon_Lipstick_NaturalSoftRose

Tämän meikin suosikkituotteeni on Moisture Wear -huulipuna sävyssä Natural Soft Rose. Sain valita testisävyt itse ja valitsin tämän ja lämpimämmän Perfect Hot Coralin. Natural Soft Rose (#4) on todella kaunis ja (tekisi kovasti mieli käyttää englannin sanaa wearable ;)) helppokäyttöinen sävy arkeen. Käytän harvoin tällaisia ruusun sävyjä, mutta pitäisi kyllä käyttää useammin! :)

Moisture Wear -huulipunan koostumus on kevyt, liukas ja voidemainen.

WeCareIcon_kasvomeikki

Meikkipohjan tein Perfect Wear -meikkipuuterilla, sävy 3 Perfect Apricot.

Poskille sipaisin Natural Glow -poskipunaa sävyssä 2, Perfect Rose. Poskipunassa on kaksi eri puolta, persikkaisempi ja pinkimpi. Käytin persikkaista puolta. Sävy on hyvin, hyvin läpikuultava = tässä on vähän pigmenttiä.

Lisäsin poskipäille, kulmaluulle ja silmäluomen sisänurkkaan korostukset All Over Shimmer Highlighter -puuterilla, sävy 1 Magic Glow. Puuterin persikkaisen beige alin raita sopii kauniisti täydentämään Smoky Brown -luomiväripaletin harmoniaa. Sipaisin sitä alaluomelle tummanruskean sävyn alle.

WeCareIcon_look1_0

We Care Icon on meikkisarjoissa sieltä kaikkein huokeimmasta päästä, hinnat taitavat olla Rimmelin tasoa. Esimerkiksi luomiväripaletti kustantaa 10,90€ ja huulipuna 7,50€. Minusta on aina erityisen kiva kokeilla ja pystyä suosittelemaan edullisia merkkejä joihin kaikilla on varaa. :)

Perusteellista arviota We Care Iconin laadusta en osaa vielä antaa, mutta tämän ensimmäisen meikin perusteella vaikuttaa oikein hyvältä. Huulipuna ja luomiväripaletti saavat erityismaininnan – ja jo aiemmin omistamani eyeliner joka on todella hyvä!

Mitenkäs te ja WCI? Onko merkki monille tuttu?

Kommentit (42)
 1. Charming Nails
  19.4.2014, 12:28

  Nätti lookki! Yksi WCI huulipuna löytyy, joku vaalea pinkki sweet pink tms. jonka ostin yllättäen sinun suosituksen perusteella :)

  1. Täh? :D Olenko suositellut WCI-huulipunaa? :D Niitä nimittäin en ole koskaan aiemmin käyttänyt enkä edes swatchaillut sävyjä kaupassa. Sekoitatkohan johonkin toiseen..?

   1. Charming Nails
    20.4.2014, 20:52

    Eikun se olikin Lumenen Natural Code! Hämmentävää mutta mielessäni nämä kaksi merkkiä sulautuvat yhdeksi…ovat jollain tapaa niin samanlaisia!

 2. Tosi hyvä postaus taas kerran! :) Olen itse tykännyt We Care Iconin tuotteista. Hinta-laatusuhde on kohdillaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *