Ruskeat rajaukset

Ostin marraskuussa kaksi uutta ruskeaa nestemäistä eyelineria. Tässä vähän tarinaa niistä. :)

Eyelinerit_brown

Sokoksen We Care Icon -merkki on pysynyt minulle ilmestymisestään saakka etäisenä, ja tämä eyeliner on ensimmäinen tuote jota olen merkiltä kokeillut. (Off topic mutta tuo nimi ’We Care Icon’ on minun mielestäni hyvin omituinen… ”Me välitämme ikoni”…?)

Maybellinelta taas olen käyttänyt meikkejä vaikka kuinka. Tykkäsin kovasti vanhasta Line Definer -tussista, joka sitten harmillisesti vaihdettiin tähän ”lötkötussi”-versioon. Tai harmillisesti ainakin minun näkökulmastani, pidän jämäköistä tusseista enemmän kuin joustavista lötköistä.

Eyelinerit_WCI

We Care Iconin eyelinerissa on ohut sivellinpää, ja tuote on sellaista kevyen ”emulsiomaista”, vaikea kuvailla mutta ei vesimäisen nestemäistä vaan vähän paksumpaa. Sitä on mielestäni helppo hallita ja rajaus levittyy siististi karkaamatta luomen epätasaisuuksiin niinkuin hyvin nestemäisillä tuotteilla on vaarana.

Jälki on erittäin tummaa niinkuin kuvasta näkyy, kuivuttuaan lähes mustanruskeaa. Kuivuu täysin mataksi.

Eyelinerit_brown_Maybelline

Maybellinen ruskean linerin sävy on vähän vaaleampi, selkeämmin ruskea. Jälki on hieman kiiltävää.

Lötkötussilla rajatessa piirtoa ei ole ihan niin helppo hallita kuin ohuella siveltimellä tai jämäkällä tussilla, ja rajauksesta tulee käytännössä aina vähän paksumpi ja ei-niin-tarkkarajainen. Etenkin siiven loppuosasta on vaikea saada terävää tämäntyyppisellä eyeliner-kärjellä. Maybellinen Liner Expressin massa on aika vetistä, mikä myös vaikuttaa jäljen hienoiseen epätarkkuuteen.

Nyt parin kuukauden käytön jälkeen Liner Express on jo alkanut kuivahtaa ja massa hieman kökkööntyä. We Care Iconissa ei mitään muutoksia.

Eyelinerit_brown3

Kerroin aiemmin, että Laveran nestemäisessä eyelinerissa on kaikkein ohuin sivellinkärki minkä tiedän. Ja on edelleen. We Care Iconin sivellin on myös todella ohut ja erittäin hyvä, mutta ihan yhtä ohuenohutta jälkeä kuin Laveralla en saa sillä tehtyä. Mikä ei tietenkään tarkoita että toinen olisi sillä perusteella toista parempi :) Ihan vain vinkkinä sitä Mahdollisimman Ohutta eyeliner-sivellintä etsivälle.

Eyelinerit_brown_swatch

Maybelline-rajauksen päälle muuten tarttuu luomiväri erittäin hyvin sen kevyesti ”tahmeaksi” jäävän pinnan ansiosta. Luomivärillä voi kivasti tuunata rajausta, levittämällä päälle esimerkiksi metallisen ruskeaa puuterimaista luomiväriä saa tosi kivasti välkehtivän tuloksen, samalla kun rajaus silti pysyy tummempana ja selkeämpänä kuin pelkällä luomivärillä tehtynä. Täysin mattaisiksi kuivuvien eyelinerien päälle luomiväri ei tartu yhtä hyvin.

Kuriositeetti: aloin käyttää mustaa rajausta vasta vuonna 2006..! Siihen saakka käytin vain ja ainoastaan ruskeaa, jopa maskarassa. (Ja kaukaisessa menneisyydessä myös sitä kuuluisaa sähkönsinistä… :D) Musta on kova väri ja sopii vaalealla henkilöllä parhaiten värikkäiden meikkien raamittajaksi. En voinut kuvitellakaan käyttäväni mustaa ennen  kuin löysin meikkiini värit.

Kommentit (23)
 1. Itseltäni löytyy myös tuo we care iconin- nestemäinen, sekä laveran nestemäinen. Pidän laverasta enemmän juuri sen kapeuden vuoksi, mutta rimmelillä on mielestäni yhtä hyvä sivellin heiden nestemäisessään. Minulla on myös se.

  We care iconista vielä puheenollen, merkki on yllättänyt minut positiivisesti luontoystävällisyydellään, hinnoillaan ja laadullaan! Huulikiiltoja minulla on kaksi, tuo nestemäinen ruskea eyeliner ja luomiväri sekä siveltimiä. Kaikista olen tykännyt kovasti! (Vaikkakin omassa käytössäni huulikiiltojen käyttö on sottaavampaa kuin joidenkin muiden merkkien kanssa. Tuote ei mielestäni sellaisenaan levity huulilleni vaan taputtelen sen sopivaksi. Sottaavaa mutta lopputulos on ihana!)

 2. Tuo ”We care icon” tulee varmaan siitä, että Icon on sokoksen oma merkki, jota näkyy mm. vaatteissa, asusteissa, koruissa ja kosmetiikassa. ”We care” -alku viittaa taas merkin ekologisuuteen. We care Iconia olen nähnyt vain kosmetiikkapuolella, en muualla Sokoksen osastoilla. Näin ajattelisin maalaisjärjellä :)

  1. OK, tuohan selittää paljon! :) En muistanutkaan tuota Icon-merkkiä.

   1. Ei se siitä silti hyvää nimeä tee! ;D

    1. No ei niin, siinä olet oikeassa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *