Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ruskeaa ja oranssia

Ja Manlya pukkaa taas. Tällä kertaa mattasävyjä, persikkaista oranssia ja lämmintä ruskeaa. Tuo oranssi on aivan superherkullinen sävy, me likes a lot!
Ruskeaa on häivytetty kullanhohtoisella kerman sävyllä. Yläluomella ohut rajaus Indelible Carbonilla ja alaluomen sisärajaus Catrice Oriental Brown.Loppu”kevennys”: näitä mulla kuluu ihan eniten!

Silmämeikinpoistoaine ja topsipuikot. Otin 15. kesäkuuta käyttöön uuden Natural Coden silmämeikinpoistoaineen ja se on nyt melkein lopussa. Topsipuikkoja kuluu yksi (Pirkan) rasiallinen kuukaudessa.
Silmämeikinpoistoaineessa extravaivaa tuottaa se, että pystyn käyttämään vain geelimäistä tuotetta. Kasvojenpesuun tarkoitettu aine ei sovi, voidemainen ei sovi, nestemäinen ei missään nimessä sovi, kaikki kirvelee. Välillä markkinoilla ei ole ollut yhtään geelimäistä sm-poistoainetta ja olen joutunut tilaamaan ulkomailta. Tällä hetkellä Suomen markkinoilta löytyy tietääkseni vain Lumenen Natural Code -silmämeikkiputsari joka on geelimäinen, ja nyt odotankin kauhulla koska senkin koostumus mennään muuttamaan.
Entisiä lemppareitani ovat olleet Yves Rocherin, Montagne Jeunessen, No7:n, Pirkan ja Anytimen silmämeikinpoistoaineet, kaikki geelimäisiä. Ja joka ikisen koostumus muutettiin nestemäiseksi tai tuotteen valmistus on lopetettu. :(

Kuluuko teillä joku kauneudenhoidon tuote niin että se olisi koko ajan lopussa?

Kommentit (8)

 1. .Nekku.

  Mulla menee yksi sellainen iso pullo (500 ml?) Osis+ -hiuslakkaa kuussa. Se on kyllä mainiota ainetta, liimaa vaikka miehen kattoon. :D

 2. Nea/ Fashioned in Finland

  Jep, geelimäisten poistuminen on ä r s y t t ä v ä ä! Minulla tuo NC kirvelee myös mutta onneksi vaahdot toimivat myös loistavasti (Make up store eye foam on huippu :D). Silmämeikipoistovedet on minulle ainakin ihan vitsi, ei niillä saa mitään pois ja jos on niin öljyistä että saa, niin sitten silmäkin ihan yök! :D

  Ihana oranssi meikki!

 3. Keltje

  Aloe vera-geeli on minulla ahkerasti käytössä, laitan sitä hiuksiin ja naamaan ja ja..
  Silmämeikit poistan yleensä perusvoiteella ja öljyllä. Kokeilin kerran Lumenen jotain nestemäistä silmämeikinpoistoainetta ja se ärsytti silmiä niin, etten sen jälkeen ole ostanut mitään silmäputsareita, kuvitellen että ne kaikki olisivat yhtä kaameita.

 4. Anonymous

  Jos nyt tuokin geeli häviää, niin koitas poistaa meikkejä oliiviöljyllä. Toimii ainakin minulla =)

 5. prettyplush

  Tykkään myös noista geelimäisistä silmämeikinpoistoaineista, mutta mulla tuo Natural Coden (meinasin kirjoittaa Anytimen!!) kestää vain kolme viikkoa, eli ilmeisesti mallaan sitä runsaammalla kädellä kuin sinä, joka kuitenkin meikkaat minua enemmän ;)

 6. Inkivääri

  prettyplush – oho! Aika hyvin! ^_^ Mäkin mielestäni laitan sitä paljon kerralla, ei tunnu kovin riittoisalta.

  Anonyymi – oliiviöljyä (ja muitakin öljyjä) on jo tullutkin kokeiltua ja nehän on aivan erinomaisia putsareita. Ainoa miinus tulee näkökentän sumentumisesta joka seuraa öljyputsausta. Siksi en viitsi ottaa öljyjä päivittäiseen silmämeikinpuhdistuskäyttöön, tuntuu nimittäin ilkeältä se kalvo silmän päällä….

  Tuo Nean suosittelema MUSin vaahto on mulla vielä kokeilematta, pitää varmaan antaa sillekin mahdollisuus….

 7. Mokkis

  Anytime- josta mainitsit, on muuttunut/muuttanut nimeään Lumene Natural Codeksi. :)

 8. Inkivääri

  Mokkis – I know. :) Natural Coden silmämeikinputsari ei ole samaa ainetta kuin entisen Anytimen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.