Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ruskameikki

Syksyiseen meikkiin sopivat maanläheiset ruskan sävyt.

Ruskameikki3

Ruskameikki toteutettu MACin sävyillä Shroom (sisänurkka ja kulmaluu), Amber Lights (luomen keskiosa), Antiqued (ulkonurkka ja alaluomi) sekä Humid (luomivako). Rajaukset Catricen kullanruskealla kynällä.

Ruskameikki2

Kun olin saanut meikin valmiiksi, se näytti minusta jotenkin tutulle. Pian muistin, että minulla on L’orealin Landscape-paletissa melkein nämä ihan samat sävyt, ja olen tehnyt niillä paljon tätä onnistuneemman version. L’oreal-meikin voi katsoa täältä.

Syysmeikit

Hassua, miten kuvittelin valitsevani MACin matkapaletteihin umpimähkään kivan syksyiset sävyt, ja sitten olinkin valinnut toiseen alitajuisesti jo aiemmin käyttämäni kombon. Luovuudellakin on rajansa – ainakin minun luovuudellani. ^_^

Syysmeikit2

Kommentit (8)

 1. keijukainen

  Väriyhdistelmästä tykkään, mutta mustakin se aiempi Lorkkuversio oli onnistuneempi. Ehkä se johtui siitä rajauksen tuomasta terävyydestä ja kontrastista luomen pehmeisiin sävyihin?

  Nyt kiinnostaa mitkä sävyt sulla on tuossa toisessa MAC-paletissa!

 2. Nimetön

  pakko kysyä, että onko sulla mitään mielipidettä bellápierre meikkisarjasta? onko se niin hoitava ja hyvä, kuin kerrotaan?

 3. Nisse

  Kummatkin meikit ovat todella kauniit, mutta mielestäni tämä versio vetää silmäsi aika syvälle ja (ne sinun ongelmallisiksi parjaamasi :) ) kulmaluut korostuvat.

  Mutta nättejä ja ihanan syksyisiä ja utuisia ovat!

  • Sanni

   ”Silmät syvemmällä” -vaikutelmaa korostaa vielä sekin, että siristän silmiäni kuvaushetken auringossa, enkä nosta kulmiani ylöspäin niinkuin yleensä aina teen kuvissa. Mutta totta on, että tumma (tässä tapauksessa vihreä) sävy luomivaossa vetää silmät tietysti syvemmälle kuin joku vaaleampi, kuten Lorkku-meikin kuparipersikka.

 4. Sanna

  Tosi kaunis meikki :) Minusta tämä oli kauniimpi kuin se ”onnistuneempi” meikki ;)

 5. Tipi

  Kontrastit pukee!
  Itsellä tumman vihreät silmät, ruskea ja lila tuovat värin kauniisti esille. :)

 6. Charming Nails

  Humid sopii kauniisti lämpimien ruskeiden/kuparin kanssa. En ole tajunnutkaan kokeilla.
  Sulla on tosi kauniit silmät :)

 7. milipili

  ”kohtalokas katse” ;-) Humid on mahtava!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.