Karkkipäivä
Karkkipäivä

Rumimmat hajuvesipullot

Tässä tulee lyhyt mutta ytimekäs kirjoitus markkinoiden rumimmista hajuvesipulloista. Tämä on mielipidepostaus, älä suutu jos itse rakastat näiden pakkausten designia. Minusta nämä pullot ovat jotain niin kammottavan mautonta, että koen pakolliseksi jakaa tunteen kanssanne.

Rumathajuvedet

Kyseessä on Morganin hajuvesikolmikko. En tiedä onko näitä vielä useampiakin, mutta meidän liikkeessä myydään vain näitä kolmea. ”Kaunokaiset” ovat nimeltään My Morgan, Psychedelice ja Love De Toi. Morganin hajuvedet kuuluvat ns. halpistuoksuihin, ja halvoissa tuoksuissa voi odotetusti olla myös halvan näköinen design. Mutta kuka keksi suunnitella jotain näin hirveää? Nämä saavat Paris Hiltonin hajuvedet näyttämään ylellisyydeltä. Kirpeää liköörinvihreää yhdistettynä muoviseen vaaleanpunaiseen ja tähtiä ja perhosia  joiden keskelle on liimattu muovinen jalokivi. Onko kohdeyleisönä mahdollisesti 10-vuotias lapsi?

Lasten hajuvesiksi näitä luulisikin, mutta ei. Nämä on tarkoitettu nuorille aikuisille. Tuoksukuvauksessa Morganin brändiä ja tuoksuja kuvaillaan sanoilla viettelevä ja seksikäs. Koettakaa vietellä joku näillä muovisilla hirvityksillä!

Noniin. Nyt sain sen ulos systeemistä. Mutta vielä on yksi pahoinvointia herättävä pakkaus……

Rumathajuvedet2

Se on kesän uutuustuoksu, Sarah Jessica Parkerin NYC. Siis mitä ihmettä? Muovinen, saippuakuplahylsyä muistuttava putkilo joka näyttää siltä kuin siihen olisi liimattu koepaloja Tiimarin halvimmista lahjapapereista? Tämäkö on sitten New York -chic Sarah Jessican tyyliä? Tämä ei ymmärrä. Ei ymmärrä. Kertakaikkiaan hirveä pakkaus. Kaiken lisäksi lasinen pullo luiskahtaa muutamien käyttökertojen jälkeen helposti ulos muoviputkilostaan, kuten kävi meidänkin myymälän testerille. Se tippui asiakkaiden käsistä niin monesti että lopulta sumutinkin meni rikki. Laatua.

RumathajuvedetSJP

Onko kellään samanlaisia antipatioita Morgania tai SJP:n NYCiä kohtaan?

Kommentit (59)

 1. Norppa

  Kieltämättä joskus kun ekaa kertaa näin tuo SJP:n pullon, ihmettelin, onko se tosiaan SJP:n… Tuoksusta en muista kyllä mitään.

  Nuo Morganin hajuvedet jollain tapaa miellyttää, joku ihana karkkimaisuus niissä on ;) Siis tuoksussa, kieltämättä pakkaus on aika teini, nyt kun sanoit.

 2. mää

  hei! myydäänkö tota sambaa vielä jossain, haluan sen! oi muistoja..

 3. Kiii

  Mulla on toi love de toi mutta ehdottoman paljon nätimmässä putelissa. Sellanen kapee ja pitkulainen lasipurkki.

Kommentoi »

Comments are closed