Karkkipäivä
Karkkipäivä

Romanttinen Karhu Koreasta

Hauskaa – korealainen kosmetiikka yllätti minut nyt Kreikassakin..! ^_^

Huulimeikkejä rakastava ystäväni Marianna jakaa aina innoissaan viimeisimmät löytönsä kanssani, ja viikonloppuna hän esitteli minulle varmaan erikoisimman huulikiillon jollaiseen olen törmännyt. Jälleen voi vain todeta, että Koreassa on varmasti keksitty – ja hyödynnetty – kaikki mahdolliset tavat käyttää kaikkia mahdollisia kosmetiikkatuotteita

Romantic Bear Lip Color

Romantic Bear. Onpa tuotteella vielä ihan älyvapaa nimikin..!

Marianna kertoi, että maan taloudellinen tilanne ja nuorten heikko rahatilanne on viime aikoina aikaansaanut korealaisen kosmetiikan suosion nousun myös Kreikassa. Korealainen kosmetiikka on postikuluineenkin halvempaa kuin suurin osa edullisimmista markettimeikkisarjoista täällä, esimerkiksi L’Oreal Parisin ja Maybellinen tuotteet ovat Kreikassa kalliimpia kuin Suomessa.

Marianna oli tilannut ”romanttisen karhun” eBaysta silkasta uteliaisuudesta luettuaan siitä jostain kreikkalaisesta blogista. Se maksoi alle viisi euroa.

Karhukiilto tuoksuu ihan lapsuuden Hubba-Bubballe. :)

Romantic Bear Lip Color

Sain demonstraation Karhun käytöstä laivamatkalla Antiparokselle.

Kyseessä on peel off -kestohuulikiilto tai ”lip stain”, miten tuo nyt suomennetaankaan.

Romantic Bear Lip Color

Romantic Bear on koostumukseltaan paksua, kiiltävää ja erittäin tahmeaa. Sitä levitetään huulille paksu kerros ja levityksessä pitää olla nopea, sillä kiilto alkaa jäykistymään heti kosketuksissa ilman kanssa.

Romantic Bear Lip Color

Vinyylimäisen kerroksen annetaan kuivua huulilla 5-10 minuuttia. Se kihelmöi kevyesti.

Kun myöhemmin kokeilin kiiltoa itse…

Romantic Bear Lip Color

…en voinut käsittää, miten Marianna onnistui levittämään superpigmenttisen tahman niin siististi tahraamatta hampaitaan. Minulla oli koko suu täynnä karkilta maistuvaa nallea. Vaatii harjoitusta, mitä ilmeisimmin :)

(…epäimartelevimpia kuvia minusta blogissa…? ^_^ :D)

Romantic Bear Lip Color

Kun huulikiilto on kuivunut, se irrotetaan huulilta vetämällä kalvo peel off -naamion tyyliin.

Romantic Bear Lip Color

Jos kiiltoa on levittänyt tarpeeksi paksun kerroksen, sen pitäisi lähteä helposti yhtenä riekaleena.

Romantic Bear Lip Color

Kas näin.

Huulilta pyyhitään vielä ylimääräiset pigmentit ja mahdolliset riekaleet ja päälle voi levittää halutessaan huulirasvaa tai läpinäkyvää huulikiiltoa.
RomanticBear_IMG_1746

Tuloksena luonnollinen, punertava sävy joka kestää huulilla monta tuntia.

Tai ainakin toisilla tulos on tällainen.

Romantic Bear Lip Color

Testatessani huulikiiltoa itse ajattelin, että tulos on minun kalpeilla huulillani varmasti överi.

(…kuvassa aamunaama + ”vastaheränneet” kulmakarvat… antakaa anteeksi ^_^)

Mömmön levitys oli hankalaa ja kuten todettua, sitä levisi myös kaikkialle suuhun. Pelkäsin, että huultenympärykseni ja hampaanikin tahriintuvat, ei ”romanttisia” hampaita kiitos…!

Mutta…

RomanticBear_after_IMG_2101

…tulos olikin ihan mitäänsanomaton.

Punaista väriä sai harjailla ja purskutella suusta pitkään ja hinkata riekaleita huulilta, mutta sävy ei ollut imeytynyt huuliini juuri lainkaan. (Eikä se onneksi tahrinut hampaita.)

Hmm. Pigmentit vaikuttavat siis eri tavalla eri ihmisten huulilla. Ehkä laitoin kiiltoa liian ohuen kerroksen, tai ehkä minun huuleni olisivat vaatineet pidemmän vaikutusajan..? (…sitä ei olisi kyllä kestänyt, minua rehellisesti ällötti nieleskellä karhukiiltoa….)

No, hauska tätä oli silti kokeilla :) Ylipäänsä oli hauska ”välikohtaus” saada yhtäkkiä eteensä korealainen huulikiilto kesken Kreikan matkan, juuri kun ihan hiljattain olin blogissa kertonut kuinka vähän olen perillä korealaisesta kosmetiikasta.

:)

Kommentit (18)

 1. Elli A

  En kestä.. :D :D Ihan mahdon tuote! Kiitos tästä postauksesta. Kevensi päivän. :)

  • Sanni

   Hahah, kiitetään vain Mariannaa ^_^ :-*

 2. milipili

  ???

 3. jenni

  Hui mikä tuote :D

  Ei välttämättä koske tätä tuotetta / merkkiä, mutta tahtoisin varoittaa, että Aasiassa ei kannata ostaa mitään ”karhu”-tuotteita, ellei halua tukea vahingossa karhunsappituotantoa :( Kiinalaisessa lääketieteessä on käytetty karhun sappea, mutta käyttö on vähentynyt kun sapelle on löytynyt muita eläinystävällisempiä vaihtoehtoja. Mutta karhunsapentuottajat ovat keksineet nyt laittaa karhun sappea teehen, kaljaan, hammastahnaan, kosmetiikkaan, you name it… Karhuraukat vangitaan ja ne ovat pienissä häkeissä koko ikänsä kun niistä pumpataan sappea. Tässä yksi juttu aiheesta: https://www.thedodo.com/bear-bile-uses-products-1172622292.html
  Mm. Animals Asia-järjestö vapauttaa näitä karhuja ja koittaa painostaa eri maiden hallituksia, että kyseinen toiminta lopetettaisiin.

  Tosiaan toivon, että tällä Romantic bearilla ei ole mitään tekemistä karhun sapen kanssa, mutta ihan vain vinkiksi eläinystäville, että voi olla hyvä idea välttää kaikkia tuotteita joiden yhteydessä karhut mainitaan :(

  • Sanni

   Mutta karhunsapentuottajat ovat keksineet nyt laittaa karhun sappea teehen, kaljaan, hammastahnaan, kosmetiikkaan, you name it…

   Voi kamaluus…! :( :( :(

 4. Tennisverkko

  Millainen kosmetiikan hinta Kreikassa on suomalaisen rahapussille suhteutettuna? ? onko se kutakuinkin samoissa hinnoissa kuin kotimaasta ostettaessa?
  Olen lähdössä sinne lomamatkalle ja Sephora + Suomesta huonosti/ei lainkaan saatavat merkit houkuttaisivat.

  • Sanni

   Moi Tennisverkko! Kreikassa muut kuin kreikkalaiset merkit ovat kokemukseni mukaan kalliimpia kuin Suomessa, esim. meillä niin edulliset L’Orealin päivittäiskosmetiikkamerkit ovat täällä selvästi kalliimpia. Ateenan Sephoran hinnat ovat kallimmat kuin vaikka Ranskan tai USAn Sephoran. Benefitin Defined & Refined Brow Kit esimerkiksi, jonka kovasti haluaisin ostaa ja sitä taas Ateenan Sephorassa hiplasin, maksaa täällä 46 euroa (vai olikohan 42… no joka tapauksessa yli 40 euroa) ja USAssa 34 dollaria. Aikamoinen ero.

   Mutta jos tykkäät kreikkalaisesta Korresista, sitä taas saat täältä kolmanneksen tai jopa puolet halvemmalla kuin Suomesta.

 5. Sanni

  Mulla on muutama paremmin (ainakin minulla) toimiva versio tosta kyseisestä tuotteesta. :D Ebaystä nekin.

  Blogistasi inspiroituneena ja jo aiemmin vinkkejä kyselleenä olen nyt varannut lennon Mykonokselle 7. kesäkuuta ja Ateenasta 19. päivä. Olisiko sulla vielä antaa suositusta että mitkä saaret olisi nähtävä kyseisellä reissulla? Haluaisin käydä ehkä kahdella tai korkeintaan kolmella saarella Mykonoksen lisäksi ennen Ateenaan matkaamista.

  • Sanni

   Olisiko sulla vielä antaa suositusta että mitkä saaret olisi nähtävä kyseisellä reissulla?

   Millainen ”saarimeininki” sinua kiinnostaa? :) Rauhallisemmat ja vähemmän turistilliset (esim. vastapainona Mykonokselle) vai vilkkaat? Oletko enemmän ranta- vai kyläihmisiä? (Eli laitatko enemmän arvoa kauniin arkkitehtuurin ja kiinnostavien kylien katselulle kuin päivien vietolle hienohiekkaisilla rannoilla?)

   Syros ja Tinos ovat ihan lähellä Mykonosta ja upeita paikkoja. Syros on Kykladien hallinnollinen keskus ja sen huikean kuvauksellinen pääkaupunki Ermoupolis on ihan kunnon city (siellä on oopperatalokin..!). Tinoksen pääkaupunki on aika kookas sekin vaikkei nyt mikään city Ermoupoliin verrattuna, mutta myöskin todella kaunis. Tinos sopii niin biitsi- kuin kylä-hengailuun, siellä on sekä upeita rantoja että kuvauksellisia, eloisia kyliä. Tinoksella taitaa muuten olla lukumäärällisesti eniten kyliä kaikista Kykladien saarista.

   Mykonokselta pääsee nopeasti myös omalle suosikilleni Parokselle ja ihanalle Naxokselle, kummatkin ovat yhtä suositeltavia. Nämä monipuoliset saaret tarjoavat viehättävän paketillisen ihan kaikkea mitä Kreikan saarilta voi toivoa (kyliä, rantoja, shoppailumahdollisuuksia, turistipalveluita), Paros myös vilkasta yöelämää (vaikka siitä ehkä olet jo saanut tarpeeksesi Mykonoksella ^_^).

 6. Heidi

  Ystäväsi on kuin Julia Roberts! Kiitos ihanasta ja monipuolisesta blogista!

  • Sanni

   Ystäväsi on kuin Julia Roberts!

   Niin on ^_^ Hän saa kuulla siitä aika usein :)

 7. Andulka

  Kannattaa kokeilla alkuperäistä Berrisomin tuotetta, josta tämä taitaa olla Kiinassa valmistettu kopio. Berrisomin tuotteessa on vahvempi pigmentti.

  • Sanni

   Kiitos vinkistä mutta minulle riitti tämä :) Ihan vain huvikseni kokeilin, en ole kiinnostunut tämän tyyppisistä huulimeikeistä ”normikäytössä”. :)

 8. Kukka

  Hiukan mä repesin tuon sun ensimmäisen kuvan kohdalla. Sain ainakin päivän naurut :D Kuten edellä todettu, kiitos päivän kevennyksestä!

  • Sanni

   Ihanaa ^_^ Taas on tuli päivän ”hyvä työ” tehtyä, olen iloinen jos saan jonkun nauramaan :) <3

 9. Virve Vee

  Eikä mikä sattuma! Minulla on ollut tällaisesta vastaavasta tuotteesta pitkään postausjonossa tulossa tuote ja juuri olin suunnitellut laittavani sen ulos tällä viikolla! :D

  En itsekään ole ihan lämmennyt tuotteelle kyllä. :)

  • Sanni

   Eikä mikä sattuma! Minulla on ollut tällaisesta vastaavasta tuotteesta pitkään postausjonossa tulossa tuote ja juuri olin suunnitellut laittavani sen ulos tällä viikolla! :D

   Meillähän on ollut näitä sattumia joitain kertoja aiemminkin, muistan :) Kuten esim. konjac-sieni; kummatkin olimme ”hillonneet” postausta monta kuukautta ja lopulta julkaisimme jutut suunnilleen parin päivän välein :D ^_^

 10. Maiko

  Tää on kiinalainen feikki kylläkin, eikä mikään korealainen tuote. Berrisom on sitten aito tuote.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.