Karkkipäivä
Karkkipäivä

Roadtrip Day 1 – kesäteatteria ja peltomaisemia

Otimme varaslähdön roadtripille jo eilen ja ajoimme Päijät-Hämeeseen, Kärkölään! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kohteena kotiseutumuseo Huovilan puisto ja kesäteatteri. En ole käynyt kesäteatterissa sitten lapsuuden, ja sen jos minkä pitäisi kuulua ”teatteriperheessä” kasvaneen jokakesäiseen traditioon. :)

Huovila on aivan ihastuttava paikka! Se on 1900-luvun asuunsa restauroitu englantilaistyylinen maisemapuisto, jonka sydämen muodostaa alueen vanhoista rakennuksista koottu kotiseutumuseo. Mitä idyllisimmät puitteet kesäteatterille! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myönnän että jopa itkukin tirahti esityksen aikana…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään sitten kohti Fiskarsia!

P.S. Ihanaa kun olette nähneet vaivaa ja jaksaneet kirjoitella kunnon tuoksutarinoita Kiehl’s-arvontaan…! Luin niitä eilen yöllä monta tuntia ja kiinnostuin monista kuvailemistanne tuoksuista… Minulla on jo pitkä lista Karkkipäivän lukijoiden suosikkituoksuja joita on pakko päästä nuuhkimaan! :D

Kommentit (13)

 1. Miia

  Ihana vanhan ajan tunnelma, ja myös ihana Neito heinäpellossa -kuva! :)

  Tämä ei liity nyt millään lailla tähän postaukseen, mutta olisin ikionnellinen, jos pystyisit auttamaan minua.
  Olen käyttänyt talvella meikkipohjana Benecosin light sand -mineraalipuuteria. Nyt pitäisi löytää kesäksi vähän tummempi sävy, ja ajattelin samaan syssyyn kokeilla Lily Lolon mineraalipuuteria. Oikean sävyn löytäminen on vaan aika haastavaa verkkokaupan kautta.. Muistan, että kirjoitit jossain postauksessa tai kommentissa mikä Lily Lolon sävy on lähinnä tuota Benecosin light sand -sävyä, mutta en millään löydä sitä postausta (etsinyt jo monta päivää :)). Satutko vielä muistamaan, mikä se oli?

  • Sanni

   Löysin tällaisen kirjoittamani pätkän:

   Meikkipohja Benecosin mineraalipuuterilla, sävy Sand (samaa sävysyvyysluokkaa kuin Lily Lolon In The Buff, mutta viileämpi).

   Light Sand on ilmeisesti eri sävy…?

   • Miia

    Kiitos supernopeasta vastauksesta! Light sand on tosiaan eri sävy kuin Sand. Muistini näköjään teki tepposet, kun muistin puheena olleen Light -version. Mutta tummempaa sävyähän tässä oltiin etsimässä, niin kyllä tästä jonkinlaisen kiintopisteen saa. Loput lottoamalla. :)

    Oikein antoisaa reissua teille molemmille!

    • Nimetön

     Kannattaa kysyä ihan Lily Lolon asiakaspalvelusta, mailia tai Facebookista! Itse sain sävyvalinnassa sieltä loistavaa ja nopeaa palvelua. Ja heillä on tietoa ainakin joistain merkeistä että mikä sävy vastaa heidän tuotetta.

 2. Bemu

  Tästä lähtien käyt sitten kesäteatterissa joka kesä! :D :D
  Mä olen lueskellut kanssa noita tuoksukommentteja ja muistoihin palasi tuo iki-ihana Biagiottin Laura <3 Samoin siellä oli muutama tuoksu joita on pakko päästä kokeilemaan.
  Luannikast reissu :)

 3. peach

  Kai tiesit, ettei toisten pelloille saa mennä kylvöä tärvelemään? :)

  Muuten näyttää mukavalta reissu.

  • Sanni

   Tiedän ;) Kävelin sellaisia traktorin ruiskutusuria pitkin joiden kohdalla ei kasvanut mitään. :) Urat näkyvät noissa kuvissakin.

 4. 2000years

  Ihanaa reissua! Kaunis tuo ensimmäinen kuva :)

 5. Auroora

  Näin sitä näkee eri silmin kotiseutunsa toisen kautta. :) Olen naapuripitäjästä ja tuosta on tullut mentyä ohi monituiset kerrat. Ja kerran olen puiston poluilla käynyt kävelemässäkin.

  -Auroora

 6. Lele Karjalainen

  Silmia hivelevia maisemia. Syntymakotini on aivan Huovilan kupeessa, harjun toisella puolella. Asuin 30v Floridassa mutta ei mikaan voita Karkolan kesamaisemia. Asun nykyaan Hesassa mutta on tosi nastaa palata silloin talloin syntymaseuduille.

  • Sanni

   Kärkölässä on kyllä todella kaunista, olen samaa mieltä! Tosi idyllinen maalaiskunta.

 7. Christa

  Moikka Sanni! Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden ja se on yksi suosikkiblogeistani. Aikaisemmin en ole uskaltautunut kommentoimaan, mutta nyt olin iloisesti hämmästynyt, että eksyitte roadtripillänne kotikulmilleni Huovilaan ja oli pakko laitta viestiä. Itse olen asunnut Kärkölässä koko ikäni (35 vuotta, kääk!)ja käynyt Huovilassa ”miljoonia” kertoja. Isoisäni äiti oli aikanaan Huovilassa herra Collinin piikana. Kiva, että ulkopaikkakuntalaisetkin ovat puiston löytäneet. Täytyy varmaan mennä taas katsomaan Huovilan taru esitys. Näytelmää esitettiin jo pari kesää sitten, mutta näyttää olevan eri näyttelijöitä tänä kesänä. Oikein hyvää kesän jatkoa ja kiitos mahtavasta blogista!

  • Sanni

   Hei Christa! Mukavaa että jätit kommentin! :) Huippua kuulla että Karkkipäivällä on lukijoita Kärkölässäkin..! ^_^ Wau, sinullahan on tosiaan henkilökohtainen suhde Huovilaan sukulaisesi kautta..! Voin kuvitella miten eri fiilis sinulla on kävellä puistossa. Se on kyllä upea paikka, tykkään ylipäänsä kovasti kotiseutumuseoista ja Huovila on oikein erityisen viehättävä sellainen.

   Ihanaa kesän jatkoa sinullekin! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.