Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ripsiseerumitulokset

Aloin käyttämään Swiss Clinicin ripsi- ja kulmakarvaseerumeita 14. lokakuuta. Siitä on nyt runsas 10 viikkoa. Marraskuun puolessa välissä esitin teille puoliväliraportin. Näissä kuvissa moni teistä näki tuloksia.

Seerumit sain Swiss Cliniciltä.

 SwissClinic_seerumitIMG_0263

Oma kokemukseni 10 viikon käytön jälkeen: ei vaikutusta.

SwissRipsiseerumi_tulokset2

Marraskuun kuvissa osa teistä kommentoi näkevänsä selvän eron etenkin sisä- ja ulkonurkan ripsissä. Kyllä minäkin jotain sen sorttista olin sitten havaitsevinani kun oikein kuvia tuijotin.

Nyt 10 viikon jälkeen olen kuitenkin valmis toteamaan, että ripseni näyttävät ihan samalle kuin lokakuussa. En usko, että marraskuun kuvissa näkyneet hienoiset erot johtuivat seerumista, ripsien antama ”kokonaispituusvaikutelmahan” vaihtelee muutenkin sen mukaan missä kasvusyklin vaiheessa yksittäiset ripset sattuvat olemaan. Välillä on niitä kunnon ripsikatoviikkoja jolloin ripsistössä on jopa ihan koloja. Sitten ne taas kasvavat takaisin.

Katsokaa kuvat ja kertokaa mitä mieltä te olette. Minusta tulos on yksiselitteinen.

SwissRipsiseerumi_tulokset

Oikea silmä.

Swiss_ripsiseerumi_before_after2

Swissripsiseerumi_tulokset3

Vasen silmä.

SwissClinic_seerumitIMG_0261

Kulmakarvaseerumin kohdalla sama homma. Ei vaikutusta.

SwissClini_kulmakarvaseerumi_before_after

Swisskulmaseerumi_tulokset

Kestovärjäsin kulmat hetki sitten enkä älynnyt ottaa juuri ennen sitä verrokkikuvaa, joten tässä vertauskuva 8 viikon kohdalta.

Kulmakarvat26122013

Kulmakarvat tänään. Tuuheusvaikutelma tulee kestovärjäyksestä.

.

Olisin voinut vielä jatkaa ripsiseerumin testausta jos tuloksia sitten mystisesti olisi alkanut ilmestyä vaikka kolmannen kuukauden kohdalla, mutta ripsiseerumini on lopussa. 5 millin tuubin kerrotaan kestävän 4-5 kuukautta, mutta minun seerumilleni kävi niin ikävästi, että varmaan puolet valui ulos marraskuun lentojen aikana. Ensin epäilin kasvovesipullon falskanneen, mutta paluulennon jälkeen selvisi että vuotajan täytyi olla ripsiseerumi. Korkki oli tiukasti kiinni, silti tuubi falskasi. Nyt se on aivan lopussa. Kulmaseerumituubi on vielä niin täynnä että sitä riittää varmaan pitkälle kevääseen. Ehkä käyttelen sen huvikseni pois, vaikka en usko että se mitään tekee.

No, tulipahan testattua tämäkin hittituote. Olen yhtä kosmetiikkakokemusta rikkaampi. :)

Kommentit (11)

 1. Ulpu

  No kyllä ne ihan samanlaisilta näyttää… :)

 2. Ilona

  Ihanat joulukynnet Sanni! (-:

  • Sanni

   Kiitos :)

 3. Kiki

  Täysin asian vierestä mutta kiinnostaisi tietää millaiset kosmetiikkapakkaukset ovat mielestäsi kaikkein riskialtteinpia vuotamaan lentokoneessa? Ihan seuraavaa lomaa silmälläpitäen…

  • Sanni

   Joudun vastaamaan että en osaa sanoa… :/ Aika randomisti ovat omat tuotteeni vuotaneet, en ole löytänyt vuosien varrella yhteistä tekijää esim. korkin tai pakkauksen muodosta. Voidemaiset purkkituotteet eivät kylläkään ole koskaan vuotaneet. Eikä mikään hajuvesi.

 4. johku

  mä olen kokeillut tuota samaa ripsiseerumia enkä saanut 3kk jälkeenkään mitään tuloksia.

  • Sanni

   Olen itse aikalailla valmis uskomaan, että koska Swissin tuotteissa ei ole sitä lääkeainetta, ne eivät myöskään kasvata ripsiä tai tuuheuta kulmakarvoja. Olen nähnyt ihan mielettömiä tuloksia prostaglandiinijohdannaisia sisältävillä seerumeilla, joten tiedän että ne kyllä tehoavat.

   • Niina

    Moi, mikä on mielestäsi tällä hetkellä tehokkain ripsiseerumi.
    Olen jo pitkään käyttänyt Revitalashia, mutta nyt tuntuu kuin vaikutus olisi häviämässä, voisiko ripset jotenkin tottua siihen…mutta mitä voisit suositella vaihtoehdoksi?

    • Sanni

     Moi Niina! Kaveripiirissäni on käytetty menestyneesti sekä Revitalashia että Neulashia, muista merkeistä ei valitettavasti ole edes ”kaverin-kautta” -kokemusta. Eli en osaa ikävä kyllä suositella muuta kuin tuota Neulashia.

 5. Sanna V.

  Kiinnitin huomion sanamuotoon ”kestovärjäsiN”: värjäätkö kulmasi itse? En millään raaskisi käydä värjäyttämässä kulmiani ammattilaisella jatkuvasti, mutta tahtoisin ihan hurjan kovasti takaisin tummatukkaiseks, ja siihen on omat kulmani vähän liian vaaleat. Jos siis värjäät itse, niin mitä tuotetta käytät? En ole koskaan värjännyt itse kulmiani, mutta kaipa se on edes semihelppoa tai nopeasti opittavaa..?

  • Sanni

   Minä olen kestovärjännyt kulmiani itse 15-vuotiaasta saakka :) Käytän Refectocilia, saa mm. Sokokselta. Värjään sävyllä 3 Natural Brown.

   Tässä muinoin tekemäni juttu kulmien värjäyksestä:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/07/09/kulmakarvojen-sietamaton-keveys/

   Minä annan värin vaikuttaa ainakin tunnin, eli paljon pidempään kuin pakkauksessa neuvotaan. 20 minuutin vaikutusajalla tulee liian pliisu tulos. :p

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.