Ripsarit – ihan sama mitä käyttää?

Ripsiväri on minusta ehdottomasti tylsin meikkituote. Vuosien varrella on tullut kulutettua varmasti 3-lukuinen määrä erilaisia maskaroita, mutta yksikään, ei yksikään, ole saanut ripsiini mitään wow-efektiä. Toki jotkut ripsivärit tuntuvat paremmilta kuin toiset; levittävät massan tasaisemmin tai erottelevat ripset tehokkaammin, mutta lopputulos on aina enemmän tai vähemmän samanlainen. Ripseni näyttävät aina samalle.

Omistan tällä hetkellä neljä ripsiväriä. Niissä on ihan erilaiset harjat, ja ”levityskokemus” on jokaisessa erilainen. Jälki ei kuitenkaan eroa nimeksikään.


* Max Factor False Lash Effect erottelee parhaiten ja harja levittää massan ripsiin tasaisimmin.
* Dior Iconic erottelee myös kiitettävästi, mutta massaa tulee ulos paljon FLE’ta reilummin ja ripset menevät helposti klimppiin harjan erottelukyvystä huolimatta. (Nyt Iconicini on jo sen verran kuivahtanut ettei klimppiintymisongelmaa enää ole.)
* Lumene Eye Glamouriser on hyvä perusmaskara jonka pieni harja sopii hyvin alaripsille. Sillä saa yhdellä vedolla vähemmän jälkeä kuin edellämainituilla, mutta kun on sutinut tarpeeksi monta vetoa on lopputulos sama.
* Dr. Hauschkan Volume Mascara on joukosta kostein, mutta kuivuu nopeimmin ja pitää näin taivutukset parhaiten. Se ei erottele yhtä pikkutarkasti kuin Iconic ja FLE, mutta muuten tulos on samanlainen eivätkä ripset jää klimppiin.
Ripset luonnontilassa. Mitkä ripset? :)

Tässä on mun omat henkilökohtaiset ripsimissikisat, kun en kehdannut näillä löpöillä Golden Girlin kisaan osallistua! ^_^ Yrittäkääs arvata mitä ripsaria on missäkin kuvassa. Huomaatteko jotain eroa? Minä en. Vastaukset postauksen lopussa.

Ripsari A

Ripsari B

Ripsari C

Ripsari D

Huomaatteko te omissa ripsissänne suuria eroja eri maskaroiden välillä? Oletteko jumahtaneet käyttämään jotain yhtä suosikkia vai vaihteletteko usein? Mikä on lempiripsarinne? Entä huonoin kokeilemanne?

Ripsiväri on maailman käytetyin meikkituote – mutta niin pirun tylsä! Joka vuosi kehitellään entistä teknisempiä harjoja ja tehokkaampia värimassoja, ja silti ne karvat siinä silmän ympärillä näyttää vuodesta toiseen samalle. Mä en koskaan jaksa intoilla mistään uutuusripsareista enkä blogissakaan tuo ripsivärejä esille. Nyt tiedätte miksi.

Ripsivärikuvat: A – Lumene, B – Max Factor, C – Dr.Hauschka, D – Dior.

Kommentit (29)
  1. B ja D näyttävät ehkä omaan silmään kivoimmille :) Itselläkin vähän ollut ongelmaa löytää mitään suosikkia, ennen kuin nyt vähän aika sitten keksin kokeilla Maybellinen Colossal volume express mascaraa ja siihen olen ihan kiintynyt! Omatkin ripset olemattomat, mutta tuolla isolla harjalla niihin saa edes jotain efektiä :)

  2. Mä oon hirmu pettyny tohon FLE:hen! Kaikkialla sitä hehkutetaan mutta mun räpsyttimissä ei toiminut. Pöh. Ripsarin on oltava just eikä melkein ainakin mulle, kun en pahemmin edes muuta naamallani käytä :) mutta joo, huomaan helpostikin eroja. Lash Stiletto ja Blueberry curl tällähetkellä ne top ykköset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *