@ Riika

Nopeat moikat Riikasta. (Ja pahoittelut huonolaatuisista ja -sävyisistä kuvista – otettu hostellin karseassa keltaisessa valossa.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuin tänään Riikaan bussilla Tallinnasta. Ensimmäistä kertaa vierailen Baltiassa jossain muuallakin kuin Tallinnassa.

Minulle tarjottiin lentoja mutta halusin ehdottomasti mennä laivalla ja bussilla. Tiedätte että en hurjasti fanita lentämistä, ja lisäksi minua kiinnosti testata paljon kehuttuja baltialaisia pitkän matkan busseja. Niiden kerrotaan olevan hinta-laatu-suhteeltaan ihan mielettömiä; liput todella halpoja ja busseissa korkea taso.

Tämän voin allekirjoittaa tämän päiväisen matkani jälkeen. Lippu Tallinnasta Riikaan maksoi komeat 16 euroa, matka taittui modernilla, supersiistillä bussilla neljässä tunnissa ja 25 minuutissa ja bussissa oli toimiva netti + ilmaista kahvia, teetä ja kaakaota. Tätä hyödynnän toistekin! (Suomen bussifirmat voisivat tehdä tänne opintomatkan….)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna on luvassa erittäin mielenkiintoinen päivä. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin ruokakaupassa hankkimassa vähän evästä hostelliin, ja villiinnyin juusto-osastolla täysin. Muuten ruokakaupan hintataso vaikutti olevan Suomen tasoa, mutta juustot…! Niin edullisia..! Sain lopulta pidettyä määrän kolmessa kiikutettuani osan takaisin. Montako juustoa ihminen tarvitsee kahden päivän oleskelua varten..? ^_^

Tein myös havainnon, että Latvia on näköjään raejuustomaa. Siis herran jestas täällä on raejuustoa…! Maitotuotekaapeissa erilaisille raejuustoille oli varmaan toistakymmentä hyllyä…! Tuo vaalea pallurajuusto on sekin raejuustoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hostellin illallispöydässä keskusteltiin rahkasta. Britti-pojat eivät olleet koskaan kuulleetkaan ”quarkista” minun ja saksalaistytön ylistäessä sitä kilpaa. Tyttö kertoi, että Saksassa rahkaa laitetaan jopa leivän päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta nyt kutsuu peti!

                             Ja kyllä. Se oli peruukki. ;)

Tätä tietoahan täällä on varmaan odotettu koko päivä. :D

Laitan lisää kuvia Awards-illasta huomenna.

Hyvää yötä!

Kommentit (14)
  1. MÄ ARVASIN!
    Mutta en kuitenkaan halunnut ihan kokonaan lytätä sua siltä varalta, että olisit oikeasti leikannut hiuksesi:) Olis sopinut sulle kyllä…

    1. Mutta tollaista hiusmallia täytyisi föönata ja väkertää (varsinkin tällaisessa vähänkin kiharammassa hiuslaadussa) joka päivä, jotta se näyttäisi tuolta. Siitä tiesin, ettei voi olla sun oma:D

  2. Oi, nam juustoa :)
    Vaikka se oli peruukki, niin pitää kyllä sanoa et kyllä sulle kivasti sopis lyhyetki hiukset :) Pitkät hiukset kyllä vielä paremmin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *