Karkkipäivä
Karkkipäivä

Revlon Brazen

Lukijatoiveena meikki Revlonin Brazen-paletilla.

Revlon_Brazen

Ostin paletin USAsta ja nyt voidaan taas miettiä, että mikähän järki tässäkin oli… ^_^ Ihan kuin minulla ei olisi jo sadassa eri kombossa kauniin kuparisia, kultaisia ja ruskeita luomivärisävyjä. :P Luomiväripalettien ”ansa” piilee siinä, että vierekkäin laitettuna tavallisistakin sävyistä saa yhdessä houkuttavamman harmonian kuin yksinään. Siksi niin monet luomivärifriikit retkahtavat nimenomaan paletteihin.

Revlon_Brazen_swatch

Brazenissa on kalpea kulta, vaalea persikka, pronssi ja tummanruskea. Kulta ja persikka ovat heikohkopigmenttisiä, pronssi ja ruskea taas erittäin pigmenttisiä.

Näitä kuvia ottaessani tulin siihen päätökseen, että paletti saa lähteä adoptioon. :) Meikkasin tällä useamman kerran Jenkeissä mutta luulen, että tällä kotona se jää parempilaatuisten, vastaavansävyisten luomivärien varjoon.

Revlon_Brazen_meikki

Eli jos sinua, Karkkipäivän lukija, kiinnostaa antaa koti Brazenille, niin hihkaise kommenttilootaan. Palettia on käytetty sen verran kuin kuvassa näkyy. Mukana tuleva vaahtomuoviapplikaattori on pesty.

Revlon_Brazen_meikki2

Meikissä kullan sävyä koko luomella (ei juuri näy kun jäi muiden sävyjen alle), persikkaa kullan päällä liikkuvalla luomella, pronssia luomivaossa ja tummanruskeaa ulkonurkassa.

Jos adoptiointoisia on useampia, suoritan arvonnan halukkaiden kesken tänä iltana (14.1.) klo 21.00. Illalla olisi tarkoitus laittaa vielä ravintopostauskin.

Kommentit (136)

 1. Gerberagirl

  Ilmoittaudun mukaan arvontaan! ^^

 2. Hande

  Hihkaisen!

  Niin harvoin tulee kunnolla meikattua kunnolla, niin luomivärejäkään en oikein ole raaskinut ostaa. Maanläheiset sävyt voisivat rohkaista meikkaamaan useammin.

  -Hande

 3. Minä vain

  Tarvitsisin!

 4. Annakaisa

  Määääki tahroisin adoptoira! Mää taisi myähästyy :/

 5. Ida

  Hihkaisu :3

 6. mmm

  hassua kun sun silmät näyttää ihan vihreiltä noissa kuvissa! :D

 7. Kaisa

  Mukana arvonnassa :)

  • Sanni

   Arvonta on ohi jo :)

 8. Kikka

  Oi mitkä kauniit sävyt. Tuo olisi kiva lisä. Itselläni tuntuu olevan vaaleanharmaita paletteja meikkipussit täynnä. :)

 9. Jonna

  Mullekin kelpais! ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.