Retropical-look – – ja kohti La Gacillya….!!

Yves Rocherin kesälook on nimeltään Retropical, ja henkilökohtaisesti olen tosi tykästynyt look-kuvan meikkiin. Tässä nähdään nyt sitä kylmän ja lämpimän yhdistämistä tavalla, josta esimerkiksi Stephan Øien puhui.

Silmämeikki näytti tutulta, eikä väriyhdistelmää toki suinkaan käytetä ensimmäistä kertaa. :) Esim. MAC on tehnyt turkoosia yläluomella/liilaa alaluomella -kombosta oman, hempeän versionsa vuoden 2009 Rose Romance-lookissaan.

Yves-Rocher-Retropical

Yves Rocherin lookissa jännää on se, että huomio kiinnittyy heti vahvaan silmämeikkiin, mutta kokoelman tuotteista ei löydy esimerkiksi lainkaan violettia. Violetti täytyy siis lainata jostain muualta. :) Edit. Noniin, selvisihän sitten että kokoelmassa on violetti kynä, juuri tuon alaluomen sävyinen. ;) Pressimateriaalin kuvissa kynä oli silmiini aivan eri sävyinen.

Minä tein oman versioni käänteisenä – liilaa liikkuvalle luomelle ja turkoosia alaluomelle.

Retropical_look_kasvot

Meikkiin käytetyt tuotteet (Retropical-tuotteet saatu Yves Rocherilta):

Garnier BB Cream Matta + Benecos-puuteri (iholla näkyy se pintakuivuuden korostuminen, mistä mainitsin Garnier BB Matta-postauksessa)

Lumene Mansikkavaahto-poskipuna

IsaDora Eyephoria -luomiväri 09 Amethyst

MAC Beautiful Iris -luomiväri

MAC Seedy Pearl -luomiväri

Yves Rocher Retropical-maskara sävy Bleu Outremer

Yves Rocher Retropical-huulikiilto sävy Hibiscus Rose

Yves Rocher Retropical -duorajauskynä Vert d’eau / Bleu profond

IsaDora Inliner Kajal Satin White

Retropical_look_meikit2

Tuo Lumenen Mansikkavaahto vain kestää ja kestää…! ^_^ Se kuului johonkin viiden vuoden takaiseen kesämeikkikokoelmaan eikä vaahto ole kuivunut yhtään.

Retropical_silmat

Liikkuvan luomen sisäpuoliskolla MAC Beautiful Iris, ulkopuoliskolla IsaDora Amethyst (tämä saatu myös blogin kautta). Kulmaluulla MAC Seedy Pearl. Alaluomella minttuturkoosia YR:n Vert d’eau / Bleu Profond -kynästä. Sisärajaus IsaDoran Satin White -kajalilla.

Toisen silmän ripsiin kokeilin lisätä sinistä Retropical-maskaraa mustan ripsarin päälle – ja näette tuloksen. Sininen ei näy mihinkään. Eli jos haluat sinisen todella näkyvän, laita alle korkeintaan vaaleaa ripsiprimeria.

Retropical_gloss_HibiscusRose

Retropical Gloss on laadultaan voidemaista, peittävää ja huulilla hyvin miellyttävän tuntuista. Siinä on myös mieto, ihanan marjainen tuoksu. Kiilto ei ole yhtään tahmeaa. Eli ”kärpästarra”-tyylisten tahmeankiiltävien huulikiiltojen vihaajat – kokeilkaa tällaisia pehmeän voidemaisi laatuja niin saatatte vaikka löytää itsenne tykästymästä. :)

Sävy Hibiscus Rose on herkullinen tumma vadelmapinkki.

Retropical_lookmeikit

Tuo IsaDoran superhelmiäiseen Eyephoria-sarjaan kuuluva Amethyst on myös tosi kiva luomiväri. Pehmeä ja pigmenttinen, ja jäljeltään todella metallinen.

Retropical_eye

Sinistä maskaraa en olekaan käyttänyt sitten….. seiskaluokan! ^_^

. . .

Nyt pääsen vihdoin kertomaan teille jotain joka on saanut mun vatsan kipristelemään innosta ja odotuksesta jo useamman kuukauden. :) :) :)

Kirjoitin juuri kateudesta, ja nyt on sanottava että tämä ensi viikolla häämöttävä juttu on sellainen, josta joutuisin mahdollisesti olemaan kateellinen jos lukisin siitä jostain toisesta blogista. No, nyt sattuu minullekin kerrankin jotain tällaista ja olen ihan vilpittömän iloinen omasta puolestani! (Anteeksi jos joku tästä mun suorasta ilosta nyt pahoittaa mielensä. Toivottavasti ei. En jaksa mitään perisuomalaista ”ei-saa-näyttää-onneaan” -näytelmää tällä erää :))

Minut on kutsuttu tutustumaan Yves Rocherin kotikylään ja ekologiseen hotelli-kylpylään Ranskaan, La Gacillyyn.

Matkalle osallistuu bloggaajia kaikista Pohjoismaista, ja minut kutsuttiin ainoana Suomesta. Matkakumppanikseni lähtee Yves Rocherin Suomen tiedottaja Liisa Sippola ( – onneksi, tuntuisi kyllä vähän orvolta olla siellä yksinään ”Suomen lippua heiluttamassa”..!). Muiden bloggaajien joukossa on mm. ruotsalainen Killer Colours -blogin Viola, joka on yksi vanhoista meikki-idoleistani…! Huijui kuinka jännää tavata hänetkin livenä..!

YvesRocher_EcoHotelSpa

Matka kestää kolme päivää ja majoitumme Yves Rocherin La Grée des Landes -kylpylähotelliin. Ei näytä mitenkään kurjalta paikalta…! ^_^ Vierailuohjelmaan kuuluu mm. tutustuminen La Gacillyn kylään ja Yves Rocherin synnyintaloon, hemmottelutuokioita kylpylässä, Botanical Beauty -kasvimuseo sekä vierailu Yves Rocherin tehtaalla.

Olen matkasta niin innoissani että en osaa sitä pukea edes sanoiksi! Olenhan ollut Yves Rocher -tyttö jo 13-vuotiaasta, ja teininä ihan oikeasti haaveilin La Gacillyssa vierailusta kun katselin kuvia kylän ihanista puutarhoista Rocherin Kauneuden Vihreissä Kirjoissa. Enpähän olisi silloin voinut uskoa että joku päivä vielä oikeasti pääsen sinne…!

Olen Ranskassa maanantaista keskiviikkoon. Ette pääse välttymään matkaraporteilta, sen lupaan..! ;)

Kommentit (50)
  1. Nea -Fashioned in Finland-
    30.5.2013, 15:01

    Oi, ihanaa! hauskaa reissua :D

    Tuo mainoskuvan meikki on IHANA mutta olisi toki kiva saada sellaisia tuotteita lookissa, joilla vastaavan saa aikaan…

  2. Oi, varmasti tulee ihana reissu! Itsekin oon aina miettinyt voiko ne kuvat olla real deal, nythän se nähdään! Turvallista matkaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *