Karkkipäivä
Karkkipäivä

Red’n’Black


Musta smoky punaisella häivähdyksellä. Tämän smokyn sisarmeikki.

Itse asiassa tämä yrittää olla punk-meikki! :D Joo, ei ihan siltä näytä. Mutta yritys oli kova. Sain joku aika sitten lukijalta toiveen tehdä punk-aiheinen meikki, jossa olisi jotain muuta kuin pelkkää mustaa kajalia. No, mulle tuli heti mieleen tuo aiempi smoky eye vihreällä twistillä, ja ajattelin että toteutan siitä erilaisia versioita eri värisillä häivähdyksillä. Toistaiseksi sain aikaan vain tämän yhden. On se kumma ettei meikkiblogin pitäjä jaksa edes meikata! ^_^

(Tässä kuvassa puuttuu vielä ripsari.) No mutta. Ajattelin kuitenkin niin, että punk-meikkiin kuuluu aina musta jollain tavalla. Ja kyllä mä sitä mustaa kynääkin sinne laittaisin. Mun mielikuvissa musta sisärajaus on vaan ihan ehdoton punkkarilla. :) Koska punk-ihmiset on kuitenkin myös värikkäitä persoonia, niin sävyttäisin mustaa meikkiä jollain räikeällä yksityiskohdalla. Tämäkin punainen saisi siis olla paljon kirkuvampi. (Tämähän on itse asiassa melkein hienostunut…) Ja häivytysten ei tarvitse punk-meikissä olla niin viimeisen päälle, mustan rajat voi jättää vaikka häivyttämättä kokonaan. On varmaan katu-uskottavampi. :D

Tämä kuva sitten viimeistään pilaa punk-lookin. Vedin tummien silmien pariksi nudehuulet (Dr. Hauschkan Natural Pastels -huulipuna Soft Rose) enkä laittanut lainkaan poskipunaa, vain varjostuksen ja kevyen korostuksen. Tällainen smoky on siitä hauska, että silmien ollessa auki värihäivähdystä ei juuri edes huomaa. Se on yksityiskohta, joka välähtää näkyviin kun silmä on raollaan tai kiinni. Paitsi tietysti jos sinulla on suuret silmäluomet jotka ovat näkyvissä silmän ollessa aukikin.

Tässä nopea how-to.

1. Rajaus mustalla ja punaista luomiväriä luomen keskelle.
2. Punaisen alueen ympärille mustaa luomiväriä.
3. Mustaa myös alaluomelle, ja sisärajaus.
5. Siisti ja häivyttele mustan rajat vaalealla/ihonvärisellä sävyllä ja vedä punaista vielä kevyesti luomen keskelle niin että se häipyy mustaan.


Käytin sävyjä MAC Carbon (mattamusta) ja Urban Decay Zero (hohtava musta) ja Mad Minerals Gossip (metallinen marjanpunainen) ja Mad Minerals Big Apple (kirsikkapinkki, sipaisin tätä vain aavistuksen luomen ulommalle osalle).

Kommentit (18)

 1. MouMou

  Oi, tämä on aivan ihana meikki!:)<3

 2. Hanna

  Hieno meikki ja olet todella klassisen kaunis ja kohtalokkaan näköinen tuossa kuvassa, jossa näkyy puolet kasvoista. Ehkä ei kovin punk kommentti, mutta kuitenkin. :D

 3. Eicca

  Upea meikki! Tuli sitäpaitsi tarpeeseenkin, ollaan huomenna menossa juhliin, joissa pukukoodina on rock. =)

 4. Ruu

  todella kaunis meikki :D

 5. milipili

  Mää yritin joskus tommosta musta-punaista, mutta siitä tuli ihan kauhee. Tää on hieno.

 6. Bompula

  Loistava ajoitus!! :D Eilen ajattelin että pitää sulta kysellä punaiselle metallivärille käyttöä ja tämä tulikin kuin tilauksesta.. :D

 7. Chaos

  Todella upea meikki ja sä oot vielä upeampi ;)

 8. Badbomben

  Ihan heterosti sanottuna olet tosi kaunis tuossa puolipääkuvassa ;D ja hieno meikki myöskin, vähän avangtardepunkihko/kö.

 9. Charming Nails:

  Upea meikki ja kuva on kaunis! Hyvin onnistunut punk look, itse näyttäisi vähän kummalta ehkä noin vähän häivytetyssä meikissä.

 10. Sissi

  Upea! Varsinkin tuo viimeinen kuva on tosi kaunis.

 11. Anonymous

  Upealta näyttää! :) Ja tuo vihreä smoky myös! <3
  /Cecilia

 12. Anonymous

  Hieno! :-)

  Osaisitko muuten neuvoa joitain vinkkejä, millainen meikki kannattaisi tehdä yo-kuvausta varten? Eroaako kuvausmeikki jotenkin arkimeikistä?

  t. Jenny

 13. Pääsky

  Kaunis meikki! Ehkä vähän hienostunut ollakseen punk, mun mielestä tuossa on enemmän goottiviboja.

 14. Anonymous

  Ihan jumalattoman ihana meikki!

 15. Anna-Maria

  Tuota voisikin kokeilla seuraavan kerran bilemeikkinä. Millaisella siveltimellä levität tuon mustan?

  • Sanni

   Anna-Maria – MACin 239-siveltimellä.

 16. H.

  Onko nuo luomivärit kaalliita? Tosi kivan näkönen, tekis mieli kokeilla. :) Näytät tuossa silmäkuvassa vähän Avril Lavignelta :–)

 17. whisky.

  Pakko tulla sanomaan, että aivan mielettömän ihana meikki :) Heti meni kokeiluun, ja lopputulos oli ihan okei. Tämä on sopivan yksinkertainen tehdä, että jopa tällainen tumpelo voi onnistua :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.