Karkkipäivä
Karkkipäivä

Red Lips ’n Smoky Brown

Tänään vähän jotain erilaista. Ajattelin yrittää alkaa välillä tehdä huulipunalookkeja, koska huulipuna on selkeästi se meikkituote jota käytän vähiten. Tässä paloautonpunaiset huulet yhdistettynä savuiseen ruskeaan silmämeikkiin.

BoldLipslook4b

Kohtalokas peruukkipää?

Edit. Sain äidiltäni meiliä; edes hän ei ollut aluksi tunnistanut minua tästä kuvasta…! Uskomatonta! ^_^

LancomeRougeGlamorama_small

Huulipuna Lancômen Color Fever 114 Rouge Glamorama

BoldLipslook3

Silmämeikkiin käytetty

 • L’oreal Platinum Beige (liikkuvalla luomella)
 • Catrice Mochaccino (varjostus luomivaossa ja silmän sisänurkassa)
 • Rimmel Lynx-paletin tummanruskea (ripsirajassa ja alaluomella)
 • MAC Shroom (häivähdys kulmakarvan alla)
 • IsaDora Inliner Kajal Blonde (alasisärajaus)
 • L’oreal Lash Architect -ripsiväri
 • Lumene-kulmakynä, sävy 2

BoldLipslook2

Meikkipohja Lily Lolo, sävy Blondie (mun talvisävy ja tällä hetkellä vielä hieman liian vaalea iholleni, mutta tahdoin kasvoista vaaleat). Varjostus NYX Blush Taupe, poskipuna N7 Pink Shimmer.

BoldLipslook5

Posepose.

BoldLipslook1

Tein silmämeikin kasarityyliin eli vedin varjostuksen voimakkaasti sisänurkkaan ja kulmakarvoihin saakka. Tätä meikkityyliä näkee paljon lehtien kuvissa (esim. uusimman Trendin Voimameikki-jutussa), ja henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että sinne se sopii ja saa jäädäkin. Tällainen varjostustyyli näyttää luonnossa oikeasti aika karulta, ja imartelee harvan silmiä. Kamera on syönyt meikin tehoa näissä mun kuvissa, mutta oikeasti silmät oli tosi tummat ja oudon näköiset. Tällainen varjostus saa käytännössä aikaan sen, että silmät näyttävät olevan entistä suuremmissa kuopissa. Kuvissa se tuntuu kuitenkin toimivan ja on tehokas.

Mitäs mieltä mustasta tukasta Sannilla?

Kommentit (44)

 1. .s

  Siis vau! Leuka putosi työpöytään, kun näin nää kuvat.

  Oot saanut ihan uudenlaiset värit sopimaan itsellesi uskomattoman hyvin! Tykkään sun luonnollisen vaaleasta lookista kyllä enemmän, mutta nää kuvat osoittaa kyllä mieletöntä muuntautumiskykyä!

  Loistavaa, aivan mahtavaa. :)

 2. Sannu

  Vau! Ylimmäinen kuva vois olla mistä tahansa muotilehdestä! Upea on myös tuo punainen huulipuna.

 3. Lucy S

  Vau, hienoja ja sinulta todellakin erilaisia kuvia! :) Onko peruukki kenties Punanaamiosta? Näyttää ainakin ihan samanlaiselta kuin mitä meikäläisen hyllystä löytyy. :D

  Silmämeikin varjostus on kuitenkin mielestäni alunperin 20-luvun tyyliä eikä kasaria kuten mainitsit. (nusnus :D) Tai kait sitä varmaan on multaisella kahdeksankymmentäluvullakin nähnyt mutta itse yhdistän tuon nenänvierusvarjostamisen nimenomaan 20-luvulle.

  • Sanni

   Jees, kommenteissa tarkensin että hain meikkiin 20-luvun fiilistä, mutta tuoreessa muistissa oli myös juuri DVD:ltä katsotut Paluu Eedeniin -jaksot (vuodelta 1983) joissa tuota meikkityyliä käytettiin. ^_^ Saatoin kuvitella, että 80-luku on lukijoille tutumpi meikkiaikakausi… :P

 4. Sareaws

  Hah, en tunnistanut sinua ennenkuin vasta tuossa puolikasvo kuvassa :DDD Kesti hetki tajuta, että hei, sehän onkin Sanni!

 5. Ruby Rose

  Mie en ees eka tunnistanu sinnuu! Ko luin tota tekstiä ja aloit puhumaan Lily Lolon pohjasta sit vasta älysin kattoa tarkemmin :DD

 6. Sissi

  Hyvinhän sulle sopis tummatkin hiukset!

 7. Nimetön

  olet paljon kauniimpi mustilla/tummilla hiuksilla!ihan tajuttoman kaunis,vaikutelma on myös ns vähemmän ”suomalainen” ^^ senkin miestennielijä ;D
  T: kerttuli -92

  • Sanni

   Siskoni kommentti lookista: ”No nyt sä ainakin näytät vanhalta, siis vähintään 4-kymppiseltä…! Ihan hirveät nuo hiukset.” Että näinkin voi asian nähdä. ^_^

 8. Nimetön

  tuliko kommentti kun tää ei sanonut nyt et ”näytetään tarkistuksen jälkeen” (tai mikä se nyt sit onkaan :D)
  T:kerttuli taas :D

  • Sanni

   Tuli :)

 9. Lisa

  Vautsi vau! Upea meikki! Upeita kuviakin! Enkä sano tätä pahalla, mutta toiseksi alimmaisessa kuvasarjassa, keskimmäisessä kuvassa näytät mieheltä, joka on pukeutunut naiseksi. Ei mitenkään loukkaavaa, tuli vaan mieleen ja valitettavasti sanon mielipiteeni :D Mutta siis, aivan upean mahtavia kuvia ja mikä meikki!!!

 10. Moira84

  Heti tuli mieleen Tarantinon Pulp Fiction ja Uma Thurman <3

 11. Nimetön

  Näyttäisit n 100 krt upeammalle ja näyttävämmälle tuossa tukkavärissä ja tyylissä. Eikä vaalean ihon ja tumman tukan kombossa ole mitään vikaa.

 12. jamjarjulia

  Järisyttävän upea! En tunnistanut sinua, aloin miettimään että kukakohan Hollywood-näyttelijä on kyseessä :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.