Real Techniques – löysin uusia sivellinsuosikkeja

Olen löytänyt uusia sivellinsuosikkeja!

Meikkisiveltimet ovat alue, joiden testailusta en ole niin valtavan motivoitunut, sillä olen jo vuosia sitten löytänyt lempparini jotka näyttäisivät vieläpä kestävän ehjinä – ikuisesti..??

Joitain uusia ihania kasvosiveltimiä on kyllä tarttunut kööriin vuosien varrella, mutta silmämeikkisiveltimet – näissä on hallinnut MAC siitä saakka kun siveltimiä aloin käyttää. Pärjäisin pelkästään MACin 239:llä, 209:llä ja 210:llä. Nyt näiden rinnalle on kohonnut uusi superkaksikko jota rakastan!

Real Techniques on monen meikkifriikin tuntema ja paljon hypetetty sivellinsarja, jonka loivat Pixiwoo-kanavaltaan tutut brittiläiset meikkarisiskokset Samantha ja Nicola Chapman (tuttavallisesti Sam & Nic). Cruelty free -siveltimet on valmistettu synteettisestä taklonista.

Real Techniquesin siveltimiä on tarjottu minulle testiin aiemminkin, mutta vasta tänä syksynä merkin maahantuojan pressitilaisuudessa innostuin viimein ottamaan muutamia siveltimiä kokeiluun. Ja olenpa iloinen että otin :) Täältähän löytyi sekä edullisemmat versiot parille MAC-suosikilleni ETTÄ kaksi ihan-parasta pientä sivellintä jotka sopivat kuin valettu pienen ja ahtaan silmän meikkaukseen :) Esittelen ne alempana tuossa tuokiossa.

 

Sain testiin kaksi sivellinsettiä, Eye Smudge + Diffuse ja Eye Enhance. Kuvassa kaikki settien siveltimet, poislukien ripsikampa.

Aika kivan värisiä ^_^ Made for me :)

Suosikkisettini on tämä: Eye Smudge + Diffuse.

Sivellinkaksikko Smudge Brush ja Precision Smudge Brush on kehitetty erityisesti pehmentämään ja ”savustamaan” eyeliner-rajauksia, siitä nimi smudge. Pienempi on tarkoitettu alaluomelle. MUTTA! Tokihan näitä voi käyttää ihan mihin vain ne omassa meikkityylissä sopivat ja minulle nämä sopivat ihan täydellisesti luomivaon tarkkaan varjostukseen :-*

Real Techniques Smudge-sivellinten kevyesti pullea muoto ja pehmeys tekevät niistä fantastisen hyviä (pienen) luomivaon työstämiseen. Minulla on ollut aiemmin muitakin tämän tyyppisiä siveltimiä, mutta ne on leikattu eri tavalla ja ovat jäykkyydeltään erilaisia, esimerkiksi MACin kynäsivellin #219 on makuuni ihan liian jäykkä varjostukseen. Real Techniquesin ”smudget” taas ovat samalla napakoita mutta pehmeitä, eli luovuttavat upeasti pigmenttiä samalla kun tekevät mukavan pehmeää, reunoilta häivyttynyttä jälkeä ja tuntuvat miellyttäviltä iholla.

Precision Smudge Brush.

Kuten näkyy, kokonsa puolesta tämä sivellin on liian iso käytettäväksi alaluomen ”savustukseen” minun silmissäni, mutta luomivakoon se sujahtaa oikein näppärästi luomaan tarkkaa varjostusta. Tällainen sivellin toimii loistavasti kun haluaa tehdä tarkkaa työtä ja kohdentaa esimerkiksi ihan tummimman varjostussävyn vain luomivakoon eikä yhtään ylemmäs luomivakoon.

Essential Crease Brush

Tässä näkyy vertailuna Real Techniquesin varsinainen luomivakosivellin, joka minun pienissä silmissäni tekee todella laajaa jälkeä ja levittää ”banaanivarjostuksen” korkealle kulmaluulle tehden paljon utuisampaa jälkeä kuin Smudge-sivellin.

Riippuu haetusta varjostuksen tyylistä kumman tyyppistä sivellintä käyttäisin, mutta tällä hetkellä, etenkin nyt kun luomet ovat veltostuneet, suosin ”napakampaa”, kohdennetumpaa varjostusta ja sivellintä, jolla saan pakattua väriä luomivakoon tehokkaasti.

Smudge Brush

Smudge Brush taas on melkein kuin MAC 239:n pikkusisko, se on saman muotoinen mutta hitusen pulleampi (239 on flat-tyyppiä).

Real Techniquesin Smudge Brush sopii pienille ja ahtaille silmäluomille erinomaisesti yleistyöskentelyyn, sillä voi levittää koko luomen sävyn sekä tehdä varjostuksia. Älyttömän hyvä!

(…kuvien aika onnettomat ripset ovat muuten Lily Lolon uuden ripsivärin tulosta… en ihan innostunut…)

Shading Brush

Shading Brush on Real Techniquesilta se sivellin, joka eniten vastaa MACin 239iä. Se sopii kaikkeen perustyöskentelyyn, se on muodoltaan kuin yllä kuvattu Smudge Brush mutta isompi.

MAC 239 on mielestäni edelleen hitusen parempi koska sen leikkaus ja napakkuus tekevät siitä yksinkertaisesti täydellisen ”pakkaamaan” luomiväriä iholle, mutta RT:n Shading Brush ei jää kauas jälkeen. Aika näyttää onko se myös yhtä kestävä!

Medium Shadow Brush

Medium-koon luomivärisivellin on selvästi aivan liian suuri minun silmilleni, joten se jää käyttämättä. Toki tällaista sivellintä voi pienissäkin silmissä käyttää koko luomen ”wash”-tyyppiseen luomivärityyliin, mutta en näe sille erityistä syytä kun voin tehdä sen perus-Shading/239-siveltimelläkin. Maku- ja mieltymysasioita :)

Tässä vielä uudet RT-suosikit ja vanha MAC-suosikki rinnakkain.

Fine Liner Brush

Erittäin hyvä eyeliner-sivellin! Ei häviä yhtään MAC-suosikeilleni, tämä on kooltaan suunnilleen MACin ohuenohuen 210:n ja paksumman 209:n väliltä. Mikä tekee hyvän eyeliner-siveltimen? Se, että harjakset ovat napakat ja pysyvät muodossa eivätkä ala harottaa. Real Techniquesin Fine Liner pysyy muodossa!

Expert Face Brush

Otin kokeiluun myös yhden kasvomeikkisiveltimen, RT:n bestsellerin Expert Face Brushin. Tämä pehmeä ja pörheä sivellin sopii nestemäisten ja voidemaisten meikkipohjien levitykseen, mutta olenpa kokeillut tätä puuterimaiseen meikkipohjaankin ja sekin levittyi hyvin.

Tämän tyyppistä meikkipohjasivellintä minulla ei ole aikaisemmin ollut, tämä on tiheydeltään ja jämäkkyydeltään kuin BB-voide-siveltimen ja runsaan puuterisiveltimen välimuoto. Siis löysempi kuin BB-sivellin mutta tiheämpi kuin puuteri- ja poskipunasiveltimet. Aika mielenkiintoinen.

Pidin siveltimen pehmeästä tunteesta iholla mutta en kokenut saavani tällä erityistä etua suosikkiini BB-siveltimeen nähden. Jälki on läpikuultavampaa kuin BB-siveltimellä. Perinteiseen lättänään meikkivoidesiveltimeen verrattuna Expert Face Brush tekee häivytetympää jälkeä. Oikein mukava sivellin mutta luulen, että BB-voidesivellin säilyy minulla edelleen ykkösenä nestemäisten meikkivoiteiden levityksessä.

Hintoja:

Eye Smudge + Diffuse -setti noin 12 €

Eye Enhance -setti (sisältää Shading-siveltimen, Essential Crease-siveltimen, Fine Liner -siveltimen, Medium Shadow -siveltimen ja ripsikamman) noin 27 €

Expert Face Brush noin 14 €

Sam ja Nic Chapman ovat muuten vieraina viikonlopun I Love Me -messuilla ja vetävät meikkidemon perjantaina 19.10 klo 16:00 sekä lauantaina 20.10 klo 13:00. Vähän harmittaa kun missaan demon mutta kiva on myös olla messuilla itse töissä :)

Kommentit (9)
  1. Juuri aamulla googlailin näitä! :) On kyllä taas värit kohdallaan. :)

  2. Näitten poskipuna sivellin on ihana ja ilman setting brush ia en tulis toimeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *