Karkkipäivä
Karkkipäivä

Rahka ja kuorinta kiinnostavat teitä tänä vuonna

Rakastan tilastoja.

Blogin kävijätilastot kuuluvat luonnollisestikin kannaltani kiinnostavimpiin, ja tiirailen niitä säännöllisesti. Välillä näkee poikkeuksellisia ja yllättäviäkin kävijäpiikkejä vanhoissa postauksissa, mistä voi päätellä, että postaus on linkitetty jonnekin ja siitä todennäköisesti käydään parhaillaan jossain keskustelua.

Rahka_marjoilla_

Tämän vuoden klikatuimmat Karkkipäivän sivut ja postaukset ovat tässä:

Tilastot_Karkkipaiva_2

Klikatuin postaus on Proteiinirahka :) Piikki normaalissa kävijävirrassa on melkoinen:

Tilastot_Karkkipaiva_1

Tulen hihittelemään tälle varmaan vielä monet vuodet. Niin hassua. Hetken mielijohteesta kauppareissun jälkeen puolessa tunnissa väännetty avautuminen muodostui koko blogin historian luetuimmaksi jutuksi :D Bloggailu on tosiaan täysin arvaamatonta hommaa. Koskaan ei voi tietää mikä herättää vastakaikua.

Tilastossa huomioni kiinnitti kaksi ja puoli vuotta sitten julkaistun Tehokkaat, kotikutoiset kuorinnat -postauksen sijoitus. Näistä kuorinnoista kaikesta päätellen jutskaillaan jossain ahkerasti. Postaus ei saanut näin paljon lukukertoja edes julkaisuaan seuranneena vuonna. Tunnustaako joku linkittäneensä Kuorinta-jutun jonnekin? :D Ihan vain uteliaisuutta olisi hauska tietää missä siitä puhutaan. :)

Joulupötsi-postaus on pysytellyt sekin julkaisustaan lähtien joka kuukauden luetuimmissa. Mielenkiintoista. Tässäkin kuussa se on kiinnostanut teitä enemmän kuin esimerkiksi mun halpis-vinkit Sveitsiin ;D No, voisin toiveikkaasti päätellä, että ihmiset ovat saaneet postauksesta ja siihen liittyneestä sarjasta hyötyä ja siksi siihen palataan uudelleen ja uudelleen.

Kahvikuorinta

Kun kerran kotitekoiset kuorinnat näyttävät kiinnostavan, niin alleviivaampa jälleen kerran kahvinporokuorinnan ylivertaisuutta.

Jos en saisi blogin kautta vartalokuorintoja testiin, en rehellisesti enää kaupan kuorintoja käyttäisikään. Suihkugeeliin sekoitetut kahvinporot tuovat niin supersileän ihon että en näe mitään järkeä ostaa erikseen purkkiin pakattua valmiskuorintaa. Kahvinporot etenkin ruokaöljyyn sekoitettuna ovat mitä puhtainta luonnonkosmetiikkaa ilman minkäänlaisia lisäaineita. Niillä saan paljon sileämmän ja pehmeämmän ihon kuin millään muulla tuotteella.

idKahvikuorinta

Kahvinporot ovat samalla tajuttoman tehokas mutta hellävarainen kuorinta-aine (kahvinporot eivät ole muodoltaan teräviä eivätkä raasta ihoa niinkuin jotkut murskattuihin siemeniin tai hedelmänkiviin pohjautuvat kuorinnat saattavat tehdä).

Jos et ole vielä kokeillut, mitä enää odotat :)

Kommentit (17)

 1. Anna

  Kahviporot on mahtavia ihon kannalta mutta epäilen että ne aiheuttaa ongelmia (tukkii) viemärissä ja siksi nykyään uskallan harvemmin niitä enää käyttää..

 2. Suvi

  Pitääkö noiden kahvinporojen olla keitettyjä vai käykö ”raa’atkin”? Mainitsit siinä aiemmassa postauksessasi käyttäneesi keitettyjä, siksi kysyn.

  • Sanni

   Mä käytän ”keitettyjä” eli käytettyjä. Luulisi että ”raa’atkin” sopisivat yhtä hyvin, mutta en osaa sanoa saattavatko ne olla karkeampia ja näin ollen vähemmän hellävaraisia iholle.

 3. Kaitlin

  Musta kaupan kuorinta-aineet on liian lällyä kamaa, itse kun tykkään jynssätä niin että tosiaan tuntee tulleensa kuorituksi, niin sokeri ja kahvinporot on tosiaan ihan ykkösiä siihen tarkoitukseen.

  Ja kuivien käsien kuoriminen kahvinporo+oliiviöljy seoksella on ihan mahtavaa :)

 4. Cerp

  Hahhahhah! Näin susta viime yönä unta! Tilasin siis livboxin, koska siinä on mukana niin monta kiinnostavaa bloggaajaa ja viime vuoden blogiboxi oli loistava.

  No, unessani tämä boksi saapui kotiini ja innoissani avasin sen. Ensin tutustuin lappuseen, jossa kerrotaan tuotteista. Ihmeekseni Karkkipäivän kohdalla oli teksti: ”Karkkipäivän Sanni suosii halpoja ja luonnollisia kosmetiikkaratkaisuja, joten Sanni jakaa vinkkinsä: Käytä kahvia ihonkuorintaan, sitä löytyy varmaan jokaisen kodista ja tähän boksiin ei tarvitse minun takia tuotetta laittaa!” Eli toisin sanoen sun osuus boksista oli se, että kehoitat ihmisiä käyttämään omia kahvinpuruja kuorintaan :D

  Tais olla muistissa mulla tuo kuorintapostaus… :)

  • Sanni

   Eikä, ihan paras uni…! :D

 5. Raisa

  Moi Sanni!

  Ihania tilastoja. Kait sulla on myös kortistossa/tietokannassa kaikki testatut tuotteet ja niiden arviot..? Yritän itse epätoivoisesti pitää elämääni(puutarhaani) järjestyksessä kortiston avulla – kortistoa voi hallita.

  En tunnusta linkittäneeni mitään mihinkään, mutta törmäsin sinuun juuri etsiessäni dataa eräästä ella bachen tuotteesta :)
  http://kauneuskauppa.blogspot.fi/2013/11/ella-bache-purifying-linjan.html

  Raisa

  • Sanni

   Kait sulla on myös kortistossa/tietokannassa kaikki testatut tuotteet ja niiden arviot..?

   Itse asiassa ei muualla kuin blogissa… Olen tosin jo pidempään miettinyt että pitäisi alkaa pitää testatuista aakkosellista listaa tiivistetyin kokemuksin ja extrahyvät löydöt erikseen merkittyinä. Sieltä löytäisi nopeammin jos tarvitsee ”verestää muistiaan” jonkun tuotteen kohdalla.

   Ja kappas – siellähän Karkkipäivä ja ”finnintappoase” :)

 6. Petra / Viilankantolupa

  Mä tunnustan kahlanneeni läpi induktiopostauksia tiheällä kammalla. Hurahdin, tuntuu hyvältä.

  • Sanni

   Ohoh, katsos likkaa..! :) Joko olet siirtynyt normiruokailuun (vhh) vai vieläkö ”ketoilet”?

 7. hwai

  Kommenttini ei nyt liity tähän postaukseen mutta haluaisin kysyä: tiedätkö luotettavia paikkoja tilata Lily Loloa Suomesta? Ostin ulkomailla käydessäni mineraalimeikkipohjatestipakkauksen (ei varmaan ihan virallinen nimi tuo :D) ja mielestäni tämä pysyy paremmin kuin meikkivoide ihollani (joskin peittää suunnilleen saman verran, eli ei ihan tarpeeksi :D), joten tahtoisin ostaa sitä. Olen parista paikasta katsonut mutta siellä oli vain liian tummia sävyjä, China Doll tai Blondie olisi minulle sopivin.
  Tai jos olisi myös jotain Suomesta saatavaa mineraalimeikkipohjaa joka peittäisi paremmin?

  • Sanni

   tiedätkö luotettavia paikkoja tilata Lily Loloa Suomesta?

   Ehdottomasti: Biodelly :) Teen heidän kanssaan paljon Lily Lolo -yhteistyötä. Tässä kuussa Biodellyllä on Karkkipäivän lukijoille alennuskoodikin koko verkkokaupan valikoimaan: KARKKI10.

   Jos asut Turussa tai lähistöllä, voit käydä katsomassa Lolon sävyjä livenä heidän showroomissaan.

   Lisää Biodellysta ja symppis-omistajasta Tanjasta:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2015/03/08/hauska-tavata-biodelly/

   • tintti

    Ymmärrän kyllä, että hwai kysyy Suomen jälleenmyyntiä, mutta nyt 7 vuotta (apua :D) Lily Loloa käyttäneenä olen aina ostanut heidän omilta nettisivuiltaan (http://www.lilylolo.co.uk/) ja joka kerta on paketti tullut nopeasti kotiin eikä ikinä ole minkäänlaisia ongelmia ollut. Nettipankin kautta maksan tuotteet ja alle viikossa yleensä kolahtaa postiluukusta sisään :)

    • hwai

     Tilasin nyt Biodellyltä, se vaikuttaa tosi hyvältä paikalta! :)

 8. Paltsu

  Mun mielestä kaupan kuorinnat on myös ihan liian lällyjä, niiden kanssa ei tunnu iholle tapahtuvan mitään! Itse olen käyttänyt oliiviöljy-merisuola-seosta kuorintana, mutta pitääpä kokeilla vaihtaa välillä kahvinporoihin! :)

 9. Anni Jää

  Ihan sitä vaan oli pakko kommentoida, että mäkin rakastan tilastoja! Ja noita kaavioita. :-D

  • Sanni

   :) :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.