Karkkipäivä
Karkkipäivä

Radiofrekvenssihoidossa

Kerroin teille muutama viikko sitten ystävästäni Dianasta, jonka iho oli kokenut mielettömän muutoksen radiofrekvenssihoidoilla. Koskapa kiinnostuin hoidosta toden teolla, otin yhteyttä Dianan kosmetologiin Agneta Wennström-Nilssoniin ja kysyin, voisinko tulla haastattelemaan häntä. No, sehän passasi Agnetalle, ja hän lupasi tarjota minulle oman rf-hoidonkin…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Agneta on käyttänyt radiofrekvenssi- eli lyhennettynä rf-metodia kaksi vuotta. Hän tutustui menetelmään kuultuaan siitä Ruotsin mediassa, kun hoitomuoto oli juuri saapunut naapurimaamme kauneushoitoloihin.

Agneta kertoo, että rf-hoitoa voi todellakin suositella ihan kaikille ikään, ihotyyppiin ja sukupuoleen katsomatta. Hoito on täysin turvallinen ja sivuoireeton ja siitä hyötyy käytännössä millainen iho tahansa. Oli ongelmana sitten ihon velttous, rypyt, akne- tai venymäarvet, silmäpussit, couperosa, kaksoisleuka, laajentueet ihohuokoset, ihon sameus, selluliitti tai ekseema, radiofrekvenssihoidolla voi saada apua näihin kaikkiin.

En meinaa uskoa, etteikö hoitoon liittyisi edes jotain riskejä. Agneta pudistelee päätään. Laitteella voi käytännössä aiheuttaa vahinkoa vain, jos sen jättää iholle yhteen paikkaan liian pitkäksi aikaa. Tällöin korkea lämpö voi mahdollisesti polttaa ihoa. Kukaan asiansa osaava ammattilainen ei luonnollisestikaan aiheuta asiakkaalleen tällaista vaaraa.

Hoitoon tulevalla ei kuitenkaan saa olla sydämentahdistinta eikä hän saa olla raskaana tai syöpähoidoissa.

Noniin, sitten vain pöydälle ja itse asiaan!

RF_hoidossa3

Kasvot valmisteltiin hoitoon puhdistuksella, ultraäänikuorinnalla ja syväkosteuttavalla naamiolla. Tämä setti ei ole mitenkään välttämätön pohjustus rf-hoidolle, mutta minulle haluttiin antaa perusteellinen ”treatment” :D

RF_hoidossa

Oli tosi vaikea saada kuvaa itse hoitotapahtumasta. Ei ”sattumoisin” ollut ketään kuvaajaa mukana, joten yritin räpsiä pari kuvaa itse samalla kun makasin pöydällä. ^_^

Radioaaltokäsittelyn osuus hoidossa kestää 20 minuuttia. Hartian alle laitettiin tuollainen metallilätkä joka toimii jotenkin hoitopään ”vastaparina”. Kasvoilla liikutellaan lämmintä, lähes kuumaa, sileäpintaista hoitopäätä. Käsittely ei kuitenkaan polta yhtään ja tuntui äärimmäisen miellyttävältä ja rentouttavalta.

RF_hoidossa2

Oli mahdotonta saada tarkkaa kuvaa laitteen nopeasti liikkuvasta käsittelypäästä – tässä paras otos :) Pää tuntui tosiaan kuin sileältä, kuumalta kiveltä. Mitään ”aaltoilun” tunnetta ei ollut.

Hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia, mikä kutistaa kollageenia ja stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista. Ihon ja ihonalaiskudoksen vahvistumisen lisäksi hoito aikaansaa rasvasolujen ja pintakapillaarien pienenemistä. Lämpö parantaa verenkiertoa ja nesteenpoistumista ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

RF_hoito_jalkeen2

Minun ihossani ei juurikaan ole mitään ”akuuttia” hoidettavaa ongelmaa, mutta wow…! Siitä huolimatta huomasin eron! Rf-hoidon yhteydessä puhutaan ihon ”kutistumisesta”, ja siltä se todella vaikutti! Kasvonpiirteet olivat silminnähden napakoituneet, ja se hehku…! Iho oli vain kertakaikkiaan upean näköinen…! Oikeasti, todellinen tuhkimoefekti..! Sitä oli vaikea ikuistaa kameraan, mutta toivon että näistä räpsyistä välittyy edes jotain. :)

Rf_hoito_jalkeen

Minä vain pällistelin ihoani peilistä ja olin ihan että Ei herranjestas…. Se oli tasainen, sileä ja hehkui ihan maagisesti.

RF_hoito_ennen_jalkeen

Ennen- ja jälkeen -kuvapari ei oikein toimi, kun valaistusolosuhteet olivat niin totaalisen erilaiset (aamulla kylmä, pilvinen valo ja päivällä lämmin aurinko), mutta laitanpa kuvat nyt kumminkin. Jos jotain, niin ainakin kuvissa on havaittavissa suupielen viereisen, aavistuksen punoittavan ja pikkunäppyisen alueen ”katoaminen” hoidossa. En tiedä mitä sille tapahtui..? Tai ehkä se näyttää kadonneen koska kaikki punoitus on neutraloitu ja ihon pinta ”siloitettu”.

Radiofrekvenssihoidon vaikutukset jatkuvat ihossa vielä hoidon jälkeen ja lopullinen tulos on nähtävissä n. kuukauden kuluttua viimeisestä hoitokerrasta. Parhaan tuloksen saa sarjahoitona, riippuen tietysti siitä miten ”vaikeaa” iho-ongelmaa ollaan hoitamassa.

Nyt kun omasta hoidostani on kulunut viikko, on iho edelleen aivan upean näköinen. Niin tasaisen sävyinen, että eipähän tähän melkein edes meikkiä tarvitse :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minun oli pakko kysyä, miten Agnetalla on ”varaa” pitää rf-hoitonsa hinta niin alhaisena. Olin nimittäin aika lailla hämmästynyt, kun kuulin Dianalta että hänen tunnin mittainen hoitonsa maksaa vain 65 euroa. Netistä kaivamani muiden hoitoloiden hintatiedot ovat alkaen tuplasti tai triplastikin korkeammat jo puolen tunnin käsittelystä. (Ja tätä saa nyt todellakin pitää mainoksena Agnetalle, sen verran poikkeuksellinen hintataso hänellä on…!)

Agneta myöntää, että hinnoittelupolitiikka on toki tarkoituksellinen markkinointikeino. ”Kun lähdin edellisestä työpaikastani yksityisyrittäjäksi ja pyörittämään omaa hoitolaa, halusin tarjota jotain lyömätöntä jolla erotun kilpailijoistani”. Hoitolatilan alhaiset kustannukset auttavat myös asiaa. ”Minulla on vain pikkuinen hoitohuone paikallisen kuntokeskuksen yhteydessä, tilat eivät ole hienot mutta mahdollistavat sen, että voin tarjota palveluitani hyvin kilpailukykyiseen hintaan.”

Eipähän siihen muuta voi todeta kuin että kuulostaa hyvältä! :)

Suuret kiitokset Agnetalle ainutlaatuisesta hoitoelämyksestä. En ole koskaan aiemmin käynyt missään kosmetologisessa laitehoidossa, ja voin sanoa ettei tästä voi puhua samassa lauseessakaan klassisen kasvohoidon kanssa. Tietysti kyseessä on hieman eri konseptikin – klassinen, voiteisiin ja ihonpuhdistukseen perustuva kasvohoito on lähinnä hemmottelua, rf-hoidolla on tarkoituksena saada näkyviä ja kestäviä tuloksia.

Agnetan hoitola: Esthetic Skincare

Facebook-sivut: Esthetic Skincare

Kommentit (56)

 1. Nimetön
 2. Hanna

  Tampereeltakin löytyy melko edullisesti, ei tarvitse lähteä Ahvenanmaalle asti: http://www.kauneusjavaloklinikka.fi/rfkasvot.php

  Pitää varmasti itsekin käydä kokeilemassa :)

  • Sanni

   Katsoppas, niinpä onkin! Ei ole paha hinta tuo Valoklinikankaan.

 3. Lotte

  Jos joku käy Helsingissä ko. hoidossa, niin voisitteko raportoida kokemuksianne täällä. Googlailemalla löysin kaksi hoitolaa, jotka tekevät radifrekvenssihoitoja: Kauneushoitola Aika Ihana Aikatalossa, jonka joku jo mainitsikin sekä Kauneushoitola Indie Hair and Beauty Etu-Töölössä. Näissä hinnat vaikuttivat olevan ihan ok (ei tietenkään niin halvat kuin Agnetan). Mutta kiinnostaisi tietää saako Helsingin hoidoista vastaavia tuloksia.

  • Sari

   Helsingistä löytyy healthbeauty.fi jossa on rf-laite, eikä mielestäni paha hinta. Kesällä tarjoushinta oli 129€, en ole varma onko hinta edelleen sama. Sain just tuollaisen hehkun. Tai ”napakka” oli se nimitys mitä ihmiset ovat käyttäneet ihostani.

 4. Anne

  Moikka! Kun tämä radiofrekvessihoito kilvoitti niin paljon kiinnostusta, niin voisiko tästä tehdä follow up -jutun? Esim. miten kauan tulokset kestivät ja ovatko muut lukijat testanneet esim. noita Helsingin paikkoja. Kovasti kiinnostaa tämä asia. :)

  Kiitos upeasta blogista!

  t. Anne

  • Sanni

   Moi Anne!

   Omasta naamasta tuntuisi pelkästään yhden käsittelykerran jälkeen ei-kiinnostavalta tehdä follow-uppia (etenkin kun ihoni on muutenkin yleensä aina hyvässä kunnossa niin on melkein mahdoton tehdä vertausta aiempaan tilanteeseen), ja ¨lukijoiden mahdollisista radofrekvenssikokemuksista en valitettavasti tiedä.

   Voisin tietysti miettiä jos laittaisin blogiin kyselyn aiheesta…. :) Laitetaan harkintaan. Ihan hyvä idea.

   Oma ihoni oli mielestäni ainakin pari kuukautta hoidon jälkeen tasaisempi ja jotenkin yleisesti normaalia heleämpi, mutta siitä havainnosta ei riitä ihan kokonaisen postauksen materiaaliksi. :)

 5. Raisa

  Hei,
  Helsingistä löysin googlella seuraavat paikat:
  http://aikaihana.varaa.com/service/rf-radiofrekvenssikasvohoito/
  http://www.kosmo.fi/konehoidot.html
  ja
  http://www.healthbeauty.fi/

  Onko kellään kokemuksia näistä?

  Ja miten Helsingistä pääsisi helpoiten Agnetan luokse?!

  • Sanni

   Ja miten Helsingistä pääsisi helpoiten Agnetan luokse?!

   Hyppäät joko Siljan tai Viikkarin laivaan, saavut Maarianhaminaan (ikävä kyllä varsin epämukavaan aikaan) aamuyöllä, tsekkaudut jonnekin loppuyöksi, otat seuraavana päivänä keskustasta Magazinin edestä lähtevän Maxinge-kauppakeskukseen menevän bussin (tai taksin, riippuen siitä haluatko maksaa enemmän ;)), jäät pois Maxingella ja kävelet siitä muutaman minuutin matkan Maxingen vieressä sijaitsevaan Träningsverket-kuntokeskukseen. Agnetan salonki sijaitsee Träningsverketin tiloissa. Ja illalla takaisin Helsingin laivaan kello 23.45/Viking tai 23.50/Silja.

   Toinen vaihtoehto, jos ei halua yöpyä Ahvenanmaalla, on ottaa Hesasta varhainen aamujuna Turkuun, ja saapua Maarianhaminaan Turun aamulaivalla. Olet perillä puoli kolmen maissa iltapäivällä. Ja paluu illalla Helsingin laivalla.

 6. Raisa

  Kiitos Sanni!

  Tästä kun tekee nopeaa yhteenlaskutoimitusta, niin kannattaa maksaa hoidosta tuplaten helsingissä, eikä lähteä matkailemaan. Mutta jos vaikka vahingossa päätyisi a) Turkuun b) Maarianhaminaan asti, niin…

 7. Anni Lepistö

  Hei!

  Kävin ottamassa radiofrekvenssihoidon kasvoille Indie hair&beautyssä.( http://www.indiehair.fi) Hoito maksoi 135€ ja kesti 1,5h ja todella kannatti :) Iho hehkuu, näpyt hävisivät ja olo oli muutenkin tosi rento hoidon jälkeen. Jäin kyllä koukkuun ja ajattelin mennä ens kuussa uudestaan!

  • Sanni

   Hei, aivan mahtava kuulla! :)

 8. nanna

  olen myös käynyt indiessä rf-hoidossa nyt jo kahdesti, kohta taas kolmesti ;). ei voi kuin suositella! ekan kerran jälkeen olin vähän pettynyt, kun peilikuvassa ei heti näkynyt mitään kovin dramaattista eroa mutta n. viikon päästä hoidosta iho oli yhtäkkiä super hyvän näköinen :). nyt, kun toisesta hoitokerrasta on kohta kuukausi naamari näyttää oikein hyvältä ( ainakin ihon osalta, siis ). voikohan näitä hoitoja nyt lopettaa ollenkaan, jos iho palautuu taas entiseen moodiin…?

 9. Solveig

  Kaarinasta löytyy Ditelle hoitola. Ei tarvitse Turkuunkaan asti mennä. http://www.ditelle.fi

  Kasvohoidot

  Kasvohoito ultraäänellä, 1 h 30 min, 80 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 320 €

  Ihonpuhdistus ultraäänellä, 45 min, 55 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 220 €

  Nuorten ihonpuhdistus alle 18-vuotiaille, 40 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 160 €

  Aknen ja couperosan hoito, 45 min 50 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 200 €

  Silmänympäryshoito, 35 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 140 €

  Ditelle Diamond timanttikuorinta, 1 h 75 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 300 €

  Ditelle radiofrekvenssihoito, 45 min 75 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 300 €

  Yhdistelmähoito radiofrekvenssi + ultra, 1 h 15 min 95 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 380 €

  Elektroporaatio imeytyshoito,1 h 75 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 300 €

  Ditelle veitsetön kasvojen kohotus, 1 h 30 min 135 €
  Sarjahoitokortti – 20%, 5 kertaa: 540 €

  BE ASAP laitteella tehtävä kasvojen kokonaisvaltainen ihoanalyysi, 35 €
  (Sarjahoitojen yhteydessä veloituksetta)

 10. joanna

  Itselläni rf-hoito pilasi kasvoni. Se tehtiin liian tiheään ja liian kuumalla. Kasvoni kuivuivat, silmärypyt syvenivät ja kasvoihin ja decoltee alueelle tuli hämähäkkiverisuonia. En suosittele.

 11. pettynyt myös

  Ongelmia aiheutti minullekin. Tuli silmäpussit, ja silmänalukset tummui. Rypyt syveni myös. Silmäpusseja ei siis ole koskaan aiemmin ollut. Harmittaa vietävästi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.