Karkkipäivä
Karkkipäivä

Radiofrekvenssihoidossa vol.2

Kävin marraskuun lopulla toisen kerran radiofrekvenssihoidossa. Halusin kokeilla, olisiko hoidolla jälleen samanlainen wow-efekti kuin kesällä.

Tällä kertaa otin jälkeen-kuvan vasta seuraavana aamuna. Edellisessä verrokkikuvassa iho hehkui erityisesti jo senkin takia, että otin sen suoraan hoidon jälkeen ja iho kiilsi vielä hoitovoiteesta.

Radiofrekvenssi_marraskuu2013

Ennen  –  jälkeen

Ero ei ollut tällä kertaa aivan yhtä ”tuhkimomainen” kuin viimeksi, mutta tapahtui sama kuin edelliselläkin kerralla: ihohuokoset supistuivat, ihon pinta napakoitui ja ihon sävy tasoittui (–> punoitus laski hieman).

Ja aivan kuten viimeksikin, iho tuntui saavuttavan sen ”parhaimman” pinnan vasta useiden päivien jälkeen. Rf-käsittelyn vaikutushan jatkuu ihossa jopa 4 viikkoa. Hoidosta on nyt neljä viikkoa eikä sen jälkeen ole tullut yhtään näppyjä ja iho on sellainen hämmentävän tasainen ja sileä.

Diana_iho_ennen_jalkeen

Tuntuu tylsältä toistella tätä ”ihoni on muutenkin niin hyvässä kunnossa”, mutta tietysti se vaikuttaa asiaan eikä hoito sinänsä anna hyväihoiselle mitään erityistä lisäetua. Silti koen, että rf-hoito on yksi kiinnostavimpia ja vaikuttavimpia kauneusalan asioita joihin olen tutustunut vuosikausiin. Se on ainoa hoito, jolla on koskaan ollut mitään silmin havaittavaa vaikutusta ihooni (poislukien Creme Intex 2:n vaikutus näppyihin! ;)). Ja ystäväni Dianan (kuvassa) tulokset puhuvat puolestaan. Olen edelleen ihan ällikällä lyöty hänen ihossaan tapahtuneesta muutoksesta.

Dianan kosmetologi Agneta Wennström-Nilsson naureskeli viimeksi tavatessamme, että ei hänen tarvitse juuri mainostaa kun Diana on ilmainen kävelevä mainosplakaati joka kattaa mainiosti Ahvenanmaan kokoisen pienen paikan! ^_^ Hei – kuulinpa muuten häneltä että jokunen teistä lukijoista oli käynyt hoidossa Ahvenanmaalla saakka. :)

Radiofrekvenssi_marraskuu2013_2

Hoidon jälkeen

Kuukausi sitten kysyin teiltä kokemuksianne rf-hoidoista, jos joku/jotkut teistä ovat sellaisissa syksyn aikana käyneet. Kokemuksia ei kertynyt paljon, eikä niiden pohjalta pysty tekemää päätelmiä hoitojen onnistumisprosentista, mutta tässä kuitenkin koottuna jättämiänne kokemuksia:

Eliisa: ”Itse hoito oli aika kallis, mutta uskomattoman rentouttava. Itse en huomannut ihossani mitään uskomatonta parannusta, ehkä vähän silmänaluset olivat vaalemmat, mutta tuollaista “photoshopattua” efektiä ei itselleni tullut parin viikon jälkeen. Vähän ehkä siis pettymys.”

nanna: ”olen myös käynyt rf-hoidossa nyt jo kahdesti, kohta taas kolmesti ;). ei voi kuin suositella! ekan kerran jälkeen olin vähän pettynyt, kun peilikuvassa ei heti näkynyt mitään kovin dramaattista eroa mutta n. viikon päästä hoidosta iho oli yhtäkkiä super hyvän näköinen :). nyt, kun toisesta hoitokerrasta on kohta kuukausi naamari näyttää oikein hyvältä.”

Mimmi (50+ vuotiaan äitinsä puolesta): ”Iho ’tuntui’ hoidon jälkeen tavallista paremmalta ja näyttikin hyvinvoivalta ja hehkuvammalta. Iho on hoidosta lähtien ollut helppohoitoisempi ja jotenkin tasapainoisempi. Varsinaista kiinteytymistä ei yhden hoitokerran jälkeen tapahtunut.”

ak: ”vaikka mulla ei oo mikään ongelmaiho, niin mun ikä, (30 vee hei) valvominen, epäsäännöllinen ruokailu ym. ym. on tehnyt tehtävänsä. Ton hoidon jälkeen mun iho on kirkkaampi ja muutenkin paaaljon parempi.”

Sähköpostitse (en viitsi lukijan nimeä laittaa): ”Kävin 3:n kerran hoidossa (…). Itse hoito ei minusta ollut ollenkaan niin rentouttava kuten sinä ja jotkut muut ovat kuvanneet, osittain sen takia että aika oli suhteellisen lyhyt ja välillä tuli sellainen sähköiskun kaltainen juttu joka säpsäytti viimeistään hereille. (…) Aina heti hoidon jälkeen iho tuntui ja ehkä näyttikin kuulaammalta mitä normaalisti ja ehkä iho kaikenkaikkiaan on hieman parempi, mutta sellaista parannusta kuin ystävälläsi näytti kuvien perusteella olevan, mun ihossa ei ole.”

Kuulisin edelleen mielelläni kokemuksianne jos haluatte sellaisia jakaa! :)

Kommentit (13)

 1. V

  Olen menossa kylpyläreissulle Viroon helmikuussa niin pääsee sitten rf-hoito testiin :)

  • Sanni

   Kuulostaa kivalta! :)

 2. susanna

  Käytiin poikaystäväni kanssa molemmat radiofrekvenssihoidossa Turussa. Poikaystävällä lievää aknea ja couperosaa. Itsellä atooppinen iho ja silloin tällöin ”mehukkaita” mustapäitä otsan, leuan ja poskien alueella. Mitään ihmeellistä ei kummankaan kasvoilla ole tapahtunut. Poikaystävällä ehkä hieman vähemmän epäpuhtauksia ja punoitusta, muttei mitenkään huomattavasti. Omalla kohdalla hoidosta nyt viikko, miehellä 2. Ajateltiin molemmat antaa vielä mahdollisuus hoidolle. Miehellä viikon päästä toinen hoitokerta (kosmetologi oli suositellut, että kävisi sarjahoitona, jotta hoito alkaisi tehoamaan kunnolla). Kirjoittelen sitten, mitä vaikutuksia tullut :)

  • Sanni

   Kirjoittelen sitten, mitä vaikutuksia tullut :)

   Odotan mielenkiinnolla :)

   Eräs ystäväni osti muuten rf-laitteen ihan kotiin Dianan innoittamana. On kokeillut laitetta myös miehelleen ja kummallakin on näkynyt tuloksia. Ei mitään photoshop-efektiä kuitenkaan mutta selkeä ero kuulema.

   • E

    Myydäänkö rf-hoitolaitetta siis ihan tavalliselle tallaajallekin? Mistä ja millä hinnalla sen voisi itselleen lunastaa :)?

    • Sanni

     Ystyäväni oli tilannut laitteen miehensä firmalle, mutta luulisi että markkinoilta löytyy kotiversioita ”tavan tallaajallekin”, siis että voi ostaa ilman että on yritystä. Laadusta ja tehokkuudesta en sitten osaa mennä sanomaan… ;)

     Sen kaupan nimeä en valitettavasti tiedä mistä ystäväni tilasi, mutta joku kauneudenhoitoalan ammattilaistuotteiden kauppa kuitenkin.

 3. Ylva

  Kävin blogisi innoittamana ennen joulua kaksi kertaa rf-hoidossa Helsingissä. Ensimmäisen kerran jälkeen iho tuntui reilun vuorokauden ajan superkosteutetulta ja ihanalta. Hoidon tehnyt kosmetologi mainitsikin, kuinka mun kasvot imaisi sitä seerumia ihan tolkuttoman määrän.
  Ekalla hoitokerralla kosmetologi ei käsitellyt huulten ympärystää ollenkaan, ja se on mun herkän talvi-ihon hankalin kohta. Kävinkin sitten parin päivän päästä toisen kerran hoidossa, ja silloin käsiteltiin pelkästään ongelmakohtia.

  Jostain syystä kuitenkin noin viikko hoidon jälkeen iho muuttui yhtäkkiä oudon kuivaksi. Mun iho ei ole koskaan näyttänyt näin hurjalta; kasvoilla ja kaulassa on paukamia ja finnejä (kuivaihoiselle mulle ihan outo juttu!) punertavia läikkiä, hilseileviä kohtia ja paikka paikoin jopa verinaarmuilla olevaa nitisevän kuivaa ihoa. :( Kamalaa! Edes kortisoni ei tunnu auttavan, ja lääkevoiteita en mielelläni iholle laittaisi, ainakaan kasvoille. Nyt oli pakko kokeilla, mutta silti tilanne jatkuu toistaiseksi pahana…

  En osaa jäljittää tätä oikein mihinkään muuhun kuin tuohon rf-hoitoon, mutta… tästä kaikesta huolimatta taidan silti antaa hoidolle vielä yhden mahdollisuuden. Tai ainakin soitan ensi viikolla hoitolaan, kerron tilanteen ja kysyn kosmetologin mielipidettä. Voisihan tämä olla vaikka joku herkistymisreaktio niille hoidossa käytetyille aineille, ja erilaista seerumia käyttämällä iho paranisi..? Tai sitten vain toiveajattelen turhia. :)
  On toki mahdollista, että tämä reaktio johtuu jostain ihan muusta, yliherkistymisestä jollekin ruoka-aineelle tai muusta vastaavasta, jota en vain nyt itse tajua.

  Tiedätkö muuten, minkä hintainen tuollainen laite on kotiin ostettuna? Kuulostaa kiinnostavalta! Ja minä taas kuulostanen ihan sekopäältä, jos omien kokemuksieni jälkeen mietin vielä ko. laitteen ostoa kotiin… :D

 4. Henna

  unohdin vastata edellisellä kerralla kun kyselit. Itse kävin 3 kerran sarja (kaikki 3 viikon aikana) rf-hoidossa Tampereella Kauneus- ja valoklinikalla syksyllä, syys-lokakuussa.
  Otin hoidon koko kasvo-kaula-dekoltee alueelle.
  Vaikutukset oli huomattavat ja etenkin dekolteellla näkyvät edelleen. Dekolteen iho oli jo alkanut osoittamaan selviä vanhenemisen merkkejä (arvatenkin runsaan auringonoton seurauksena, olen 36v) ja oli ”löysä” ja vähän ruttuinen. Nyt se on taas kimmoisa ja kiinteä. Kasvoja pestessäni ihmettelin jo ensimmäisen hoidon jälkeen, että miten iho tuntui olevan niin tosi sileä ja tasainen, vaikken ole vaihtanut mitään kosmetiikkatuotteita, kunnes tajusin sen johtuvan siitä rf-hoidosta :D Kasvot saivat jotenkin tavallaan kevyen lift-vaikutuksen. Kasvoilla en eroa enää huomaa, mutta dekolteella tosiaan vaikutus on nähtävissä edelleen.
  Jopa äitini vaikuttui muutoksesta sen verran, että varasi samanlaisen setin itselleen, hinnasta viis :)

 5. Jaana

  Olen nyt käynyt arviolta yhdeksän kertaa rf-hoidossa Tampereelle Kauneus-ja valoklinikalla, luettuani ensi kertaa hoidosta blogistasi. Olen viisikymppinen.
  Tulokset ovat niin huomattavat, todellakin ainoa hoitomuoto joka parantaa ihon laatua, että aion käydä hoidoissa säännöllisesti. Ihoni iästä on häipynyt useita vuosia, rypyt madaltuneet ja iho tuntuu mukavan kimmoisalta. Ihon väri on tasainen ja heleä. Näppylöitä ei enään ilmaannu. Kiitos , että levität tietoa meille naisille tärkeistä asioista!

  • Sanni

   Oi kun mukava kuulla että sinulla on ollut noin hyviä tuloksia..! :)

 6. Jansson

  Hei!

  Kiinnostuin kovasti tuosta rf-hoidosta. Hoito on kuitenkin melko kallis, joten mietin sitä, kuinka kauan vaikutukset näkyvät iholla (esim. ihon värin tasoittuminen jne.)?

  • Sanni

   Vaikutukset ovat tietysti yksilöllisiä, ja rf-hoito antava kosmetologi osaisi vastata kysymykseesi paremmin. Agnetan mukaan (sitaatti edellisestä artikkelistani) ”Radiofrekvenssihoidon vaikutukset jatkuvat ihossa vielä hoidon jälkeen ja lopullinen tulos on nähtävissä n. kuukauden kuluttua viimeisestä hoitokerrasta. Parhaan tuloksen saa sarjahoitona, riippuen tietysti siitä miten “vaikeaa” iho-ongelmaa ollaan hoitamassa.”

   En osaa sanoa kauanko esim. sarjahoidon vaikutus näkyy ihossa, jos siis oletetaan että asiakas ei enää käy ylläpitohoidoissa. Tähän osaa varmasti vastata kosmetologi. En usko että tulos missään nimessä on pysyvä jos hoidoissa ei enää käy ollenkaan. Ystäväni Diana käy ylläpitohoidossa n. kerran kuussa ja hänen ihonsa on pysynyt tosi hyvänä.

 7. Riitta

  Olipa mielenkiintoista lukea näitä kommentteja. Kiitos että olette näin seikkaperäisesti kirjoittaneet. Olen kosmetologiyrittäjä ja harkitsen Ditellen radiofrekvenssilaitteen ostoa. Laitteiden kirjo on melkoinen, ja koska kosmetologeille suunnitellut laitteet ovat sellaisia, joita ei voi verrata terveydenhoidon puolen ammattilaisten laitteisiin laintuomien asetusten puitteissa, ei välttämättä odotukset ja tulokset kohtaa. Tulosten saavuttamiseksi on aina syytä sitoutua sarjahoitoihin, laadukkaisiin kotihoitoihin ja myös elintavat vaikuttavat tuloksiin. (Auringonotto, tupakointi, lepo, stressi, sairaudet, lääkitykset, alkoholi jne jne)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.