Pyöreäsilmäisen kissarajaus

Palataan vielä hetkeksi Virven silmiin ja rajaukseen. Makeover-jutussa totesin, ettei pitkäsiipinen cat-eye-rajaus ole mielestäni imartelevin rajausmuoto Virven silmille. Ylipäänsä viirumaista ”kissansilmä”-efektiä on haastavampi saada aikaan pyöreisiin silmiin.

Kun kerran oli tilaisuus harjoitella Virven silmillä :D, palasin rajausasiaan illalla Virven pestyä meikit pois. Päivämeikissä en ollut rohjennut vetää rajausta alas ulkonurkkaan saakka peläten alakuloiseksi vetävää lookkia. Nyt tsekataan miltä tuollainen rajaus näyttää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja se näyttää tältä.

Ilmeestä ei tullut surumielinen, mutta eivät Virven simmut kovin kissamaisiltakaan näytä. Ne näyttävät, no, edelleen pyöreiltä. ;)

Siipirajaus_Sanni

Tähän väliin verrokkikuva omasta silmästäni kissarajauksessa. Efekti on aivan erilainen, sillä silmäni on kapeampi ja pystysuunnassa matalampi.

Virven_rajaus_vertailu

Perussiipi ei tuonut Virven silmiin kaivattua vaikutusta. Virve totesi, että hän on itse luopunut tällaisen rajauksen käytöstä koska se ei oikein näytä miltään.

Mutta ei luovuteta vielä! Kokeilin pidentää rajausta – ei auttanut.

Kokeilin vetää rajauksen reilusti ulkonurkan ohi alaspäin – ja se toimi! (Versio 2.) Paksunsin rajausta vielä loppupäästä, ja silmä alkoi kuin alkoikin hieman ”kissamaistua”. :)

Virve_rajaus_vertailu2

Version 2 vaikutus näkyy paremmin silmän ollessa auki. Pyöreä muoto on hieman tasapainottunut.

Virvekin oli sitä mieltä että versio 2  toimii paremmin. :) Seuraavaan kissansilmäyritykseen hän aikoo kuulema kokeilla tätä reilusti alas vedettyä, kolmiomaista ”häntäpäätä”. Jäämme odottelemaan mahdollisia kuvia Virven oman blogin puolella. :)

Virve_rajaus_versio2

Tämä on jo varmaan vähän turhan ”rautalankaa”… Sorry about that! :p Mutta jospa joku pyöreäsilmäinen saisi ahaa-elämyksen..?

Innostuin Virven silmistä niin että toivon pääseväni vielä tekemään lisäharjoituksia tulevaisuudessa! :) Meikkitreffit lokakuulle, Virve? :)

Kommentit (22)
  1. No aivan ehdottomasti! ;)

  2. Kiitos, kiitos, kiitos Sanni!! Mulle ainakin oli tästä hurjasti hyötyä. Kokeilen tätä heti huomenna! :)
    ps. en malta odottaa huomista ”munapostausta” :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *