Karkkipäivä
Karkkipäivä

Purtu nainen Skiathoksella

Olen saapunut Skiathokselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt ei tee juuri muuta mieli kertoa kuin

a) Skiathos on nätti ja juuri sellainen kuin odotinkin – tuttua ja takuuvarmaa saari-idylliä maustettuna pakettiturismilla.

b) En pysty lopettamaan raapimista. Tämä kesä (mullehan kesä jatkuu edelleen :p) on näköjään Hyttysten Oma.

Olen kahtena viime yönä kokenut jotain läheisesti sen kaltaista kuin mieheni heinäkuussa Kevolla, eivätkä hulluuden ajatukset ole olleet kaukana. En pysty sanomaan kumpi on pahempi, hiki vai kutiavat, jatkuvasti lisääntyvät paukamat. Viime yön sleep-count? Olisiko jossain 25 minuutin kieppeillä. En ole koskaan, koskaan aiemmin törmännyt Ateenassa hyttysiin. Nyt olen. Kuumuus sentään on tuttua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skiathos0609_Selfie2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itselaukaisimella otettu selfie voi olla tämän näköinen.

(Ja joo! Minulla on ”vyötärölaukku”! :) I’m so 1991…! Voin kertoa että ilahduin suuresti kun sain kyseisen laukun joululahjaksi sisareltani – se ei sitäpaitsi ole mikä tahansa vyötärölaukku vaan sisareni argentiinalaisen artesaaniystävän tekemä sellainen…! Tämän tyyppinen laukku on parhautta hikitahmaolosuhteissa – jo viime syksynä manasin aurinkovoiteista olkapäätä vasten hikisenä roikkuvaa olkalaukkuani. Suosittelen muillekin vastaaviin olosuhteisiin :))

P.S. Minua on purtu varmasti viiteen paikkaan tätä juttua kirjoittaessani. Pakenen tavernaan just nyt.

Kommentit (29)

 1. anu

  Tuo vyölaukku on hieno :). Tulee mieleen kansallispukujen ”vyöpussukat”.

  1. Jonttu

   Kysyisin sellaista kuin että uskallatko juoda vettä muovipulloista säännöllisesti? Kun olet aika lailla kemiasta tietoinen, niin pelottaako sinua se, että muovipullosta liukenisi jotakin veteen? Onko käytössä lasipullo?

   Tuli mieleen, kun Ruohonjuuressa ja Sokoksella ainakin oli myynnissä erään firman lasisia juomapulloja…

   1. Sanni

    Juon muovipullosta. Myönnän, että en ole niin terveystietoinen että välttäisin muovipulloa noiden ”liukenemien” takia. Metallistahan kai suositellaan, lasinen on snadisti epäkätevä noin niinkuin mukana kulkevana juomankantovälineenä. ;)

    1. Jonttu

     Todellakin epäkätevä olisi lasinen. Työreppu tippuisi kerran lattialle, ja siinäpä sitä olisi onnensirpaleita kerrakseen. :) Metallinen olisi hyvä. Itseä vähän mietityttää kyllä tuo muoviasia. Ainakin yritän ostaa sellaisia pulloja, missä lukee ”ei BPA:ta” tai sitten on symboli 02, 04 tai 05.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *