Pure Beauty – kasvovesipeto intoilee jälleen!

Kaupallinen yhteistyö: Pure Beauty * Sis. mainoslinkkejä

Voi kasvovesien ihanuutta…! Minusta on tullut todellakin oikea vesipeto – kasvovesipeto..! :D

Käytän kasvovesiä runsaasti joka päivä. Aloitan aamun ja päätän illalla ihonpuhdistuksen aina vesimäisellä, raikastavalla kasvovesikoostumuksella ja lisään sen jälkeen päälle jonkin paksumman ja ihoa pehmentävämmän kasvoveden. Kaapeissani on monen eri koostumuksen ja ominaisuuden kasvovesiä, ja valitsen koostumuksen sekä tuoksun kunkin hetken fiiliksen sekä ihotilan mukaan.

Jos vielä jokin aika sitten olin happohifistelijä, nyt voisin väittää olevani kasvovesihifistelijä..! :D

Kun Naviterilta kysyttiin, haluaisinko kokeilla ja esitellä heidän uusimpiin kuuluvan sarjansa Pure=Beautyn tuotteita, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä = kasvovesisuihkeita..!!

Kun Naviterista on kyse, tiedän jo, että heillä tämä kategoria todella osataan. Naviter-brändien kosteuttavat kasvosuihkeet ovat ihan mielettömiä ja hands down luonnonkosmetiikkamarkkinoiden parhaita, jos minulta kysytään.

Suosikkieni rivissä seisovat jo Atopikin, Ekopharman ja BTB13:n kasvosuihkeet, ja nyt sinne voi lisätä Pure Beautyn. Nämä olivat juuri niin hyviä kun saatoin odottaa. 🙏🏻

(Lukemisen helpottamiseksi päätin jättää =-merkin pois sanojen välistä, vaikka virallisesti se Pure=Beautyn kirjoitusasuun kuuluu… ;))

Sain testattavaksi myös kolme sarjan vartaloöljyä ja vartalovoin, ja myös ne ovat todella hyviä; monoikuivaöljystä muodostui minulle yksi tämän kesän hc-tuotteita! 🙏🏻Käytän sitä joka päivä.

Jos valmistaja Naviter ei ole jollekulle vielä tuttu, niin kyseessä on suuri suomalainen luonnonkosmetiikan valmistaja, ehkä parhaiten tunnettu Ekopharma Helsinki -brändistään.

Postauksen hintaesimerkit ovat House Of Organicilta, jolla on Pure Beautyn jälleenmyyjistä tällä hetkellä edullisimmat hinnat. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.

* ROSE MIST -RUUSUKASVOVESI

22,90€ / 100 ml

Millaiselle iholle? Kaikille ihotyypeille, myös herkälle

❤️ SUOSIKKI ❤️

Ruusuvesipohjainen Rose Mist -kasvosuihke tuntuu ja tuoksuu aidolta ruusuvedeltä. (Olen käyttänyt ruusuvettä jo vuosia ja yksinkertaisesti rakastan sitä.) Kokemus on hyvin samankaltainen kuin Flow Cosmeticsin ruusuvettä käyttäessä, mutta Pure Beautyn ruusuvesi sisältää muitakin hoitavia ainesosia kuten kosteuttavaa glyserolia sekä prebioottiyhdistelmän inuliini/alfaglukaani-oligosakkaridi.

Rose Mist on täysin vesimäinen eikä jätä iholle ”ravittua” tunnetta, se raikastaa ja kosteuttaa. ’Ravitulla’ tunteella tarkoitan pehmentävää vaikutusta, ainesosia, jotka tekevät veden koostumuksesta liukkaan ja/tai paksumman.

Rose Mist on täydellinen tuote raikastamaan, virkistämään ja kosteuttamaan kaikkia ihotyyppejä. Aidon ruusuveden aromaterapeuttinen tuoksu hellii myös mieltä.

Erityinen huomio ja liitännäisrönsy: olen omalla kohdallani käytännön kautta todennut aromaterapian hienovaraiset vaikutukset, kun aina kukkaisvesiä tai eteerisiä öljyjä sisältäviä kasvovesiä käyttäessäni huomaan jotenkin ”ilahtuvani”, tai kokevani mielihyvää – vaikka itse tuoksu ei olisi ”suoraan” superihana.

Vaikea selittää, mutta kokemus on ihan erilainen kuin käyttäessä ei-eteerisiä öljyjä sisältäviä, synteettisillä hajusteilla tuoksutettuja tuotteita.

Esimerkiksi ruusuveden tuoksu, kamomillavedestä puhumattakaan, ei ole minusta tuoksuna mikään erityisen hurmaava, mutta siitä tulee hyvä olo ja sitä haluaa käyttää uudelleen ja uudelleen sen olon takia. :) Sanokaa, jos joku teistä pystyi yhtään samaistumaan tähän..! :D Aromaterapeuttinen vaikutus on hyvin erityinen ja tehokas, eikä sitä voi selittää vain tuoksun miellyttävyydellä. Aromaterapia on valtavan mielenkiintoista…!

* BIRCH SAP MIST -KOIVUNMAHLAKASVOVESI

22,90€ / 100 ml

Millaiselle iholle? Erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

❤️ SUOSIKKI ❤️

Koivumahla-kasvovesisuihke on hieman liukkaampaa ja hoitavamman tuntuista kasvovesityyppiä. Ihana! Paksua se ei ole, vaan ihan suihkutettavan nestemäistä, mutta taputellessa kasvovettä iholle nesteessä voi tuntea liukkautta. Iholle myös jää hoidetumpi tunne kuin ruusu-mistin jälkeen.

Mitään rasvamaisia tai öljymäisiä ainesosia mahlasuihkeessa ei kuitenkaan ole, ellei sitten koivunmahla itsessään tuo nesteeseen liukasta ja kevyen täyteläistä tuntumaa. Vai voisikohan pakurikääpäuute tehdä sen..? En tunne näiden ainesosien olomuotoa ”raakana” ja yksinään.

Koivunmahlakasvovesi on joka tapauksessa ihastuttava! Sen vaikutus on Rose Mistiin verrattuna  hoitavampi ja kosteuttavampi, kun Rose on raikastavampi.

Koivunmahla-mistissä on kosteuttavan koivunmahlan ja antioksidanttisen pakuriuutteen lisäksi superkosteuttavaa hyaluronihappoa. Tunnistettava ”Naviter-tuoksu” tulee valmistajan paljon käyttämästä fenetyylialkoholista (ei kuivattava vaan ”hyvä”, aromaattinen alkoholi), joka toimii tuoksun ohella säilövänä aineena.

* JUNIPER MIST -KATAJANMARJAKASVOVESI

22,90€ / 100 ml

Millaiselle iholle? Erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle

Juniper Mist -kasvovesisuihke sisältää antibakteerista ja tasapainottavaa katajanmarjavettä, antioksidanttista mustikkauutetta, kosteuttavaa glyserolia, kosteuttavaa sokeriruoko- ja vaahteranmahlauutetta sekä AHA-happopitoisia sitruuna- ja pomeranssiuutteita.

AHA-happopitoisuus Juniper-kasvovedessä on matala, mutta valmistaja kertoo kasvoveden kuitenkin olevan kevyesti kuoriva.

Raikas, iholla hyväntuntuinen (ja ihanan fenetyylialkoholin tuoksuinen!) kasvosuihke tämäkin! <3 Todella hyvä koostumus vaikuttavien aineiden suhteen, kaikilla kasviainesosilla on ihoa hyödyttävä funktio eikä tuotteessa ole mitään ns. ylimääräistä. Plussaa myös siitä, että koostumus on alkoholiton, kuten kaikki Pure Beautyn kasvosuihkeet.

ÖLJYT JA VOI

Pure Beautyn valikoimassa on seitsemän hoitavaa kasviöljyä ja yksi vartalovoi.

Sain kokeiltavaksi porkkana-, argan- ja monoikuivaöljyn sekä monoi-vartalovoin.

* PORKKANAÖLJY

19,90€ / 100 ml

Millaiselle iholle? Erityisesti kuivalle ja ikääntyneelle.

Porkkanaöljy tunnetaan vahvasta antioksidanttisesta ja anti-age-vaikutuksestaan, ja se sisältää komean kattauksen vitamiineja aakkosten kärjestä; A, B, C, D ja F. Erityisesti porkkanaöljyssä on A- ja E-vitamiinia, jotka tekevät siitä loistavan öljyn ikääntyneen ihon hoitoon.

Porkkanaöljyn luonnostaan oranssihtava sävy antaa iholle kauniin, terveen hehkun. (…mutta ei oranssin..! :D Niin värikästä öljy ei ole..! :)) Porkkanaöljyn sanotaan myös edistävän rusketuksen syntymistä. Miten tämä mekanismi toimii, en tunne (olen yrittänyt googlata..!), mutta jollain tapaa porkkanaöljyn vitamiinit valmistavat ihoa auringolle. (Beetakaroteenin sisäisen vaikutuksen rusketukseen kyllä tunnen, mutta ulkoista.) Niin tai näin, porkkanaöljy on tehokkaasti ihoa hoitava, uudistava ja pehmentävä öljy.

Pure Beautyn porkkanaöljy valmistetaan uuttamalla kuivattuja luomuporkkanoita luomuauringonkukkaöjyssä. Koostumukseltaan porkkanaöljy on täyteläisehköä.

* MONOI-KUIVAÖLJY

Millaiselle iholle? Kaikille ihotyypeille sekä hiusten hoitoon

❤️ Monoi-kuivaöljy on mun suursuosikki!! ❤️ Tämä on niiiin kevyen tuntuinen ja nopeasti imeytyvä, että hyvä jos voi puhua öljystä ollenkaan..! Kuivan tunteen saa aikaan ainesosa nimeltä ’dicaprylyl carbonate’, jota käytetään paljon kuivaöljytuotteissa vähentämään muiden öljyjen rasvamaista tunnetta. Se on luonnollinen emollientti-ainesosa itsekin, ns. esterirasva.

Pure Beautyn Monoi-kuivaöljyssä on jojoba-, kookos- ja arganöljyä. Se ei siis ole ”puhdas” monoiöljy, sillä perinteinen monoiöljy sisältää vain kookosöljyä ja gardeniankukkauutetta. Kookosöljy on kuitenkin koostumukseltaan aika paksua, ja moni kuluttaja suosii mieluummin nopeammin imeytyviä öljyjä. Siksi monoi-öljystä valmistetaan paljon myös tätä ”kuivaa”, helpommin levittyvää versiota, joka on enemmän myös minun mieleeni :)

Pure Beautyn Monoi Dry Oil on suihkutettavassa muodossa, ja sitä on niin helppo ja nopea levittää. 👌 Se imeytyy hetkessä ja jättää ihon ihanan tuoksuiseksi; kookos + gardenia…. mmmm!

Tämä on vielä nopeampi levittää kuin vartalovoide, siksi olen nyt kesällä siirtynyt tähän kun ihoa täytyy tiheämmän suihkussa käymisen takia rasvata useammin. Käytän tätä myös hiusten latvoihin taltuttamaan pörröisyyttä.

(…tätä kirjoittaessa katson vatsani ihoa, joka on taas pölyisen kuivan iho”tomun” peitossa…. gaawww… ja just vielä kuorinkin ihon…! On vain tullut oltua liikaa auringossa 🙈)

* ARGANÖLJY

22,90€ / 100 ml

Millaiselle iholle? Erityisesti kuivalle ja ikääntyneelle

Klassinen arganöljy on ”sitä itseään”; pullossa on vain arganöljyä ja E-vitamiini säilömässä.

Argan on koostumukseltaan ohut öljy, se levittyy helposti eikä tunnu paksulta tai raskaalta. Se on toki paksumpaa kuin kuivaöljy, mutta paljon ohuempaa kuin porkkanaöljy.

Pure Beautyn arganöljy on korkealaatuista premium-luokan luomuarganöljyä. Sen valmistusprosessista ja argan-pähkinästä on kerrottu huolellisesti ja perusteellisesti Pure Beautyn sivulla. Valmistaja on käynyt itse Marokossa varmistamassa tuotannon vaiheet.

Kokeilen puhdasta arganöljyä nyt ensimmäistä kertaa, ja kylläpä se onkin miellyttävän tuntuista. Jostain syystä olin luullut sitä paksummaksi. Voisin käyttää tätä myös kasvoilla.

Arganöljyä voi käyttää koko vartalolla sekä hiusten hoidossa. Muutama tippa silottaa pörröiset hiuslatvat, tai levitä öljyä koko hiuksiin (kuiviin) ennen shampoopesua tehohoidoksi. Anna öljyn vaikuttaa hiuksissa tunti tai jopa yön yli, ja pese aamulla normaaliin tapaan – hiuksista tulee unelmapehmeät ja joustavat.

* MONOI-VARTALOVOI

Millaiselle iholle? Kaikille ihotyypeille yleisvoiteeksi, sopii myös lapsille ja vauvoille. Erityisesti voiteesta hyötyy kuiva ja atooppinen iho. 

❤️ Toinen suosikki! ❤️

Ensimmäinen reaktioni oli; ”miten tää sulaa iholle ja levittyy niin helposti..?”

En yleisesti ole vedettömien, 100% rasvaan perustuvien balmi/salva-tyyppisten tuotteiden ystävä. En esimerkiksi pidä 100% sheavoista, se ei vain toimi mun iholla. Pure Beautyn Monoi-vartalovoi on sekoitus sheavoita ja monoiöljyä, ja odotin ulkomuodostakin päätellen paksua, tahmeaa rasvaa.

Eipä ollutkaan! 😍 Tämä levittyy paksusta olomuodostaan huolimatta iholle äärimmäisen helposti ja tuntuu ohuelta ja notkealta.

Selityskin löytyy: Pure Beautyn Monoi-vartalovoissa käytetty sheavoi on erityistä itäafrikkalaista shea nilotica -laatua, joka muihin koviin ja vahamaisiin sheavoihin verrattuna on voidemaisen pehmeää ja hyvin levittyvää.

Tämä oli löytö! Ensimmäisen sheavoi-tuote josta todella tykkään! 😍Ja monoin tuoksu… ahh! Pure Beautyn nilotica-sheavoi on aidossa muodossaan; puhdas, vispaamaton, raffinoimaton ja kylmäpuristettu.

Nilotica-sheavoin ominaisuuksista voi lukea lisää täällä. Se sisältää hyvien rasvahappojen ja vitamiinien lisäksi runsaasti tulehduksia ehkäiseviä komponentteja, mikä tekee siitä erityisen hyvän  etenkin kuivalle ja atooppiselle iholle.

Pure Beautyn valikoimaan kuuluu myös puhdas luomu-Nilotica-sheavoi ilman monoi-öljyä.

Jos kuulut sheavoin ystäviin, tsekkapa tuo kuningatar..! Se soveltuu voidemaisen levittyvyytensä puolesta tavanomaista sheavoita paremmin myös kasvoille käytettäväksi. Todellinen luonnon yleisvoide!

Nilotica-sheavoi maksaa * House Of Organicilla 19,90€, mutta kaikkein edullisin se on tällä hetkellä Ruohonjuuressa; 17,95€. :) (Sanni – halvimpien hintojen scouttaaja jo vuodesta 1990-jotain..! :D)

Pure Beauty -sarjaa myyvät luonnonkosmetiikan myymälät, ekokaupat, valikoidut apteekit sekä monet verkkokaupat. Jälleenmyyjät löydät täältä.

kauneus luonnonkosmetiikka ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (6)
  1. Kasvovedet ovat parhaita! Mullakin on niitä aina kaapissa useampi kerrallaan, suurkuluttaja kun olen ja vaihtelen niitä fiiliksen mukaan. Pure Beautyn vesiä en olekaan vielä kokeillut, tuo koivunmahlakasvovesi kuulostaa ihanalta (samoin tuo Monoi-vartalovoi). Ruusutuotteet ja ruusun tuoksu on aina ja ikuisesti suosikkini, mutta yksi vesi on jo kylppärin kaapissa ja olen ikäväkseni kokenut sen nyt viime aikoina liian kuivattavaksi jatkuvassa käytössä.

    Allekirjoitan tuo tuoksujen aromaterapeuttisen vaikutuksen ihan täysin. :) Ja aromaterapia on tosiaan kiehtova maailma, vaikken ole siihen perehtynyt kuin intuitiolla. ;) Eteeriset öljyt. <3 Eri hetkinä ja elämänvaiheissa eri tuoksut ’toimivat’ ja olen myös huomannut tuon, että on tuoksuja jotka vaikuttavat oloon positiivisesti, vaikka tuoksu itsessään ei olisi suosikkini…Ja toisin päin myös: laventeli on toinen kestosuosikkini ruusun lisäksi, mutta juuri nyt en halua ajatellakaan ympärilläni leijailevaa laventelin tuoksua. Nettikauppa Ruusupuu.fi:ssä on muutamia ihania kasvovesiä ja paljon Primaveran eteerisiä öljyjä (samoin ruusukukkaterapiatuotteita, jos kukkaterapiasta tykkää). Sieltä joskus tilasin taikapähkinäkasvovettä, jonka tuoksu ei ole minusta ’hyvä’, mutta se tekee hyvän olon.

    1. Allekirjoitan tuo tuoksujen aromaterapeuttisen vaikutuksen ihan täysin. :) Ja aromaterapia on tosiaan kiehtova maailma, vaikken ole siihen perehtynyt kuin intuitiolla. ;) Eteeriset öljyt. <3 Eri hetkinä ja elämänvaiheissa eri tuoksut ’toimivat’ ja olen myös huomannut tuon, että on tuoksuja jotka vaikuttavat oloon positiivisesti, vaikka tuoksu itsessään ei olisi suosikkini…

      🙂👍 Jess, löytyihän sieltä ainakin yksi joka ymmärtää…! ^_^

  2. Juuri äskettäin ostin Pure Beautyn Monoi Dry Oil. Aivan mahtava, täys 10! Tuota vartalovoita pitääkin kokeilla myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *