Karkkipäivä
Karkkipäivä

Punk-tytön papukaijameikki


Tapasin ilokseni sunnuntaina nuorinta sisartani jota näen hyvin harvoin maantieteellisen etäisyyden takia. Mitä te teette, kun tapaatte hyvän ystävänne tai perheenjäsenen jota näette aniharvoin? Menette ehkä syömään, tai jaatte kuulumisia höyryävien teemukien äärellä, mutta Inkiväärin kotona onkin eri tahdit. Täällä johdatetaan ihmisraukat suoraan meikkituoliin!
Sisareni on yksi harvoja tuttujani joilla oikeasti on värikäs ja persoonallinen tyyli, ja hänelle jos kenelle sopisivat rakastamani kirkkaat värimeikit. Käyttääkö hän kuitenkaan sellaisia meikkejä? Eipä tietenkään. Kuten toinen sisareni, myös punk-sisko pitää meikkausta turhana ajanvietteenä ja meikkaa ainoastaan keikoille tai muihin tapahtumiin. Silloin silmiä koristaa musta kajal ja jos oikein irroitellaan niin hento vaalea luomiväri.

Halusin vetää siskolle kunnon papukaijalookin. Harmikseni neonkeltainen otsatukka oli haalistunut, minkä vuoksi supervärikäs meikki toimi nyt huonommin kuin normaalioloissa. Olen sitä mieltä että normihiuksissaan siskoni näyttäisi tosi hyvälle kirkkaissa shokkiluomiväreissä. En ehkä arkena levittäisi väriä noin runsaasti alaluomelle enkä yhtä korkealle yläluomella, mutta tällä kertaa teki mieli vetää överit.


Käytin meikkiin kulmaluuta lukuunottamatta Manly-paletin sävyjä. Nyt sain peräti aikaiseksi merkitä kuvaan käyttämäni värit.

Aloitin levittämällä omenanvihreää sävyä numero 2 silmän sisänurkkaan, ja levitin sitten sen päälle ja sisemmäs vihertävän keltaista sävyä numero 1. Luomen keskelle levitin keskitummaa, kellertävää omenanvihreää, sävy 3. Ulkonurkkaan levitin tummaa metsänvihreää, sävy 4. Alaluomen ulkonurkkaan levitin kylmää tummanvihreää, sävy 5. Väri näyttää iholla melkein samalta kuin 4-sävy. Alaluomen keskelle laitoin kimaltavaa keväänvihreää, ja häivytin sillä myös tummanvihreän reunoja. Alaluomen sisänurkassa samaa keltaista kuin yläluomella.


Tämä meikki taitaa olla hyvä esimerkki alemmassa postauksessa mainituista ”friikkimeikeistä”. Vaikka meikki sopisi kantajansa tyyliinkin, harva lähtee silti ulos tämän näköisenä.
Siskonikin pesi meikin pois ennenkuin lähti punk-klubille. Kai se olisi verottanut hänen katu-uskottavuuttaan. Sisko olet rakas. <3 Saanhan joskus tehdä sen fuksianpunaisen keikkameikin? :)

Kommentit (5)

 1. Jenny

  Me likes! Ei ehkä ihan normaalin arkikäyttöön, mutta tää vihreän riemuvoitto sulatti kyllä tämän tytön sydämen! Harmi, etteivät siskosi ymmärrä hyvän päälle ;-P

 2. milipili

  Hieno, kymmenen pistettä ja papukaijalle merkki!
  Saitko ihan oikeasti sisärajauksen tehdä?

 3. Inkivääri

  mili – punk-siskolle saa tehdä sisärajauksen, toiselle ei! ;)

 4. Elina

  Voi vitsit, että on kyllä juuri sen sävynen meikki, mitä tykkäisin ite käyttää… no, ehkä joskus. Ja tunnustanpa nyt samalla junttimaisuuteni ja kysyn, että tarkoitetaanhan sisärajauksen tekemisellä näitä rajauksia joilla yleensä aloitetaan meikkaaminen ja joista teinitytöillä yleensä on tuloksena "pandasilmät" =D

 5. Inkivääri

  Elina – sisärajauksella tarkoitetaan sitä luomen sisäreunalle, limakalvolle tulevaa rajausta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.