Karkkipäivä
Karkkipäivä

Punaista, oranssia ja keltaista

Juhannus sujui mökillä ilman meikin häivää ja iho ja silmäluomiraukat saivat vähän levätä. Tältä näytti meidän juhannusaatto; yksinäinen tötteröpää laiturilla siiderin ja suolatikkujen kanssa… :)
Huomenna palataan kuitenkin taas normaaliin päiväjärjestykseen. Tässä muutaman viikon takainen Mad Minerals -meikki punaisella, oranssilla ja keltaisella. Tykkäsin tästä muuten kovasti, mutta rajauksesta tuli liian voimakas. Se olisi saanut olla ohuempi, ja ehkä nyt uuden MAC 210-siveltimen omistajana osaankin pian tehdä sirompia rajauksia.

Tässä vielä muutama sotkuinen vaihekuva. Katsokaa miten hullulta meikki näyttää ilman rajauksia ja ripsiväriä! Mutta huomatkaa myös miten mielettömästi värit korostavat silmien sinisyyttä…!


Kommentit (11)

 1. Nea/ Fashioned in Finland

  Kieltämättä rajaukset tekevät melkoisen vaikutuksen :D Olisipa tumma, niin nekin voisi välillä jättää pois näyttämättä ihan oudolta!

  Kaunis meikki taas :)

 2. Charming Nails:

  Nuo värit korostaa sinisiä silmiä kyllä mielettömän hyvin :)

 3. Anonymous

  Mun mielestä noi rajaukset ei oo liian paksut :)
  Onko sulla mitään vinkkejä nestemäisen eyelinerin käyttöön?

  -töhrysilmä

 4. Blushing

  Onpas magee meikki! Suosikkejani :))) Musta toi rajaus on just hyvä tommosenaan, sopivan paksuna ;)

 5. milipili

  Voi oranssi! Se on kaunis! Ja mulla ei ole yhtään oranssia, byäääh!
  Repeilin tolle tötteröpäälle!

 6. Inkivääri

  Anonyymi – mulla ei valitettavasti ole vinkkejä nestemäisen eyelinerin käyttöön kun en itse sellaista käytä. Nuo geelimäiset on paljon helpompia ja jälki kuitenkin melkein samanlaista kuin nestemäisen, joten niitä voin suositella lämpimästi! :)

 7. Jana

  Yllättävän kaunis meikki! Täytyy tunnustaa, että järkytyin kun luin otsikon väriskaalan. Ei itselle ole tullut mieleenkään laittaa punaista luomiväriä! Vaikka silmäni ovatkin tällaisen perussiniset… Mutta todistit luuloni vääräksi, ja nätti meikkihän täältä löytyi. =o)

  Mutta mitä on geelimäinen eyeliner..?? Itselläni lienee aina ollut nestemäinen käytössä, mutta geelimäinen on ihan uus juttu mulle…

 8. Inkivääri

  Jana – geelimäiset eyelinerit on käytännössä koostumukseltaan voidemaisia, mutta jostain syystä niitä kutsutaan geeliksi. Tällaisia ovat mm. MACin Fluidlinet ja Mad Mineralsin myymät Indelible Gel Eye Linerit (joita mä käytän, kun ovat halvempi vastine noille Fluidlineille). Koostumus on siis paksuhkoa voidetta joka liukuu iholla nestemäistä eyelineria helpommin ja myös kuivuu hieman hitaammin, eli geelilinerilla tehdyn mokan voi korjata jos on nopea, siinä missä nestemäinen käsittääkseni jumittuu iholle melkein samantien.

  Geelirajaukset on kosmetiikkamarkkinoilla tän hetken suurimpia hittejä ja melkein kaikilla firmoilla on nykyään omansa. :)

 9. miu

  Mulla on eyelinerin kanssa semmonen ongelma, että kun koitan laittaa sitä, niin sitä joutuu myös aina ripsiin ja se varisee sieltä usein pian alas, nöyy :( En oo kyllä varma onko se, mitä käytän kovin laadukas..

  Ajattelin vielä sanoa, että sulla on aivan loistava blogi! Löysin eilen ja taidan jäädä lukemaan :) Meikkaat kyllä niiin hienosti..

 10. Inkivääri

  miu – kiva kuulla, jää vaan ihmeessä lukemaan! :) Tuo sun eyeliner-ongelma kuulostaa erikoiselta… Millainen koostumus sun lainerissa on? Onko se paksua vai ihan nestemäistä? Tulee mieleen että ongelma voisi ehkä johtua sun luomen muodosta. Onko sulla hitusen paksut tai roikkuvat luomet? Nyt en tarkoita sellaisia ikäihmisten lurppaluomia vaan sellaista hieman pussittavaa luomenmallia joka voi olla minkä ikäisellä ihmisellä tahansa. Jos luomi pullistuu hitusen ripsirajan päälle voisi kuvailemasi ongelma syntyä, yhdistettynä vielä siihen jos eyeliner on koostumukseltaan paksua ja "tahmaista".

  Ratkaisuna voisi olla tussimaisen eyelinerin käyttö. Siitä ei ainakaan pitäisi päästä ripsiin mitään. Esim. L'orealin Superliner on kovasti kehuttu ja tykätty tussirajauskynä, samoin Maybellinelta pitäisi löytyä sellainen (ja selektiiviseltä puolelta löytyy varmaan moneltakin merkiltä).

 11. miu

  Eyeliner on nestemmäistä eikä mulla kai oo sun kuvailemanlaisia luomia :D Tai ehkä ne on hitusen pussimaiset.. En osaa sanoa :P Ää, ehkä en vaan oo oppinu laittamaan sitä oikeassa kulmassa ja oikealla tavalla :/ Oon aika aloittelija :) Oon kyllä harkinnut kuitenkin tussimaimaista rajauskynää, se voisi olla helpompi. Pelkään vain, ettei sillä sitten saa ohutta lopputulosta.
  Kiitos, kun jaksat auttaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.