Puhelimeni joutui tahtomattaan karanteeniin

Sanni-momentti:

Mun puhelin jäi junaan ja matkusti Uudenmaan rajan yli Helsinkiin. Se on nyt siellä ainakin seuraavat  12 päivää. Jos Uudenmaan rajat avataan 19.4.

Konduktööri oli löytänyt puhelimeni ja onneksi sain konnarin kiinni ennen kuin juna oli saavuttanut pääteasemansa. Helsingissä asuva sisareni ehti hakemaan puhelimeni junasta. Jos minä (eli puhelimen omistaja) en olisi löytynyt ennen pääteasemaa, puhelin olisi päätynyt löytötavaratoimistoon jossa se siis myöskin olisi seissyt kunnes Uudenmaan rajat avataan, ja siitä olisi mennyt lunastusmaksu.

En luota postiin tai muihinkaan kuljetusyhtiöihin sen vertaa, että laittaisin sisareni postittamaan puhelimen minulle. (Jep, etenkin entisenä postilaisena on sanottava näin.) Aion nyt pärjätä työpuhelimellani.

Oikeastaan surettaa eniten, etten voi ottaa kuvia koko ajan, kuten puhelimella teen 🙈 Nooh, voinhan ottaa työ-Samsungillanikin, mutta se ei kuitenkaan ole tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttööni – enkä lisäksi ole ihan Samsung-puhelinkameran lähin ystävä.

On tässä tämäkin (hyvä?) puoli:

a) jo juuri mainittu: en voi ottaa kuvia koko ajan. Se on myös jostain näkökulmasta hyvä asia.

b) vietän vähemmän aikaa somessa.

(Minulla on ollut asioiden somessa-jakamisen ongelma. Eikä pelkästään somessa. Ylipäänsä. Tarpeeni ja haluni jakaa kokemuksiani lähimmilleni reaaliajassa vie välillä vallan koko hetken kokemiselta. Tämä on erikoista ja työstän asiaa jatkuvasti.)

Olen jo vähentänyt someaikaani reilusti, mutta kyllä voisin edelleen napsaista Instagram-ruutuaikaani. Tykkään selailla kuvia ja jakaa stooreja. Niin se vain on.

Nyt on pakkolomaa siitä.

Tai – aion mä kyllä tehdä joitain IG-julkaisuja desktop-sovelluksella ^_^ Tsihi.

Kuvituksena osa mun insta-stoorista menneeltä viikolta.

P.S. Kaverit – minut saa nyt siis kiinni työpuhelimesta tai Messengerillä. Jos sinulla ei ole mun työnumeroa niin kysy Messengerissä. :)

Kommentit (18)
  1. Tunnistan tuon, että hetken kuvaaminen ja jakaminen voi lopulta viedä hetken varsinaisen elämisen. Muistan kun aikoinaan Australiassa ekaa kertaa tunnistin tämän sademetsän vesiputouksen äärellä ja totesin, että nyt kamera pois ja kokeminen kehiin.

  2. Miksi matkustelet junalla..? Etkai aio näinä aikoina reissata ympäri Suomea?

    1. En todellakaan reissaa ympäri Suomea ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *