Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pro Luonnonkosmetiikan joulumyyyjäiset

Joulumyyjaiset

Vinkki: Pro Luonnonkosmetiikka Ry järjestää tämän viikon lauantaina joulumyyjäiset Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla. Mukana ovat mm. Dr. Hauschka, Melvita, Logona, Couleur Caramel, Lavera, Primavera, Mádara, Anne Lind, Essential Care ja monet muut.

Xmasornament

Itse en tuonne pääse, mutta olisi ollut kiva mennä!

Kommentit (8)

 1. Soofia

  Heips!
  Tarvitsisin apua tehoampullien käytössä. Ostin tänään Malu Wilzin Hydro Control.tehoampullipakkauksen, mutten ole ihan varma missä vaiheessa ihonpuhdistusta ne tulee laittaa. Ja oikestaan kaikki tieto niistä olisi mukavaa, kun netistä ei mistään löytynyt kunnon käyttöohjeita.. Kiitos jo etukäteen ;)

  • Sanni

   En tunne Malu Wilzin tuotteita, joten en osaa valitettavasti kertoa niistä mitään. Tehoampullit ovat yleensä seerumiin rinnastettava tuote, joten ampullin sisältö levitetään kasvoille puhdistuksen jälkeen ja ennen yö/päivävoidetta.

 2. Heini

  Kiitos vinkistä, tuonne voisikin lähteä käymään!

 3. kaisu

  pakko päästä tuonne! ihanaa. saksaankin ois taas kiva päästä, siellä luonnonkosmetiikka on NIIN halpaa. suomessa tulee kalliiksi … mut ei se mittään, tavallista kosmetiikkaa en halua enää käyttää.

 4. kaisu

  taitaa muuten olla joku ongelma tässä kommenttijutussa, koska kun olin kommentoinut, lomakkeeseen ilmestyi edellisen kommentoijan tiedot… eli siis Heinin blogin osoite ja email- osoite. vaikka tässä sanotaan, että email ei tule kenenkään muun tietoon. teknisiä hässäköitä indiedaysilla…. ?

  • Sanni

   Täh…? Kuulostaa ihan pimeeltä. Miten tuo voi olla mahdollista? Laitan viestiä Indien IT-miehelle.

   • Heini

    Mulle kävi tuo sama kerran Coco sweet dreams -blogissa!! eli kun aloin laittaa omaa kommenttiani, niin siinä kirjautumiskentässä oli edellisen kommentoineen tiedot. :O ihmettelin sitä silloin kovasti. Ei ole kovin kauaa aikaa tästä tapauksesta.

 5. Norayah

  Kiitos vinkistä. Kerrankin mielenkiintoinen tapahtuma kun mulla on vapaata. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.