Karkkipäivä
Karkkipäivä

Prillit

Mulla on uudet lasit!

Ja niinhän siinä sitten kävi, että minä valitsin Instrusta ne teidän suosikkikehykset! :)

Fuzionin punaiset.

Silmalasit_valitut

 …vaikka luulin että näitä en kyllä ”uskalla” ottaa kun ovat niin isot..! ^_^

Onneksi otin. :)

Tykkään näistä aivan hirmuisesti!! <3 Ei kai sadat Karkkipäivän lukijat voi olla väärässä? :D

Kiitos vielä kerran kaikille äänestäneille! Tuli vihdoin hankittua jotain sellaista mihin olen ollut vuosikaudet liian nössö. :)

Silmalasit_valitut2

P.S. Tein tänä aamuna artikkelin kuivaöljyistä hiustuoteviikolle. Kirjoitin sitä kaksi ja puoli tuntia. Sitten nettiyhteys katosi. Ja sen myötä artikkeli, se ei ollut tallentunut.

Olin 5 minuuttia raivon partaalla. Sitten vedin henkeä ja päätin esitellä kuivaöljyjen sijaan nämä lasini.

Taidan siirtää kuivaöljyt tulevaisuuteen, olen vieläkin niin kypsänä että en taida kyetä palaamaan artikkelin pariin ainakaan tänään. No, illalla viikon viimeinen shampoo-hoitispari kuitenkin. :)

Kommentit (14)

 1. Annakaisa

  Sopii sulle kyllä hirmu hyvin!

 2. nasse

  Upeannäköiset :) Itse päädyin kanssa vuosien lasien käytön jälkeen vihdoinkin oikeine pirtsakanvärisiin kehyksiin, ja kyllä tuntui ilme pisristyvän heti!

 3. Miikkis

  Loistava valinta! Ja voi pätkivää nettiyhteyttä…#¤¥《¿¡!!!

 4. Canni

  Noi on kyllä hienot! :) Sekä väri että malli sopii musta sulle tosi hyvin!

 5. Veppe

  Hienot on, kyllä noista kehtaa olla ylpeä!

 6. Iida

  Loistava valinta! Näytät erittäin hyvältä.

 7. Hottentotti

  Hienot lasit :) käy sulle tosi hyvin!

 8. quiqui

  Minunkin suosikit nuo! Hyvin pukee sua! Taisin kysyä siinä ”äänestyskommentissakin”, että mitkä laseista olivat miehesi suosikit? (En tiedä, oletko jo kertonut.) Mua aina kiinnostaa miesten mielipiteet asioista, kun monesti eroavat naisten ajatuksista :D

  • Sanni

   mitkä laseista olivat miehesi suosikit?

   Mies tykkäsi nelosista (eli näistä jotka sitten valkkasin) ja vitosista. :) Tajusin muuten juuri noita äänestyspostauksen kuvia katsoessa, että nämä valitsemani lasithan näyttää niissä kuvissa paljon tummemmilta kuin oikeasti, ja olen itsekin virheellisesti kirjoittanut kuvatekstiin ”viininpuna-mustat”. Ei näissä mitään mustaa ole, ovat pelkästään punaiset. :) Mutta liekö valo sitten vaikuttanut noissa aiemmissa kuvissa siihen, että kehyksissä näyttäisi olevan mustaa…

 9. Nimetön

  Jes, kivat!!

 10. nanna

  onpas kivan näköiset :)!
  itse päivitin myös prillit viime viikolla, on pitänyt jo pitkään mutta en ole saanut aikaiseksi… postauksestasi sitten sain sen verran boostia, että pääsin viimein lasikaupoille – kiitos :).
  tuntui kyllä taas siltä, ettei sopivia kerta kaikkiaan vaan löydy koska tällä hetkellä mallisto on täysin erilainen kuin mitä aiemmat lasini ovat. kokeilin myös sitten täysin eri mallisia ja värisiä pokia joihin omaksi yllätyksekseni ihastuin ihan täysillä ja nyt ne ovat päässä.
  olen aina ajatellut, etteivät tämän tyyliset rillit ole lainkaan minua, mutta ehkäpä ovatkin, koska kukaan ei ole tajunnut että minulla on uudet lasit vaikka ovat siis edellisten kanssa kuin yö ja päivä :D. kai ne ainakin sopivat, siis…

  • Sanni

   Hihii, hauska kuulla että sain annettua sullekin virtuaalipotkun peffaan – niinkuin itsekin sain sen kamppiksen kautta! ^_^ Onnittelut uusista laseista, kivaa että sinäkin valitsit jotain ihan erilaista kuin vanha tyylisi..! Kannattaa välillä rohkaistua! :) terveisin Uusiin Laseihinsa Todella Ihastunut :)

 11. katinka

  Näytät aivan upealta! :) Hyvää joulua!! :)

  • Sanni

   Hyvää joulua sinullekin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.