Karkkipäivä
Karkkipäivä

Postikortti New Yorkista

Tällainen pieni arjen ilostus tähän väliin. :)

Viime viikolla meille saapui postikortti, jonka olin runsas kuukausi aikaisemmin kadottanut New Yorkissa. Se oli ilmeisesti tipahtanut taskustani kadulle. Kylläpä oli iloinen yllätys kun se nyt tammikuussa kolahti postiluukustamme..!

NYCKortti1

Joku ystävällinen sielu oli löytänyt sen kadulta ja ilmeisesti vienyt kotiinsa tai kanniskellut mukanaan, ja laittanut sitten joulun alla postiin. Kortti katosi Manhattanilla Union Square Parkin lähellä ja postileima on Brooklyn-Queens-Staten Island.

NYCKortti2

Postittaja oli lisännyt kortin reunaan terveisensä ja sähköpostiosoitteensa ja pyysi ilmoittamaan jos saamme kortin. :) Arvelen hänen olleen sen verran utelias kortin sisällön suhteen että on kääntänyt sen. En oikein muuten keksi selitystä ”Hello squirrel fans” -tervehdykselle…! ^_^

Joka tapauksessa, sympaattista että kortti kotiutui. <3

Kommentit (29)

 1. Miaminttu

  Mä voisin vaikka vannoa, että bongasin sun kynnet erään feissarimokiin päätyneen tyypin blogista (yritän tässä korostaa, että tuo sheisse ei ole normaalia lukemistani xD): http://glamwithsigrid.blogspot.fi/2012/10/obscene-sight.html

  • Sanni

   Voi hyvänen aika noita tyyppejä… ^_^ Kuka jaksaa kirjoittaa keksittyä hupia jota kukaan ei edes lue? No, elämänsä kullakin. :)

 2. Ulpu

  Onpa ihana juttu! :)

 3. ella

  Mikä ilahduttava karkkipäivämäinen sattumus! Piristää päivää tietää, että noin mukavia ihmisiä on olemassa :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.