Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pörröiset ripset Feathers-maskaralla

Testissä uusi kuitumaskaraduo Feathers.

Pilaan ”jännityksenne” jo heti kättelyssä kertomalla että ei, tämäkään maskara ei toiminut minulla. Pakkaus kyllä on varmasti kaunein maskarapakkaus mitä olen nähnyt..!

Feathers-maskara on kynsilakkamerkki Snowcrystalin uusi aluevaltaus. Pakkaukseen kuuluu pidentävä maskara, erillinen pullo ripsiin harjattavia kuituja sekä pieni harja jolla poskille varisseet kuidut voi pyyhkäistä pois. Ja uskokaa pois, sitä harjaa tarvitaan.

Maskaraharja on ihan perusmallia.

Ja tältä näyttää kuituharja. Pää on jonkinlaista huopamateriaalia johon pienet kuidut tarttuvat.

Klikkaa vertailukuva isommaksi!

Ensin ripsiin harjataan kerros maskaraa, jonka jälkeen ripsien kärkiin lisätään kuituja. Sitten päälle vielä kerros maskaraa, ja voilá – ripsesi ovat pidentyneet! Tai sitten eivät.

Minä en ole koskaan saanut yhdelläkään maskaralla erottuvaa pidennystä. Toki ripset näyttävät normitilaa pidemmiltä ihan vain jo siksi, että ne värjäytyvät juuresta kärkiin, mutta mitään extrapituutta en kärkiin ole onnistunut saamaan. Feathers-ripsiväri tekee ripsistäni, no, nimensä mukaisesti ”höyheniset”. Ne näyttävät hieman pörröisiltä, kuin niihin olisi tarttunut untuvaa. Tulos on lähinnä sotkuinen. Uusi kerros maskaraa päälle ei pelasta tulosta.

Laitoin kollaasiin viimeiseksi vertailukuvan L’orealin Volume Million -ripsarilla, jonka ei ole tarkoitus pidentää vaan erotella ja tuuhentaa ripsiä. Näettekö jotain pituuseroa Feathersin ja Volume Millionin välillä? En minäkään.

Kuituja on joka puolella.

Mikähän siinä oikein on että pidentävät ripsarit ei vain toimi minun ripsissäni. Esimerkiksi tosi suosittu japanilainen Fiberwig on oikeasti ehkä surkein koskaan kokeilemani maskara.

Mutta hei, tällä kertaa en jätäkään teitä pelkästään omien onnettomien ripsieni kertoman varaan. Ajattelin, että joku lukijoista voisi myös testata Feathersin, ja ottaa meille tänne vertailukuvia. Olisiko joku teistä halukas kotiuttamaan tämän kolme kertaa kokeilemani maskaran, ja lähettämään blogiin kuvia kokeiluistaan? Vähän samaan tyyliin kuin Virven Maskarareportterissa. :)

Jos kiinnostuit, niin kerro kommenttiboksissa miksi juuri sinä haluaisit testata kuitumaskaran. Valitsen testaajan jo tänä iltana kello 22 – tällainen pikajuttu siis! :)

Ainiin, ja näitä Feathers-ripsareita myydään Kickseissä ja hinta on 27€.

Klo 22.29 Maskaratestaajaksi valiutui HeidiB. :) Valitsin Heidin, koska hän on joskus blogissaan harmitellut, kun ei koskaan saa mitään testituotelähetyksiä, ja koska voin luottaa siihen että Heidiltä saan perusteelliset analyysit ja hienot kuvat tuloksista.

Kommentit (46)

 1. psaikou

  You has a hairy eeye O_o :D en voinut mitään sille, että purskahdin nauruun kun näin tuon kuvan, missä on varissut noi kuidut. Ei taida olla kiireaamujen paras vaihtoehto. :)

 2. milipili

  Onpas sottaisa tapaus!

 3. Myy

  Hyi kauhea miten noita kuituja varisee! Siinä sitten kaivelee niitä loppupäivän silmistään. Piilarikäyttäjän unelma :D

 4. Murmeli

  Joo nämä kuitujenlisäysmaskarat ovat aina kovin kehnoja. Olen muutamaa testannut ja niitä kuituja tosiaan leviää ympäriinsä ja tippuilee vielä päivänkin aikana, vaikka miten tiiviisti yrittää sitä maskaraa niiden päälle laittaa. Kyllä ne vähän sellaisen sotkuisemman lisäripsifiiliksen tuo, mutta ei niitä irtoripsiä ympäri naamaa kestä millään.

  En kyllä silti ymmärrä, miksi kukaan haluaa testata jo käytettyä maskaraa? :o Noi kuidut mä nyt vielä jotenkin ymmärrän, mutta…yh.

  • Sanni

   Ei kaikki ole niin paniikkihygieenisiä :D Mulla ei ole koskaan ollut silmätulehdusta, joten mun muutaman kerran kokeilemasta maskarasta tuskin voi kenellekään tulla mitään tautia. ^_^ Oletko tullut ajatelleeksi, että kosmetiikkaliikkeiden testerimaskaroitakin ihmiset vetelee ihan surutta silmiinsä ilman että koskaan saavat mitään oireita? ;) Vaikka niitä on testaillut varmaan kymmeniä tuntemattomia ihmisiä…..

   • Murmeli

    Olen kyllä, ja testailevat niitäkin, jotka eivät ole kunnolla muoviin pakattuja…Erityisesti kajalit ovat usein kaikki jo muutamia kertoja testattuja, monesti jäänyt ostamatta, kun ovat jo kaikki pilattuja :(

    En ole paniikkihygieeninen, mutta ei tulisi kyllä mieleenkään arpoa blogissani mitään, mitä olen jo itse käyttänyt. :D Mutta näköjään nekin ihmisille kelpaavat…

    • Sanni

     Tämä ei ollut mikään arvonta, kunhan kysyin haluaisiko joku lukija tämän maskaran testata :) Muussa tapauksessa Feathers olisi lentänyt roskiin. Parempi laittaa se eteenpäin uuteen kotiin jos/kun se jollekin kelpaa.

 5. Maija

  Mulla toimi Lumenen Excellength-ripsari tosi hyvin pidentävänä, yllätyin itsekin sen tehosta! Se ehkä vaan sattuu sopimaan omille ripsilleni jotenkin tosi hyvin :)

 6. Mohn

  Minulla on joskus aikoja sitten Sokokselta hankittu kuituputeli. En nyt muista merkkiä. Siihen ei kuulunut ripsiväriä, kuituja on tarkoitus käyttää minkä tahansa ripsarin kanssa. Minulla se muistaakseni kyllä toimi suht kivasti mutta ärsytti, kun ripsiväriin kertyi niitä kuituja koska niitä tarttui ripsivärin harjaan. Tuntui että ripsiväri muuttui vähän turhan nopeasti ikävän puuromaiseksi. Pitäisikin kaivaa se jostain esille ja kokeilla taas pitkästä aikaa.

 7. Charming Nails

  Hei, mä sain tuon saman mascaran :) olen käyttänyt ja kirjoitellut arvostelua…tulossa siis vähän myöhemmin. En kerro vielä mitään mutta kannattaa käydä lukemassa, etenkin Myy siellä ylempänä ;)

  Pakko sanoa että ei näytä toimivan sulla.

  • Sanni

   Työkaverikaan ei ollut kovin vakuuttunut Feathersista. Hänenkin ripsensä ehkä lähinnä pörhistyivät ja saivat volyymia, mutta eivät pituutta.

   Odotan mielenkiinnolla sun kuvia! :)

 8. millis

  itellenikin soveltuvat vaan tosi harvat ripsarit! kokeilin juuri tuota Fiberwigiakin noin vuosi sitten ja yhdyn sinun mielipiteeseesi – ei toiminut niin ollenkaan. Max Factorin ripsarit ovat itselläni toimineet kaikista parhaiten, melkein kaikissa muissa tuntuu löytyvän aina jotain valitettavaa.. :)

 9. Tiia

  Kemikalionoviisi täällä taas, mun ilme oli varmaan aika näkemisen arvoinen ku luin otsikon. Pörröiset, sulka-maskara… wtf :D Sitten jo huoahdin, että tämähän on selkeä halloween-meikkipostaus, mutta ei, kun ihan totisinta totta :D

  Kaikkea sitä… :)

 10. Anna Gramm

  En kyllä keksi yhtään hyvää syytä pulittaa 27 euroa maskarasta joka tekee tuollaista kaaosta silmänympäryksillä! :O Karseaa, miten joku jaksaa käyttää tuollaista ja kuka järjenjättiläinen on edes suunnitellut koko putelin.

  Tässä näkee kyllä jälleen kosmetiikkabloggareiden arvon infolähteenä, sillä jos olisin ilman tätä tietoa haksahtanut tuohon tuotteeseen niin olisin varmaan mennyt karjuen takaisin kauppaan palauttamaan. Nyt ei tarvitse ostaa tätäkään tuotetta. ;)

 11. Mirri

  ”Valitsin Heidin, koska hän on joskus blogissaan harmitellut, kun ei koskaan saa mitään testituotelähetyksiä”

  olet symppis <3 hyvä valinta

 12. Veraa

  No huhhuh, eipä näytä kovin hyvältä ripsiväriltä! :-D Tietysti eri ihmisellä saattaa näyttää paremmalta.

  Yksi kysymys mulla oliskin sulle! :-) ELI peittäiskö sun mielestä toi Cliniquen Almost Powder Make Up hyvin semmosta naamaa, jolla on jonkin verran (ei paljoa, mutta kuitenkin on) näppylöitä ja mustapäitä naamassa, mutta punottavuutta ei melkein ollenkaan?

  Kiitos jo etukäteen jos voit vastata! :-) + vielä suuri kiitos tosta Grimasin teemameikkiviikosta, sain hyviä vinkkejä <3

  • Sanni

   Almost Powderilla saa hyvinkin peittävää jälkeä kun sen laittaa meikkisienellä (eli ei siis sillä siveltimellä mikä tulee pakkauksen mukana). Yllättäen kuitenkin Cliniquen oman meikkipohjataulukon mukaan peittävimmän tuloksen saisi Double Face Powderilla, mitä olemme kollegojen kanssa hieman ihmetelleet. Meidän mielestämme kun DFP tuntuu Almost Powderia kevyemmältä. Mutta jos siis firmaa itseensä on uskominen, niin valitse DFP.

 13. Kysymysmerkki

  Hei! :) Liittyen sun aika vanhaan julkaisuun pintakuivuudesta, niin teetkö oman sekoituksesi vedestä ja kasvovedestä missä suhteessa? Entä kauanko käytät sitä? Tarkotan siis voiko se mennä vanhaksi tai pitääkö tehdä uusi seos. Kiitos jos vastaat.

  • Sanni

   Mun tänhetkinen seos taitaa olla viime talvelta eikä ainakaan haiskahda mitenkään oudolta. Raanavedessähän ei kyllä ole mikään korkea hygieniakerroin, mutta minä kuulun niihin jotka ei välitä. :)

   Taisin sekoittaa kasvovettä n. kolme viidesosaa ja vettä kaksi viidesosaa.

   • Mohn

    Voihan sen veden aina keittää jos pöpöjä pelkää. Eikähän sitä tarvitse litratolkulla tehdä, tekee pieniä eriä. ;-)

    Minä en ole kovin hyvä ymmärtämään pöpökammoisia ihmisiä. En koskaan testaa kaupan testereitä muualle kuin kämmenselkään mutta olen silti omasta mielestäni hyvin epäpöpökammoinen ihminen. Minulla on oikeasti parikin vuotta vanhoja ripsareita joita käytän aivan surutta jos vain vielä pelittävät. Olen koko elämäni aikana ostanut yhden ainoan huulipunan kahteen kertaan käytettyäni ensimmäisen loppuun enkä todellakaan muista kauanko siitä jälkimmäisen ostamisesta on, kuitenkin yli 10 vuotta ja edelleen käytän sitä silloin tällöin. Lisäksi lainaan meikkejäni esim. siskolleni kun olemme lähdössä yhdessä rimpsalle tyttöporukalla ja lainaan hänen meikkejään jos satun tarvitsemaan.

    Myönnän olevani tyhmä blondi tunnustamalla etten ole koskaan ymmärtänyt erityisesti ripsivärin pöpööntymistä parin kuukauden käytöllä. En ymmärrä sitä siksikään, että minulla ainakin on tapana laittaa ripsiväriä _ripsiin_, ei _silmiin_…

    Saa kauhistua ihan vapaasti. ;-D

    • maria

     *Vetää henkeä* Ka-ma-laa!

     No ej. Mun kulutuksella ripsarit menee aika lailla samaan tahtiin, yksi vuodessa tai parissa, menivät silloinkin kun käytin ripsaria päivittäin. Olin kesällä silmälaseroinnissa, sen vuoksi olen tällä hetkellä vähän tarkempi mitä silmieni ympärillä tapahtuu ja tuommoiset kuituja roiskivat ripsarit ovat automaattisesti (vielä) pannassa. Kaupan testereitä en toisi limakalvojen lähettyville normaalistikaan, mutta luotan siihen, että ystäväni eivät nuole kengänpohjiaan ja sen perään luomivärejään, tai työnnä ripsiväriä sieraimiinsa. (Totta kai tuntemattomat ihmiset tekevät tätä koko ajan testereillä! Kröhöm.) Sen verran tuossa ripsarikammossa saattaa olla totta, että voihan ripsari varista ja joutua silmään – vaan silloin ei taida olla väliä, onko se tuoretta vai ei…

    • Sanni

     Mullakin on hyvin Mohn-mainen suhtautuminen kosmetiikan pöpöihin :)

     Olisi ihan hullua heittää joku täysillä pelittävä maskara roskiin kolmen kuukauden käytön jälkeen! ^_^

 14. Kaisa

  Olipahan vain hyvä ja rehellinen arviointi! Ja hyvät kuvavertailut. Itsellänikin pöpöasenne kääntyy Mohn-ismin suuntaan. :S

 15. Jossu

  Oletko koskaan kokeillut Lancomen L’Extrême ripsaria?
  Itselle tämä saapui ihan vahingossa (vedenkestävänä) ja olen ollut todella tyytyväinen, muita en enää edes käytä!! Pysyy päivän mittaan mainiosti ja oikeasti tekee nätit ripset.Olisi kiva kuulla mitä mieltä olet!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.