Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pony.

Pieniä ilostuksia.

Poniheijastin

My Little Pony -heijastinta en ole kuvitellutkaan löytäväni, mutta tämä käy melkein yhtä hyvin. :)

Poniheijastin4

Kun bongasin Eero Aarnion Pony-heijastimen eräässä sisustusliikkeessä, minun oli tietysti saatava se. Koska siinä on poni. Ja se näytti liikuttavalta.

Poniheijastin3

Poniheijastin2

Kuparinpunainen pehmoheijastin köyhdytti minua 11 eurolla, joka on ihan naurettava hinta tällaisesta esineestä, mutta nyt minulla sentään on poniheijastin.

Kommentit (11)

 1. l

  Itse en ole keräilly muuta kuin avaimenperiä lapsena, jotka kaikki menin joskus idioottiteininä heittämään roskiin!! Minulla oli kaikkia älyttömän hienoja muumi ja esim. bambukarhut aiheisia heijastimia ja nykyään minulla on avaimissani veikkauksen avaimenperä.. -.-

  P.s My Little Ponyt on ihania!

  Niin ja tämä kuulostaa älyttömän oudolta, mutta esim. Filmtownissa ja Prismassa on sellaisia irtokarkkeja (niitä colapulloja, jotka ovat pinkkivaaleansinisiä), jotka maistuvat ihan My Little Ponylle! En tosiaan ole maistanut kyseisiä poneja, mutta ne karkit haisevat siis ihan samalle kuin ne Ponit… Ainakin minulla oli lapsena sellasia jännälle tuoksuvia poneja… (Tämä saatta kyllä olla vain minun joku oma päähänpinttymä!:D)

  • Minna

   Mun on ihan pakko maistaa noita karkkeja :D
   Heijastin on kiva, tosin ei ihan yhtä söpö kuin My Little Pony, mutta kuitenkin poni, ja värihän on tosi ihana.

 2. Susa

  Onpas kauniin värinen heijastin! Ja hauska muotoilukin =)

 3. milipili

  Paljon kivempi kuin ostamani Aarikan (9,90e) tonttuheijastin josta hajosi ketju viikossa.

 4. sofia

  varo ettet hukkaa tota =)! heijastimet ja muut tuppaa häviämään turhan nopeesti :/

 5. Sannu

  Onhan tuolla heijastimella hintaa, mutta tällaiset asiat mä aattelen niin, että jos se pelastaa hengen, niin hinta on naurettava(n pieni).

 6. Miia

  Mulla oli samanlainen vihreänä, mutta niinpä vain se oli edellisellä kaupunkireissulla ottanut hatkat, ilmeisesti ketju oli auennut. Tilalle ostin perinteisen, kovan heijastimen, kun noiden pehmojen matka on tähän asti päättynyt siihen, että ripustusreikä on revennyt. Toivon pitkää ikää sinun ponillesi!

  • Sanni

   No mä vähän mietin kanssa että pitäisikö tuo ketju vaihtaa vahvaan lankaan kun tuo ketjun ”lukkosysteemi” näyttää vähän epäilyttävältä…. Ankeaa että noinkin kalliisiin heijastimiin laitetaan heikot ketjut.

 7. Mohn

  Hauskan näköinen heijastin! Samaa mieltä kuin Sannukin, eli vaikka hinta kirpaiseekin ostohetkellä niin toimiessaan heijastin on korvaamattoman arvokas! Itse ainakin tykkään killuttaa vähän kalliimpaa ja omasta mielestäni ihanaa heijastinta, kuin halpaa ja ”rumaa”.

 8. emily

  hei saako tänne heitellä ihan random kysymyksiä?:)

  mulla ois meinaan semmonen probleema, että tohinko käyttää sellasta ”ryppyvoidetta” (nivean DNAge), vaikka ikävuosia on itselle siunaantunut vasta parikymmentä? onko semmoset ihan samaa mömmöä ku kaikki muutki rasvat, tai vaikkei oiskaan niin onko sen käytöstä mitään haittaakaan nuorella iholla?

  (ja jottet ihmettelisi miksen ole ostanut itseni ikäisille suunnattuja tuotteita, voin kertoa että kyseisen purnukan sain ”hauskana” synttärilahjana:D ei nyt viitsisi hyvää purkkia jättää käyttämättäkään…)

 9. Sissi

  Hehee, hauskahan tuo on. Mua harmittaa kun en ole enää löytänyt lapsena saamaani YLE-kissaheijastinta. Sen pylly oli pallon muotoinen ja pää pienempi, ja naru oli kiinni päässä. Ja mulla oli se pylly suussa… Liekö se enää heijastais, mut olis kiva löytää se viel! :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.