Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ponitukka 2.0

Mulla on päivitetty ponisävy joka onnistui kertalaakista :)

hiukset181016

Me so happy! :)

colormaskpaint_img_3863

Silmiini osui kuin tilauksesta Sokoksella näitä teidänkin vinkkaamia Color Mask Paintteja 40% alennuksella, ja kahmaisin niitä saman tien neljä, ajatuksena että miksaamalla löytyy se just mun hakema liilan sävy.

colormaskpaint_img_3705

Sekoittelu on niin kivaa ^_^

Päädyin miksaamaan yhteen Lavenderia, Deep Purplea, Pinkadelicia ja aavistuksen Hermansin Vickyä, jota minulla on vielä purkin pohjalla jämät jäljellä. Sekaan vielä pari turausta Maria Nilan hopeahoitoainetta.

Color Maskin Lavender osoittautui aika lailla täydelliseksi pastelliseksi pohjaksi johon sotkea pigmenttisempiä violetteja. <3 Mutta, sen käyttäminen jatkuvasti väriseoksen pohjana tulee aika arvokkaaksi… Alennuksenkin kanssa tuubille tuli hintaa 8,70€ ja se kului värjäykseen kokonaisuudessaan.

Tällä kertaa laitoin värin kuivaan tukkaan koska halusin varmistaa mahdollisimman voimakkaan tuloksen, ja tietäähän sen miten paljon kuiva tukka imee väriä.

hiukset181016_img_3715

Väristä tuli mielestäni aivan mielettömän ihana..!! <3

hiukset181016_img_3716

Hitusen punertavampi ja tummempi liila kuin Sinin värjäämä.

Color Mask Paintin Deep Purple -sävyssä oli yllättävän paljon punaista, mitä ei odottaisi kun katsoo tuubin väriraitaa. Aine tulee tuubistakin ulos todella tummana violettina, mutta paljastuu punertavaksi kun sen sekoittaa vaaleampaan pohjaan kuten Lavenderiin tai pelkkään hoitoaineeseen.

liilat_hiusvarit_img_3869

Vasemmanpuoleisessa purkissa on pari pisaraa Deep Purplea hoitoaineeseen sekoitettuna. Oikeanpuoleisessa on miksattuna Hermansin Vicky-sävyn jämät Color Maskin Lavenderiin + ihan pieneen tippaan Deep Purplea.

Oikeanpuoleinen on se sävy jota tavoittelen, eli enemmän sinertävä violetti. Hermansin Vicky on aika täydellinen sinivioletti mutta kuten tuli havaittua, se on aika vähäpigmenttistä tai ei ainakaan tartu kovin hyvin juuri minun hiuksiini.

En tiedä saisikohan Color Maskin Royal Blue’lla taitettua Deep Purplen punaisuutta… Tai sitten jatkan Vickyn käyttöä taittosävynä. Yritän totta kai löytää sen taloudellisimman tavan ylläpitää väriä, ja vaikka Color Mask Paint on tarjoushinnallaankin Hermansia kalliimpi, se on kenties käytössä riittoisampaa kuin Hermans.

Hiplatessani värejä Sokoksella viereeni tuli tyttö, joka kommentoi Deep Purple -sävyn olevan niin pigmenttistä että sitä riittää todella pieni määrä hoitsikkaan sekoitettuna että saa selvästi väriä hiuksiin. ”Tuo pieni tuubi riittää tosi pitkälle”, hän sanoi. Pigmenttisyys tuli kyllä todettua kun väriä meni sormiini, ja se imaistui ihoon saman tien ja lähti vasta kunnon saippuahinkkauksella. Hermansin Vicky ei tartu ihoon ollenkaan.

Harmi vain että Deep Purple on yksinään väärän violetin sävyinen…

hiukset181016_img_3712

Tää on kyllä just niin hyvä sävy! Mutta ei tosiaan kukkaro kestä käyttää kokonaista Lavender-tuubia joka hiustenpesun yhteydessä.

Jatkan ratkaisujen etsimistä :) Ja vielähän on vaikka kuinka monet värimerkit testaamatta.

    hiukset181016_img_3738

Sokoksen Hyvä Olo -kampaamon Emppu väkersi mulle tällaisen hauskan lettikampauksen :) Kun tuttuun tapaan halusin päähän jotain edustavampaa kuin oman ikuisen hainhammasklipsini :D Natural Coden keikalle :)

En voi muuta kuin nostaa hattua ja ihailla heitä jotka osaavat itse tehdä hiuksiinsa tällaisia. Itse olen jo hyväksynyt sen että kampaukset eivät kiinnosta minua eikä minulla riitä motivaatio niiden opetteluun. Pitkään yritin uskoa siihen että kun vain sinnikkäästi harjoittelee niin oppii… ^_^ Mikä pitääkin tietysti paikkansa, mutta entäs kun ei ole luontaista innostusta siihen harjoitteluun..? Ei, mä olen sujut sen asian kanssa että olen kauneusalan ammattilainen jonka vahvuuksiin hiustenlaitto ei kuulu. Jätän nämä jutut Erikan tasoisille upeille, lahjakkaille kollegoille. <3

sokostampere_lumenenaturalcode

Tänään on muuten vuorossa Jyväskylän pysäkki Lumene Natural Code -kiertueella :)

Mä seison siellä siveltimet tanassa odottamassa teitä, tulkaahan Sokokselle kello 17-19 niin saa siveltimet töitä ^_^

Kommentit (56)

 1. Jaana

  Mulla toi Deep Purple mask paint blondiin hiuksiin laitettuna oli kyllä katastrofi. Ekat kaks pesua kiva, mutta siihen jämähti, eikä lähtenyt millään syväpuhdistavalla eikä c-vitamiinipesulla jne. Haalistui homeisen näköiseksi, sellainen vihreä-sininen-keltainen-viherharmaa-liilahtava-pinkihtävä. En koske ks. tuubiin enää ikinä :D samaa suositteli (vaati) myös mun kampaaja, jonka luokse matelin apua hakemaan :D blondattiin päälle ja kaikki muut värit häipyi onneksi, paitsi latvat jäi vaaleanturkooseiksi, mutta se oli oikeastaan ihan hauskakin – ja haalistui onneksi nätisti lopulta pois :)

  • Sanni

   OK, hyvä kuulla kokemuksia. Mulla ei ole aikeena käyttää tuota koskaan yksinään vaan ainoastaan osana miksauksia, toivottavasti ei pienenä määränä aiheuta tuollaisia jälki-ilmiöitä…

   • Kristuli

    Itse käytin ruskeisiin hiuksiini punaista Colormask Paintia ja ylläpidin väriä punaisella Colormaskilla, kun siltä tuntui. Olin kasvatellut omaa hiusväriä jonkin aikaa ja omaa väriä oli tuolloin noin leukaan asti ja siitä alaspäin värjättyä vaaleampaa ruskeaa. Yllätyin positiivisesti, kun sain ihanan punaisen värin koko tukkaan, sillä olen kuullut ja lukenut moneen otteeseen, etteivät suoravärit ym. tartu omaan, värjäämättömään hiukseen. Olin punapää noin 3kk, kunnes lopetin värjäilyn joulun tienoilla. Punainen ei ole vieläkään kulunut kokonaan pois, eli minulla on nyt hiuksissa omaa väriä, omaa väriä punaisella vivahteella ja latvassa vanhaa värjättyä vaaleanruskeaa :D Kaikkien hiukset reagoivat tietysti eri tavalla, mutta nykyään suhtaudun varauksella kaikkiin tuotteisiin, joiden tuloksen luvataan kestävän vain tietyn määrän pesuja. :) Tulipas sekava sepustus. :D

    • Sanni

     Ei ollut sekava ainakaan mulle ^_^ :D

     Noiden suoravärien takertuvuus eri hiuksiin on kyllä tosi vaihtelevaa, osalla tarraa tosi tiukkaan jo suunnilleen kun vain tuo purkin samaan huoneeseen :D ja osalla ei sitten millään vaikka kuinka hauduttelisi ja olisi vaalennettu tukka. Mä en ikinä luottaisi mihinkään ”kestää vain niin-ja-niin-monta-pesua” -mainintoihin. En edes tajua miksi noita tekstejä ylipäänsä painetaan purkkeihin koska on selvää että väri käyttäytyy eri hiuksissa hyvin eri tavalla. On mun mielestä aika riskaabelia houkutella joku kokeilemaan väriä lupauksilla poishaalistumisesta, kun tuloksena voi kuitenkin olla päähän jumahtanut sävy joka katoaa vain kasvun myötä…..

     • Krista

      En itsekään luota enää, ennen uskoin, että ne kuitenkin lähtisivät kohtuullisen ajan kanssa, kun jaksaa silloin tällöin hinkata syväpuhdistavalla tms. :D Jossain vaiheessa harmitti, kun oman värin kasvatus otti takapakkia tuon hässäkän myötä, mutta toisaalta ymmärrän, että ilman tyhjiä lupauksia värin pois peseytymisestä en olisi todennäköisesti uskaltanut kokeilla punaista hiusväriä, josta tykkäsin loppujen lopuksi todella paljon, ihana väri. :) Tuo sun liila on myös todella kaunis, sopii sulle tosi hyvin!

  • Plaz^

   Mulla kävi samalla tavalla Deep purplen kanssa. Onneks laitoin sitä vaan latvoihin. Vannon että kun se väri oli haalistunut (niin paljon kuin se vain pesemällä pystyi haalistumaan) niin se oli sellaista turkoosin FOLION väristä! Mieleen tuli vappuperuukki, onneks se näytti siltä vain yksittäisissä hiuksissa, kun niitä oikein tarkkaan läheltä katsoi.
   Sitten hiuksiin tehtiin liukuvärjäys, joten latvoihin iskettiin värinpoisto, jonka myötä vihreitä suortuvia ilmestyi näkyville. Lopuksi latva sävytettiin vaalealla (ja mukaan laitettiin tippa punaista), eikä vihreää enää näkynyt. Seuraavalla vaalennuskerralla vihreä sävy ei enää noussut näkyville, eli se kyllä kuluu pois.
   Tuoreeltaan Deep purple oli oikein kaunis väri, mutta enää en uskaltaisi sitä hiuksiini laittaa.

 2. Kaitlin

  OOH <3

 3. Äni

  IHANA! Mäkin haluan ponitukan! (Mutta en kyllä just nyt jaksaisi sitä ylläpitää, huoh. Ehkä taas joskus. :))

 4. meow

  Ihan mielettömän kaunis toi väri hiuksissa! :o

 5. Mimi

  Oletko huomannut, että Hermansilla on myös Patsy Purple. Itselle ainakin tarttui kunnolla tukkaan ja lopputulos ei missään nimessä ole liian lämmin, vaan itsellä ainakin ihana kylmään menevä violetti.

  Sävy voi ehkä olla liian tumma sinulle, mutta jos laimennat hoitoaineella?

  Tiesithän myös, että ainakin ennen nuo KCn maskit sisälsivät sitä pahamaineista PPD:tä tai sen johdannaisia? En minäkään siitä ennen välittänyt, mutta kun aikani niiden kanssa viikottain tai jopa välillä suihkuittain läträsin, niin allergisoiduin pahasti. Nyt sitten saa olla tarkkana, koska monissa ns suoraväreissäkin on tuota ainetta ja elimistöni ei siedä sitä ollenkaan. Mutta onneksi löysin Hermansit :)

  • Sanni

   Oletko huomannut, että Hermansilla on myös Patsy Purple

   En ole, mutta kiitos vinkistä :) Ehdin käydä väriostoksilla ennen Kreikkaan lähtöä vain kerran ja silloin Cybershopissa osui ensimmäisenä silmään täydelliseltä sävyltä näyttävä Vicky. Patsy Purple näyttää kieltämättä liian tummalta ainakin sellaisenaan, mutta jos se on tosi pigmenttinen niin ehkä sitä voisi vain miksata pari pisaraa Vickyyn ja saada sillä lisäbuustia…

   Tiesithän myös, että ainakin ennen nuo KCn maskit sisälsivät sitä pahamaineista PPD:tä tai sen johdannaisia?

   Mä myönnän että en kiinnitä väreissä huomiota näihin pahamaineisiin kemikaaleihin. Johtuu ehkä (tyhmää kyllä) siitä, että kun koskaan ei ole käynyt mitään ikävää värien kanssa, niin ei ole tullut sellaista aktiivista tarvetta tarkkailla värien sisältämiä kemikaaleja. Ja sehän ei tietysti ole fiksua… jos jotain ikävää sattuisi, niin silloinhan on jo liian myöhäistä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.