Karkkipäivä
Karkkipäivä

Poneja, Nyykkäreitä ja muuan kalpea tyttö

Sunnuntai-illan ”saa hymyillä” -postauksessa nostalgiakuvia vuosilta 88-90, olkaa hyvä. :)

Nostalgiaa_9

Nostalgiaa_8

Ponit pääsivät tietysti välillä myös ulos kävelylle.

Nostalgiaa_4

Ponien joulujuhla. Tässä ponit avaavat lahjojaan. :)

Nostalgiaa_7

Vampyyrityttö….

Nostalgiaa_6

Olin hyvin kalpea ja vakavan näköinen lapsi – vaikka vakavan ilmeen takaa löytyikin pirskahteleva persoonallisuus. Minua ei voinut parhaalla tahdollakaan kutsua kauniiksi lapseksi. Pahoitteluni tarpeettoman vahvasta sanavalinnasta. Sanotaan mieluummin että en ollut se kaikkein rusoposkisin ja hymyilevin lapsi. :)

Vanhoja kuva-albumeita katsellessa ei todellakaan tunnu ihmeelliseltä, että kiinnostuin kosmetiikasta niin varhaisella iällä ja ”meikatusta minästä” muodostui hyvin nuorena se ”todellinen minä”.

Toisaalta ikä on tehnyt minulle hyvää. :) Siis oikeasti. Harva ihminen sanoo näyttävänsä 30-vuotiaana paremmalta kuin 17-vuotiaana, mutta minä voin sanoa niin. Ehkäpä kokemus liittyy myös itsetuntoon. Joka tapauksessa, vasta 30 täytettyäni olen alkanut kokea että myös meikitön Sanni on ”oikea Sanni”.

Nostalgiaa_1

Nostalgiaa_2

Rakas ystäväni Mili <3

Olemme kuvassa 11-vuotiaita, ja menossa on ylimenokausi leikki-iästä teini-ikään. Ponitytöistä Nyykkärityttöihin.

Huoneessani oli vielä 12-vuotiaaksi saakka ponihylly, vaikka en enää poneilla leikkinytkään.

Nostalgiaa_3

5-luokkalainen tekee läksyjä. Kirjoituspöydällä New Kids On The Block -juttujen lisäksi myös Baywatch-fanikuvia. :)

Nostalgiaa_5

Voi New Kids…! <3 Kuinkas paljon fanikrääsää muilla Nyykkäri-faneilla on ollut? Paljastakaa NKOTB-menneisyytenne, ikäluokkani Karkkipäivä-lukijat…! :D

(Tämän kuvan naamakalpeus oli jo liikaa julkaistavaksi… :p)

*

Vielä loppuun päivän ilostusaihe: afrikkalainen tanssi! Kävin tänään siskoni kanssa monikulttuurikeskuksella kokeilemassa afrikkalaista tanssia ja tiedättekö, koin ehkä ensimmäistä kertaa todellista liikuntatilanteeseen liittyvää iloa! :) Se oli niin hyvän mielen tunti että ilo ja hymy jäi kareilemaan koko olemukseen loppupäiväksi. Afrikkalainen musiikki tempasi minut mukaansa ja sympaattisen opettajan energiasta ei voinut olla saamatta tartuntaa..! Niin kivaa! :)

Kommentit (43)

  1. Eevis

    Ah, Nyykkärit :D <3 Mun huoneen seinistä yksi oli lähestulkoon tapetoitu bändin julisteilla, ostin jotain fanilehtiä ja kaikki kasetit tietenkin. Omistin myös rintanappeja, NKOTB-kuvalla varustetun collegepaidan ja upean lippiksen (neon punaisia ja vihreitä tekstejä mustalla pohjalla). :D:D Äitini ei ole säästänyt paljoakaan ylimääräistä "roinaa" lapsuus- ja nuoruusvuosiltani, mutta nyykkärikamat on visusti tallessa :D Itselleni kovin fanitus osui aikaan, jolloin alkoi englannin opiskelu koulussa, eli opin kätevästi kieltä New Kids On The Blockin säestyksellä. Mun suosikki oli aluksi Joe ja myöhemmin Donnie. Taistelutoverit muuten osoitti, että Donnie toimii mulle edelleen! ;) <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.