Karkkipäivä
Karkkipäivä

Polttarilook à la 50’s

Olin lauantaina kaverin polttareissa, joissa oli löyhästi 50-lukuinen teema. En ole koskaan yrittänyt tehdä mitään vuosilukumeikkiä, mutta arvelin 50-luvun olevan aika helppo; mustat eyeliner-rajaukset, kevyesti luomiväriä, ei juurikaan poskipunaa ja punaiset huulet.

Polttarimeikki7

Näyttääkö yhtään 50-lukuiselta? :P Hiuksiahan en osaa tunnetusti laittaa, joten yritin pelastaa tilanteen rusettipannalla. Nyt on kyllä todettava että en jaksanut tarkistaa käytettiinkö 50-luvulla useinkin rusetteja, mutta jotenkin se näyttää istuvan lookkiin.

Polttarimeikki

Tässä alan rakentaa meikkiä. Luomilla vaaleaa luomiväriä ja toinen, kulmikkaaksi muotoiltu kulmakarva valmis.

Polttarimeikki2

Eyeliner-rajaukset yläluomelle. Tässä kuvassa näkyy taas hyvin mun silmien (tai luomien) kokoero, toinen näyttää olevan ihan nukuksissa toiseen verrattuna.

Polttarimeikki3

Luomivaon varjostus, ripsiväri ja alaluomen kevyt luomivärirajaus lisätty. En muuten ollut sitten tähän varjostukseen tyytyväinen, sillä minusta se oli hieman liian tumma ollakseen 50-lukumainen. Vaalensin sitä kuvan oton jälkeen vetämällä päälle mattaa kermanvaaleaa luomiväriä.

Polttarimeikki4

Poskilla ainoastaan Dr. Hauschkan aurinkopuuteria varjostamassa, ja huulilla Laveran tulipunainen huulipuna nro 27, Shocking Red.

Polttarimeikki5

Polttarimeikki6

Polttarilook

Mitään täysin 50-lukulaista asuakaan mulla ei ollut, mutta H&M:n leveähelmainen mekko oli lähin vastine kellohameelle mitä kaapistani löytyi (olen muuten itse ommellut mekon helmaan tuon violetin nauhan, tai okei – siskoni sen ompeli). Koska ulkona satoi, liikuin polttareiden ulko-ohjelman ajan tämän näköisenä! Kai 50-luvullakin oli jo kumppareita? ^_^

Oli kyllä hauskat polttarit sadesäästä huolimatta. Suoritin illan aikana myös morsiamen meikkauksen, mutta siitä ei ole mitään kuvia (tai mitään sellaisia mitä saisin blogissani julkaista).

Kommentit (38)

  1. Pote

    Voi, et arvaakaan, kuinka ajankohtainen tämä postaus oli minulle! Linkistä näet vähän syytä, miksi.

  2. Sue

    Lueskelen näitä vanhoja postauksia läpi ja tuli vaa mielee että kun ite ekan kerran aloin värjäämään/käyttämään kulmakynää tuli aluks mielee heti joku pääsiäis noita-akka, mutta siihen tottu ja nyt en vois olla ilman. Nää sun kulmat tässä on tosi nätit :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.