Karkkipäivä
Karkkipäivä

Poka-hontas

Hei, nyt saatte auttaa mua valkkaamaan itselleni uudet lasit! :)

 Instrussa

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Instrumentariumin kampanjaan joka oli kuin mulle tilauksesta tehty. :D Minun on pitänyt jo kaksi vuotta hankkia uudet lasit, mutta projekti on tyssännyt siihen kun en ole löytänyt mieleisiä pokia, ja olen muutenkin hurjan saamaton tällaisissa asioissa. Näköni kun ei ole niin huono ettenkö pärjäisi arjessa ilmankin laseja (ellen istu ratissa tai mene leffaan ;)), niin sitten sitä vain jumittuu käyttämään niitä jo vanhentuneita rillejä, vaikka tietää ettei se ole silmille hyväksi. Olen käyttänyt laseja 20-vuotiaasta saakka.

Nyt sitten tämän kampanjan myötä sain loistavan ”potkun pehvaan” lähteä ne lasit vihdoin valitsemaan. Instrun näöntarkastuksessa selvisi, että näköni oli jopa hieman parantunut parin vuoden takaisesta tilanteesta.

Valitsin itse kahdet kehykset ja myyjän avulla neljät. Oli jännä huomata, miten eri lailla ammattilainen kasvoni näki ja miten erimallisia kehyksiä hän minulle löysi. Minua palvellut Maija Niemevä sanoikin, että yleensä asiakkailla on taipumus valita omaa vanhaa tyyliään muistuttavia kehyksiä, vaikka tarkoituksena olisi löytää jotain uutta. Alitajuisesti sitä vain tuntee vetoa sitä ”vanhaa ja turvallista” tyyliä kohtaan. Maijan avulla ihastuin kehyksiin, jollaisia en varmasti koskaan olisi itse tullut kokeilleeksi.

   Instru_kampanja_lasit1

1. Guccin metalliset, beiget pokat olivat itse valitsemani. Maija oli samaa mieltä siitä, että ne sopivat minulle erinomaisesti, mutta ovat sellaiset vähän ”pliisut” ja mitäänsanomattomat. Toki riippuu siitä mitä tyyliä on hakemassa – turvallista peruslasia vai näyttävämpää ja persoonallista. Siskoni mielestä nämä lasit tekevät minusta ihan kirjaston tädin näköisen… :) Mutta kuulema vähän tuhman kirjaston tädin… :D

Instru_kampanja_lasit2

2. Björn Borgin mustat metallisankaiset lasit olivat Maijan valinta. Näistä tulee minulle hauskasti vähän mieleen Harry Potter, vaikkeivat pyöreät olekaan. En itse olisi tullut kokeilleeksi tämän mallisia kehyksiä mutta niin ne vain sopivat yllättävän hyvin. Sirot ja kevyet.

Instru_kampanja_lasit3

3. Fuzionin tummanhopeat, metalliset kehykset olivat minun valkkaamani. Nämä taisin poimia käteeni ihan ensimmäisinä. Niiden kulmikas muoto muistuttaakin aiempia lasejani, vaikka yritin tosiaan hakea jotain uutta ja erilaista. Todennäköisesti harva edes huomaisi että minulla on uudet lasit, nämä ovat niin minun tyyliseni. :)

Instru_kampanja_lasit4

4. Toiset Fuzionin kehykset, muoviset ja viininpuna-mustat, olivat Maijan valinta. En itse uskaltaisi tarttua tällaisiin värikkäisiin pokiin, mutta ei ne niin pelottavilta näytäkään. :) Malli ainakin sopii mielestäni minulle tosi hyvin.

Instru_kampanja_lasit5

5. Guccin mustat muovipokat ovat näyttävät ja malli miellyttää silmääni, mutta mietin onko musta kehys minulle liiankin voimakas..? Koristeellinen sankakin aiheuttaa vähän pohdintaa, mutta toisaalta minulla ei ole koskaan ollut sellaisia (vältän tyylissäni kaikkea koristeellisuutta), ja tässähän oli tarkoituksena hakea jotain uutta. :)

Nämä olivat Maijan valinta ja taisivat muistaakseni olla hänen suosikkinsa.

Instru_kampanja_lasit6

6. Guessin musta-turkoosit muovikehykset olivat Maijan viimeinen löytö, ja torjuvan ensireaktion (”En kai mä nyt mitään turkoosia…!”) jälkeen huomasin ihastuvani laseihin aika lailla..! Malli on jotenkin todella hauskasti kasvojani liftaava ja tuo sellaisen pirteän vaikutelman. Ne ovat myös mielestäni sirommat kuin kahdet muut muovisankaiset kandidaatit. Turkoosi tehosteväri saattaa kyllä olla minulle liian erikoinen… Mutta mikseipä sitä kerrankin uskaltaisi..?

Instrussa2

Mietin laseja aina myös meikkauksen kannalta. Käytän kuitenkin edelleen välillä tosi värikkäitä tai vahvoja meikkejä, enkä haluaisi että lasit riitelevät meikin kanssa tai että vaikutelmasta tulee ”too much”. Jotkut hengettömät olisivat meikkauksen kannalta tietysti kaikkein helpoin ratkaisu, mutta kun ovathan ne myös aika…. tylsät. Tykkään pitää laseja juuri siksi, että niillä saa hetkessä niin erilaisen ilmeen :) (Sekä myös kummasti tarpeen vaatiessa sitä ”uskottavuutta” muuten niin tyttömäiseen, lapsekkaaseen olemukseen ;))

Blogikuvissahan minulla ei juuri laseja näy, koska haluan esitellä meikkilookit lasittomina. Tässä muistin virkistykseksi kuva mun edellisistä laseista:

Vanhat_lasit

Kuten huomaatte, aika ”hissukat” ja lasityylin päivitys voisi todellakin olla paikallaan!

* * *

Mitkä kehyksistä sopivat mielestänne minulle parhaiten?

Vastanneiden kesken arvotaan 150 euron lahjakortti Instrumentariumiin, eli jos teilläkin on lasien päivitys ajankohtaista niin 150 euron avustus voisi olla ihan kiva ”joululahja”! :) Suoritan arvonnan sunnuntaina 1. joulukuuta, joten siihen mennessä (sanotaan vaikka klo 12.00 :)) jätetyt vastaukset osallistuvat lahjakortin arvontaan.

Kommentit (793)

 1. SH

  3! Näyttää sun laseilta tosiaan :)

 2. Elli

  Minun vastaukseni on lasit 2 ja 6. Niissä näytät erittäin hyvältä

 3. nenna

  Jes, vielä ehdin mukaan! :) Mielestäni sinulle parhaiten sopii lasit 4 ja 6. En osaa valita noiden kahden väliltä, molemmissa on puolensa :) Neloset ovat kivemman väriset mutta kutoset istuvat todella hyvin kasvoillesi. Itsellekin olisi lasien uusiminen ajankohtaista… samoissa laseissa kuljettu kohta neljä vuotta vuotta, näkö on ehtinyt siinä ajassa jo muuttua ja lisäksi lasit ovat ulkonäöltäänkin ihan yök.

 4. Mari

  nro 4 on paras! Sopivasti väriä ja laseissa on hyvä malli.

 5. laureliini

  #6 lasit sopivat kasvoillesi erittäin hyvin! Malli korostaa piiretitäsi kauniisti. Lasit ovat näkyvät ja erottuvat, mutta eivät missään nimessä hyppää toisen silmille ja ole liian vahvat. :)

 6. Suvi

  4. tai 6. sopivat parhaiten :)

 7. Kati

  Voi!

  Onpas suosittu arvonta, ei taida olla saumoja – tarvetta kyllä olisi uusille laseille. Itse tykästyon 4 ja 6 malleihin, mutta niinkuin sanoit 6:issa on hiukan kohottava vaikutus kasvoihin. Ovat ehkä myös hiukan kevyemmän näköiset, kun ovat hiukan sirommat. Kaikki hyviä, mutta ehkä tuo 6 malli tosiaan paras.

  -Kati

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.