Karkkipäivä
Karkkipäivä

Playing With Make Up Store

Swatchailin töissä Make Up Storen luomivärejä ja sain yhtäkkiä pakottavan tarpeen tehdä meikki luomiväreillä Silk, Flamenco ja Eclipse ja poskipunalla Shimmer Dynasty. (En tietenkään tehnyt tätä työajalla, worry not…) Eclipse on mun harvoja suosikki-MUS-luomivärejä ja jostain syystä se näytti musta swatchattuna upealle violettien rinnalla. Luomella yhdistelmä ei enää näyttänytkään niin nerokkaalta. :P Mutta tulipahan kokeiltua. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa glittereyelineria. Yksinään se ei olisi näyttänyt juuri miltään, mutta mustan rajauksen päällä kimallus tuli hillitysti ja nätisti esiin.Shimmer Dynasty sisänurkassa, Silk luomen keskiosassa ja luomivaossa ja Flamenco ulkonurkassa ja luomivaossa (sekoittui yhteen Silkin kanssa). Alaluomella Eclipse.Make Up Store on hyvä brändi ja värivalikoima oikein mukava, mutta en pidä heidän luomivärilaadustaan. Tai sanotaanko vaikka näin, että kun oikein etsii ja testaa niin joukosta löytyy loistavia yksilöitä (kuten vaikkapa kuvan kirkkaanvihreä Eclipse tai mielettömän upea kultaoranssi Sunrise), mutta yleisesti laatu on mielestäni huonohko. Pigmenttiäkin sävyissä kyllä on, mutta koostumus on hurjan kuiva ja mattainen.

MUSillahan on kolme ”pää”koostumusta; matta, kimaltava ja helmiäinen. Valtaosa luomiväreistä tuntuisi olevan tätä kimaltavaa sorttia, joka kädelle swatchattuna usein näyttää kivalle ja hohtavalle. Mutta kun teet niillä silmämeikin, hohto ja kimallepartikkelit tuntuvat katoavan jonnekin, ja tulos on hyvin mattainen. Sävy myös muuttuu usein jotenkin oudon ”tunkkaiseksi”. Tämä näkyy mielestäni hyvin kuvieni pinkissä ja violeteissa sävyissä. Sisänurkassa ja kulmaluulla näkyvä hohto tulee Max Factorin Modernist Pink -luomiväristä.

Olen ostanut kolme MUS-luomiväriä, jotka kaikki olivat koostumuksensa puolesta pettymyksiä. En ole kuitenkaan vielä täysin tuominnut Make Up Storea, vaan aikeissa on ostaa ainakin Eclipse, Sunrise ja Bronze jotka ovat testeissä osoittautuneet upeiksi. Aion myös testailla enemmän Cybershadow-linjaa, joka vaikuttaisi olevan Microshadow-linjaa tasalaatuisempi. Cybershadoweissa ei ainakaan ole sitä kimallelaatua.
Tiedän että moni lukija nyt varmaan älähtää, sillä MUS on suomalaisten keskuudessa todella pidetty ja arvostettu merkki. Työkaverinikin ovat olleet hämmästyneitä, kun olen arvostellut sarjan luomivärien laatua. Maybe it’s just me, mutta minulla ne eivät toimi. Ainakaan se kimaltava laatu. Mitenkäs teillä?

Kommentit (27)

 1. Anonymous

  Osaisitko neuvoa rasvaiselle iholle juhliin jotain meikkivinkkejä, joilla huomion saisi kiinnitettyä pois ihosta ja ilmeestä muutenki raikkaamman? ja vinkkejä miten meikin saisi pidettyä freesinä aamusta pikkutunneille asti.
  kiitos :)

 2. Eiko

  Luoja kuinka hitaalla voi ihminen käydä :D

 3. Jangsara

  Mä olen sun kanssa samaa mieltä noista luomiväreistä. Musta on jotenkin huvittavaa, kun ihmiset pitää MACiä kauheen kalliina ja hienona merkkinä, eikä osta sitä siksi, vaan käy hakemassa sit MUS:ilta jonku suunnilleen saman sävyn O_O
  Ihan kun MUS olisi yhtään halvempi (ainakaan luomivärien suhteen) kuin MAC :D

 4. Anonymous

  Utelias kyselee:

  Mistä Suomesta saa MACin meikkejä? Stockalla? Onko niillä joku oma putiikki/piste?

  Entä mistä noita sampleja saa tilattua? Aina niitä ihailen muissakin blogeissa :)

 5. Inkivääri

  Utelias – MACiä saa Suomessa Turun ja Hesan Stockmanneilta. MACillä on siellä oma tiski.

  Mineraalisampleja saat tilattua vaikkapa noilta mineraalifirmoilta mitkä olen linkittänyt nettikauppa-luettelooni blogin sivupalkissa; Fyrinnae, Mad Minerals ja Pure Luxe.

 6. RagDoll

  Siitähän tuli upea! Hassua, miten tuo värien yhdistelmä korostaa silmiesi väriä niin kauniisti. =)

  Omasta mielestäni MUSn Cybershadowt on koostumukseltaan ja pigmenteiltään parempia kuin microshadowt.

 7. Nimetön

  Mun mielestä noissa musin luomiväreissä näkyvyys/pysyvyys on tosi paljon kiinni siitä miten sen laittaa. Jos ne taputtelee luomelle niin kyllä mulla ainakin hileet ja muut tarttuvat ja pysyvät. Mattaluomareista lähtee ihan sairaasti väriä, mutta niitä pitää vaan häivytellä paljon. :/ Omia suosikkejani ovat myös juuri tuo vihreä eclipse, sitten muffin, powdery nut ja cybershadowseista crow, ginger leaf ja venus. Ihanan metallisia! Alla käytän mufin lift concealeeria ja irtopuuteria :) Noihin luomiväreihin saa muuten ihanan pinnan musin eyedusteilla, voimistavat vielä väriä ja tekevät silmämeikistä juhlavan. Oon joskus käyttäny myös jotain bella pierren luomivärejä musin luomareiden päällä, toimii kuin nenä päässä. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.