Pitkästä aikaa värikästä

Kokeilin vihdoin työkaveriltani saamaa nimetöntä ”wet”-palettia. Sävyjä käytetään märällä siveltimellä, kuivana sävyt vain rapisevat eikä niistä irtoa kunnolla pigmenttiä.

meikki17032011_silmat

Valitsin neljä naapurisävyä; keltaisen, oranssin, vihreän ja turkoosin. Rajaukset tein Wet’nWildin vihreällä eyelinerilla ja Lord & Berryn mustalla eyelinerilla.

Wet_paletti_meikki

meikki17032011

Poskilla IsaDoran Coral Blossom ja huulilla Laveran Orange-huulikiilto.

meikki17032011_silma

Turkoosi ei juurikaan näy meikissä, laitoin sen ulkonurkkaan keltaisen ja vihreän väliin ja se on näköjään häivyttynyt niiden sekaan. :)

Väreistä tuli märkänä levitettynä todella intensiiviset, oikeastaan liiankin räikeät, ja häivyttelin sävyjä kuivana puhtaalla siveltimellä niin että ne vähän miedontuivat.

meikki17032011_3

Oranssiin taittavat (=koralliset, persikkaiset) sävyt huulilla ja poskilla toimivat aina vihreiden silmämeikkien parina. :) Etenkin tällaisten trooppisten vihreiden.

* * *

En malta olla tähän loppuun näyttämättä miten ihania karkkeja sain kokeiltavaksi! ^_^ Olen aina halunnut päästä testaamaan Natural Coden söpöjä herkku-trioja, ja nyt toiveeni toteutuu. Tulen jossain vaiheessa pitämään Natural Code -teemaviikon, jonka aikana esittelen joka päivä yhden paletin ja sillä tehtyjä meikkejä.

NaturalCode_luomivarit

Ehkä huomattavasti kivemman sävyisiä kuin Lumenen perusvalikoiman luomivärit! Eikö? :)

Kommentit (66)
  1. Ei noissa Natural Coden paleteissa oikein ole pigmenttiä nimeksikään… :( Ihme jos saat niillä taiottua jotakin!

    1. Aijaa? Kahdella olen jo tehnyt, ja saanut tosi pigmenttisen meikin. Esimerkiksi Jolly-trion turkoosi on arkimeikkiin melkeinpä liiankin voimakas, tulee ihan todella syvä turkoosin sävy.

  2. Natural code triojen teemaviikko kuulostaa hauskalta! Jään innolla odottamaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *