Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pitkästä aikaa värikästä

Kokeilin vihdoin työkaveriltani saamaa nimetöntä ”wet”-palettia. Sävyjä käytetään märällä siveltimellä, kuivana sävyt vain rapisevat eikä niistä irtoa kunnolla pigmenttiä.

meikki17032011_silmat

Valitsin neljä naapurisävyä; keltaisen, oranssin, vihreän ja turkoosin. Rajaukset tein Wet’nWildin vihreällä eyelinerilla ja Lord & Berryn mustalla eyelinerilla.

Wet_paletti_meikki

meikki17032011

Poskilla IsaDoran Coral Blossom ja huulilla Laveran Orange-huulikiilto.

meikki17032011_silma

Turkoosi ei juurikaan näy meikissä, laitoin sen ulkonurkkaan keltaisen ja vihreän väliin ja se on näköjään häivyttynyt niiden sekaan. :)

Väreistä tuli märkänä levitettynä todella intensiiviset, oikeastaan liiankin räikeät, ja häivyttelin sävyjä kuivana puhtaalla siveltimellä niin että ne vähän miedontuivat.

meikki17032011_3

Oranssiin taittavat (=koralliset, persikkaiset) sävyt huulilla ja poskilla toimivat aina vihreiden silmämeikkien parina. :) Etenkin tällaisten trooppisten vihreiden.

* * *

En malta olla tähän loppuun näyttämättä miten ihania karkkeja sain kokeiltavaksi! ^_^ Olen aina halunnut päästä testaamaan Natural Coden söpöjä herkku-trioja, ja nyt toiveeni toteutuu. Tulen jossain vaiheessa pitämään Natural Code -teemaviikon, jonka aikana esittelen joka päivä yhden paletin ja sillä tehtyjä meikkejä.

NaturalCode_luomivarit

Ehkä huomattavasti kivemman sävyisiä kuin Lumenen perusvalikoiman luomivärit! Eikö? :)

Kommentit (66)

 1. noora

  Mä tykkään noista Natural Coden luomiväreistä, eikä oo koskaan hajonnut noin vaan. Yhden tiputin (vahingossa) kolmesti korkealta lattialle ja se sitten meni muusiksi, mutta noin muuten ei ole ollut mitään ongelmaa. :)

 2. girll

  mulla on ollu kaks tommosta ja molemmat on menny rikki meikkipusissa… en mä niitä oo heitelly tai mitään. ne alko lohkeilee ja irtoilee melkein heti oston jälkeen:(

 3. Innostunut&kiinnostunut

  Hei, tiedätsä et Lumene on uudistanut noi natural coden luomivärit ja ne vanhat on nyt sokoksen alessa? ootko jo ehtuinyt testailla uutuuksia?

  Mukavaa uutta vuotta!

  • Sanni

   Joo, sain muutaman uutuuden kotiin testattavaksi mutta en ole vielä edes korkannut paletteja. :)

   • Innostunut&kiinnostunut

    toivotaan että ne on oikeesti ”parempia” kuin vanhat :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.