Pinkkiä poweria – Skin Perfection

Se on pinkki. Se on uusi. Se on kaikkialla. (Vai onko? No, minä en ainakaan ole välttynyt mainoksilta :))

     LorealSkinPerfection

Se on L’Orealin uusi Skin Perfection -sarja.

Minä sain sarjasta kokeiltavaksi seerumin. Joka onkin ehdottomasti sarjan kiinnostavin tuote, ainakin minusta. Koska…

LorealSkinPerfection_LR2412

…siinä on LR2412:a.

Kuka tunnistaa kirjainyhdisteen?

Kosmetiikkafriikit lukijani ovat varmasti tämän jo muualta lukeneet, koska vertailua on tehty ainakin monissa ulkomaisissa kauneusblogeissa. LR2412 on L’Orealin patentoima molekyyli ja on tuttu…

LancomeVisionnaire

…Lancômen huippusuositusta Visionnaire-seerumista, jossa yhdiste tuotiin ensimmäisen kerran markkinoille.

Visionnaire on mennyt suosiossa Génifiquenkin ohi. Lancômen Génifique oli THE seerumi silloin kun itse vielä olin myymälätyössä, ja niitä harvoja tuotteita, joita asiakkaat kehuivat spontaanisti – ja hakivat lisää. (Voin kertoa, että asiakkaat hyvin harvoin omatoimisesti kommentoivat minkään tuotteen vaikutuksia – mikä on sääli sillä myyjät mielellään kuulisivat enemmän käyttökokemuksia tuotteista.) Kun Visionnaire ilmestyi pari vuotta myöhemmin, alkoi myös se kerätä varauksettoman vaikuttunutta palautetta.

Nyt Visionnaire on L’Orealin mukaan Lancômen numero yksi, ainakin Suomessa.

Ikuisena skeptikkona minusta on hurjan mielenkiintoista, kun kuulen jostain tuotteesta paljon ihastuneita ja vakuuttuneita kommentteja, – ja nyt en puhu mistään ”Tää kosteuttaa kivasti” -kommenteista, vaan kokemuksista, joiden mukaan ihon pinnan rakenne on selvästi parantunut tuotteen myötä. Taitavasti formuloitu kosmeettinen miellyttävyys vai oikeasti tehokkaat aineet...? Vai sekä että? :) (Itse odottelen edelleen sitä päivää, jolloin näkisin jonkun kosmetiikkatuotteen oikeasti muuttavan ihoani.)

VichyIdealiaLifeSerum

LR2412-molekyyli löytyy muuten myös Vichy Idealia Life-seerumista. (Vichykin on L’Orealin brändi.)

L’Oreal toimii näin: uudet ainesosainnovaatiot lanseerataan ensin konsernin kalliimmissa sarjoissa ja muutaman vuoden kuluttua ne päätyvät edullisempiin päivittäiskosmetiikkasarjoihin.

LorealSkinPerfection_seerumi

Skin Perfection -seerumi on siis ikään kuin budjettiversio Visionnaire -seerumista. Koostumus ei ole tietenkään täysin samanlainen, mutta kummankin teho perustuu LR2412-molekyyliin ja kumpikin lupaa vaikuttaa ihon pinnan laatuun häivyttämällä ihohuokosia ja tasoittamalla ihonsävyä. Visionnaire lupaa tämän lisäksi häivyttää ryppyjä, se on kohdennettu hieman vanhemmalle kohderyhmälle.

Skin Perfection on targetoitu 20-30-vuotiaille.

Yllä mainitulla Génifique-seerumillakin on budjettiversionsa, L’Oreal Youth Code.

LorealSkinPerfection_pakkaus

Mielenkiintoinen ilmaisu tuo ”tekee ihon laadusta paremman”… Sen voi tulkita niin monella tavalla ;)

Minä en pitänyt Skin Perfectionista. Tätä oli helppo odottaa; en kuulu silikonisten koostumusten ystäviin. Se silkinsileä, liukas tunne jota taas niin monet rakastavat. Silikonia ei turhaan käytetä lähes kaikissa ”normikosmetiikan” voiteissa ja seerumeissa – sen kosmeettinen fiilis miellyttää valtaosaa kuluttajista.

Taas siis asia, jossa kuulun vähemmistöön. :)

Skin Perfection -seerumi tuoksuu raikkaan makealle, ja hitusen alkoholille (alkoholia siinä onkin aika korkealla incissä).  Se on väriltään läpikuultavan vaaleanpunaista, ja jälki on aavistuksen hohtavaa –> mican tuoma heleyttävä vaikutus. En kokenut, että seerumi kosteutti erityisen tehokkaasti. Tietysti – kosteutus ei olekaan tämän tuotteen ykkösargumentti. ;) Veikkaan, että koostumuksessa on paljon alkoholia ainakin sillä perusteella, että tuote lupaa pienentää huokosia – alkoholihan supistaa ihohuokosia. Silikoniyhdisteet puolestaan blurraavat pinnan, häivyttäen huokosten visuaalista erottuvuutta.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin LR2412 löytyy incistä nimellä sodium tetrahydrojasmonate. Molekyyli on peräisin jasmiini-kasvista.

LorealSkinPerfection_inci

Silikoni pieninä määrinä ei haittaa minua, mutta Skin Perfectionissa sitä on makuuni liikaa, enkä kyennyt käyttämään seerumia montaakaan kertaa. Näin ollen en pystynyt havainnoimaan sen mahdollisia ”ihon laatua parantavia” vaikutuksia.

Sen sijaan joululomalla havainnoin sisareni vanity-pussissa lähes loppuun kulutetun Skin Perfection -seerumin.

LorealSkinPerfection_iholla

”Mä tykkään tästä, se ei tuki ihoa!” kuului sisaren innostunut kommentti. Taustatietona kerrottakoon, että sisarellani on herkästi reagoiva pintakuiva sekaiho, joka puskee näppyä pintaan heti jos ihonhoitotuotteessa on jotain ”väärää” ainesosaa.

Sisareni käyttää normaalisti melkein pelkkää apteekkikosmetiikkaa (tai Yves Rocheria, meidän perheessä on kasvettu yvesrocheriuteen ;)). Tämä oli varmaan ensimmäinen kerta, kun näin hänellä L’Orealin ihonhoitotuotteita.

”Miten sä nämä tulit hankkineeksi?” kysyin. Siskolla on myös Skin Perfection -päivävoide.

”Ne osui mun silmään Prismassa ja oli ostettava kun ne on pinkkejä…!” kuului vastaus. :D

Ostoperustehan se on tuokin ^_^

.

Lukijoiden joukossa ketään Visionnaireen tai Skin Perfectioniin ihastuneita?

Oletteko kokeneet niiden ”parantavan ihon pinnan laatua”?

Kommentit (83)
  1. Mä tykkäsin. Kokeilin seerumia ja silmänympärysvoidetta ja molemmmat oli tosi jees. Jäi pintakuivalle, rasvoittuvalle iholle hyvä tunne eikä tukkinut. Olen kokeillut myös mm. tuota Vichyn seerumia, oli mun iholle aivan katastrofi kuten monet Vichyn voiteet. Olen 35-vuotias, en tiedä kuulunko kohderyhmään, mutta toimi :-)

  2. Mullakin on on käytössä tuon sarjan päivävoide :) Jos haluan ns. Panostaa meikkipohjaan käytän sitä päivävoidetta, muuten ihan normaalia kosteusvoidetta. Ihan okei tuote mun mielestä, äitini sitä enemmän käyttää kuin minä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *