Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pinkkiä poweria – Skin Perfection

Se on pinkki. Se on uusi. Se on kaikkialla. (Vai onko? No, minä en ainakaan ole välttynyt mainoksilta :))

     LorealSkinPerfection

Se on L’Orealin uusi Skin Perfection -sarja.

Minä sain sarjasta kokeiltavaksi seerumin. Joka onkin ehdottomasti sarjan kiinnostavin tuote, ainakin minusta. Koska…

LorealSkinPerfection_LR2412

…siinä on LR2412:a.

Kuka tunnistaa kirjainyhdisteen?

Kosmetiikkafriikit lukijani ovat varmasti tämän jo muualta lukeneet, koska vertailua on tehty ainakin monissa ulkomaisissa kauneusblogeissa. LR2412 on L’Orealin patentoima molekyyli ja on tuttu…

LancomeVisionnaire

…Lancômen huippusuositusta Visionnaire-seerumista, jossa yhdiste tuotiin ensimmäisen kerran markkinoille.

Visionnaire on mennyt suosiossa Génifiquenkin ohi. Lancômen Génifique oli THE seerumi silloin kun itse vielä olin myymälätyössä, ja niitä harvoja tuotteita, joita asiakkaat kehuivat spontaanisti – ja hakivat lisää. (Voin kertoa, että asiakkaat hyvin harvoin omatoimisesti kommentoivat minkään tuotteen vaikutuksia – mikä on sääli sillä myyjät mielellään kuulisivat enemmän käyttökokemuksia tuotteista.) Kun Visionnaire ilmestyi pari vuotta myöhemmin, alkoi myös se kerätä varauksettoman vaikuttunutta palautetta.

Nyt Visionnaire on L’Orealin mukaan Lancômen numero yksi, ainakin Suomessa.

Ikuisena skeptikkona minusta on hurjan mielenkiintoista, kun kuulen jostain tuotteesta paljon ihastuneita ja vakuuttuneita kommentteja, – ja nyt en puhu mistään ”Tää kosteuttaa kivasti” -kommenteista, vaan kokemuksista, joiden mukaan ihon pinnan rakenne on selvästi parantunut tuotteen myötä. Taitavasti formuloitu kosmeettinen miellyttävyys vai oikeasti tehokkaat aineet...? Vai sekä että? :) (Itse odottelen edelleen sitä päivää, jolloin näkisin jonkun kosmetiikkatuotteen oikeasti muuttavan ihoani.)

VichyIdealiaLifeSerum

LR2412-molekyyli löytyy muuten myös Vichy Idealia Life-seerumista. (Vichykin on L’Orealin brändi.)

L’Oreal toimii näin: uudet ainesosainnovaatiot lanseerataan ensin konsernin kalliimmissa sarjoissa ja muutaman vuoden kuluttua ne päätyvät edullisempiin päivittäiskosmetiikkasarjoihin.

LorealSkinPerfection_seerumi

Skin Perfection -seerumi on siis ikään kuin budjettiversio Visionnaire -seerumista. Koostumus ei ole tietenkään täysin samanlainen, mutta kummankin teho perustuu LR2412-molekyyliin ja kumpikin lupaa vaikuttaa ihon pinnan laatuun häivyttämällä ihohuokosia ja tasoittamalla ihonsävyä. Visionnaire lupaa tämän lisäksi häivyttää ryppyjä, se on kohdennettu hieman vanhemmalle kohderyhmälle.

Skin Perfection on targetoitu 20-30-vuotiaille.

Yllä mainitulla Génifique-seerumillakin on budjettiversionsa, L’Oreal Youth Code.

LorealSkinPerfection_pakkaus

Mielenkiintoinen ilmaisu tuo ”tekee ihon laadusta paremman”… Sen voi tulkita niin monella tavalla ;)

Minä en pitänyt Skin Perfectionista. Tätä oli helppo odottaa; en kuulu silikonisten koostumusten ystäviin. Se silkinsileä, liukas tunne jota taas niin monet rakastavat. Silikonia ei turhaan käytetä lähes kaikissa ”normikosmetiikan” voiteissa ja seerumeissa – sen kosmeettinen fiilis miellyttää valtaosaa kuluttajista.

Taas siis asia, jossa kuulun vähemmistöön. :)

Skin Perfection -seerumi tuoksuu raikkaan makealle, ja hitusen alkoholille (alkoholia siinä onkin aika korkealla incissä).  Se on väriltään läpikuultavan vaaleanpunaista, ja jälki on aavistuksen hohtavaa –> mican tuoma heleyttävä vaikutus. En kokenut, että seerumi kosteutti erityisen tehokkaasti. Tietysti – kosteutus ei olekaan tämän tuotteen ykkösargumentti. ;) Veikkaan, että koostumuksessa on paljon alkoholia ainakin sillä perusteella, että tuote lupaa pienentää huokosia – alkoholihan supistaa ihohuokosia. Silikoniyhdisteet puolestaan blurraavat pinnan, häivyttäen huokosten visuaalista erottuvuutta.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin LR2412 löytyy incistä nimellä sodium tetrahydrojasmonate. Molekyyli on peräisin jasmiini-kasvista.

LorealSkinPerfection_inci

Silikoni pieninä määrinä ei haittaa minua, mutta Skin Perfectionissa sitä on makuuni liikaa, enkä kyennyt käyttämään seerumia montaakaan kertaa. Näin ollen en pystynyt havainnoimaan sen mahdollisia ”ihon laatua parantavia” vaikutuksia.

Sen sijaan joululomalla havainnoin sisareni vanity-pussissa lähes loppuun kulutetun Skin Perfection -seerumin.

LorealSkinPerfection_iholla

”Mä tykkään tästä, se ei tuki ihoa!” kuului sisaren innostunut kommentti. Taustatietona kerrottakoon, että sisarellani on herkästi reagoiva pintakuiva sekaiho, joka puskee näppyä pintaan heti jos ihonhoitotuotteessa on jotain ”väärää” ainesosaa.

Sisareni käyttää normaalisti melkein pelkkää apteekkikosmetiikkaa (tai Yves Rocheria, meidän perheessä on kasvettu yvesrocheriuteen ;)). Tämä oli varmaan ensimmäinen kerta, kun näin hänellä L’Orealin ihonhoitotuotteita.

”Miten sä nämä tulit hankkineeksi?” kysyin. Siskolla on myös Skin Perfection -päivävoide.

”Ne osui mun silmään Prismassa ja oli ostettava kun ne on pinkkejä…!” kuului vastaus. :D

Ostoperustehan se on tuokin ^_^

.

Lukijoiden joukossa ketään Visionnaireen tai Skin Perfectioniin ihastuneita?

Oletteko kokeneet niiden ”parantavan ihon pinnan laatua”?

Kommentit (83)

 1. S

  Hei, sitä tää yks vielä kyselee, että saakos sokerittomia limppareita (esim. Cocacola Zero) juoda induktion aikana? Kahvin jätin kokonaan täksi ajaksi pois, mutta cokiksen kanssa tekee tiukkaa:-(

  • Sanni

   Hyvin yksilöllistä jälleen, toisilla aspartaami (jota lähes kaikissa sokeroimattomissa limppareissa on) ei vaikuta ketoosiin, toiset taas ovat huomanneet ketoosin keskeytyvän kun juovat paljon light-limpparia. (Tuskin yksi lasi vaikuttaa suuntaan tai toiseen ;))

 2. Anna

  Itse käytän luonnonkosmetiikkaa, enkä enää siedä näitä silikonisia seerumeja. Ihan uteliaisuudesta ajattelin kokeilla Vichy Idealia Life-seerumia, kun sain lehden välissä näytteen, mutta se oli niin epämiellyttävän liukasta ja silikonista, että kasvot oli pakko pestä heti levittämisen jälkeen!

  Kommentti Lancômen Génifique- seerumin suosiosta on mielestäni todella yllättävä. Itselläni ei ole mitenkään erityisen herkkä tai kuiva iho, mutta tuo seerumi oli iholleni myrkkyä. Kokeiltuani tuotetta yhtenä iltana, ihoni oli seuraavana aamuna punoittava, kuiva ja ärtynyt ja kesti montaa päivää ennen kuin ihoni toipui. Nämä ”ihmeseerumit” eivät selvästikään ole minua varten, joten pitäydyn luonnonkosmetiikassa siis jatkossakin!:)

 3. Elli

  Sanni, jos sun pitäisi suositella poskipunaa, niin mitä suosittelisit? Olen todella huono poskipunan käyttäjä, omistan yhden, Lancomen-poskipunan, joka ostettu vuosia sitten, mutta väri on huono.. Nyt on kuun lopussa parikin juhlaa, jonne pitää laittautua, ja poskipuna talvikalpealla olisi aika tärkeä. Yleensä käyn jossain Diorin hyllyssä ostamassa myyjän suosituksen mukaisen tuotteen, mutta ei nyt tekisi mieli laittaa 60€ (tai mitä ne nyt maksaakaan) ja huomata että se ei olekaan ehkä hyvä. Olisi muutenkin kiva aloittaa punakokeilut jollain edullisemmalla, mutta en haluaisi myöskään ostaa edullista ja todeta että se on huono, jolloin joudun taas ostamaan lisäksi kalliin.. :). Mikä merkki / poskipuna on mielestäsi hyvä tai jopa paras? Mitkä ominaisuudet yleensä on tärkeitä, ja pitääkö olla mattaa vai kuultavaa? Joitain poskipunia on kehuttu netissä paljon, mm. Ehu Uemura, Nars, tarte. Mikä niistä tekee niin mahtavat, ja kuinka värin pystyy edes valitsemaan netistä..?

  • Sanni

   Mikä merkki / poskipuna on mielestäsi hyvä tai jopa paras? Mitkä ominaisuudet yleensä on tärkeitä, ja pitääkö olla mattaa vai kuultavaa?

   Mun suosikkiposkipunamerkkejä on MAC, Clinique ja Lily Lolo, ja Estee Lauderillakin oli tosi hyviä poskipunia (sävyt+koostumus), mutta uudistuneita en ole kokeillut. Ne uudistuivat sen jälkeen kun lopetin myyjän hommat.

   Koostumuksessa tärkeää on (minulle) se, että pinta ei jää jauhoisen näköiseksi ja että pigmentti levittyy tasaisesti ja tarpeeksi miedosti yhdellä kerroksella (eli on kerrostettava). Jotkut punat jäävät todella kuivan ja jauhoisen näköisenä kerroksena ihon pintaan, hyvälaatuinen puna taas sulautuu luonnollisesti osaksi meikkipohjaa ja näyttää parhaimmillaan siltä, että kasvosi vain hehkuvat kauniisti, eikä väri näytä ”päällelaitetulta”.

   Joissain punissa voi myös olla kestävyysongelmia, eli ne katoavat iholta mystisesti päivän mittaan. Hyvä puna tietenkin pysyy :)

   Edullisista markettimerkeistä olen tykännyt L’Orealin True Match -poskipunista, niissä on todella hyvä koostumus ja muutama aivan mainio sävykin, eli sellaisia neutraaleja perussävyjä himmeällä koostumuksella jotka sopivat kaikille. Max Factorilla on myös hyväkoostumuksellinen poskipunalaatu ja pari tosi hyvää sävyä, etenkin Classic Rose (ei ole nimestään huolimatta ruusuinen vaan persikkainen).

   Kysymys matta vai kuultava, riippuu yksilöllisestä mausta. Minusta henkilökohtaisesti voimakkaasti hohtavat tai jopa kimaltavat poskipunat eivät sovi arkeen, mutta en myöskään pidä täysmatasta laadusta sillä se on helposti kuivan näköinen. Pieni, himmeä, satiininen hohto tuo aina luonnollisimman ja imartelevimman tuloksen IMO, terve ihohan heijastaa valoa itsekin luonnostaan ja täysmattaisuus on epäluonnollista.

   Joitain poskipunia on kehuttu netissä paljon, mm. Ehu Uemura, Nars, tarte. Mikä niistä tekee niin mahtavat, ja kuinka värin pystyy edes valitsemaan netistä..?

   Shu Uemuran ja Narsin poskipunia en ole itse kokeillut, mutta Narsin sävyjä kyllä ihastellut liikkeissä ulkomailla. Maine on varmastikin peräisin laadun & onnistuneen sävyvalikoiman yhdistelmästä. Näiden merkkien poskipunat levittyvät kauniisti, pysyvät hyvin ja niillä on erinomainen sävyvalikoima (tämä siis vain mun päätelmä sille, miksi ne ovat niin suosittuja).

   Tarten poskipunia minulla on yksi, jonka mies toi syksyllä USAsta. Sävyn valitsin sokkona parin blogiarvstelun perusteella ja nappiin meni :) Tartesta tuli kertaheitolla mun viimeisin suosikkiposkipuna, olen käyttänyt melkein pelkästään sitä sen korkattuani. Koostumus on JUST mun mieleen. Voih, poskipunat…. taas yksi aiheita joista voisin jauhaa maailman tappiin…! ^_^ Ja tällainen postaus onkin ollut suunnitteilla vaikka kuinka kauan.

   Sävyn valinta ilman että näkee sävyt livenä ON kyllä täysin hakuammuntaa, täytyy ainakin tuntea ihonsa ja sille sopivat sävyvivahteet tosi hyvin. Jos ei siis esimerkiksi tiedä edes sitä, sopiiko omalle iholle paremmin lämmin persikka vai viileä roosa, en lähtisi sävyä netistä tilaamaan. Paitsi siinä tapauksessa että massia löytyy sen verran että voi tilata vaikka koko sävyvalikoiman :D ^_^

   Onko sulla Elli viileä vai lämmin iho? Haetko luonnollista, ”arkista” punaa vai jotain juhliin sopivaa?

   Jos ihosi on neutraali/viileä, ja etsit luonnollista (edullista) arkipunaa, tsekkaa L’Orealin True Match -puna sävyssä 120 Sandalwood Rose. Jos taas olet enemmän lämpimään päin, tsekkaa Max Factorin poskipuna 220 Classic Rose.

   Tässä postauksessa on muita mun poskipunasuosituksia, tosin osaa ei enää ole saatavilla (kuten Lauderin Peach Nuance ja Dioritkin on tainneet uudistua tuon jälkeen):

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/09/29/make-up-for-dummies-nain-kokoat-perusmeikkiarsenaalin/

   • Elli

    Kiitos jälleen kerran mahtavan perusteellisesta vastauksesta! :-)
    Ihoni on keltapohjainen, eli lämpimään taittava / neutraali. Verisuonet ranteissa vihertää hieman ja kullan sävyt sopii paremmin kuin hopea. (tykkään kyllä enemmän kylmistä sävyistä, mutta minkäs sitä iholleen mahtaa..)

    Etsin tässä tapauksessa juhliin poskipunaa, mutta haluan että se on ”arkisen netraali”, eli käytännössä arkipunaa:-) Ihan mattaa en itsekään halua, sillä en pidä yhtään puuterimaisesta lopputuloksesta.

    • Sanni

     Vastailen lisää huomenna :)

    • Sanni

     Noniin, pari suositusta: Make Up Storen Lust on todella kaunis kultainen persikka, hyvin hohtava, eli juhliin sopiva.

     Jos tykkäät korallisemmasta punasta, Cliniquen Precious Posy on yksi omista suosikeistani. Jälki on semihohtavaa, sopii mielestäni arkeenkin.

     Sitten on pakko vinkata yksi ihan suurimmista lemppareistani, klassinen ruusunpuna, Lily Lolon Ooh La La. Ei ole persikkainen, ei ole pinkki, vaan neutraali, luonnollinen puna. Käytän sanaa ’ruusu’ kun en parempaakaan keksi. :) Sopii mielestäni niin viileälle kuin lämpimällekin iholle.

     Meikkikuvia tässä postauksessa:
     http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/08/27/lily-lolon-poskipunat/

     • Elli A

      Hei, ja kiitos ihan tuhannesti neuvoista! Arvaas kuka suuntaa tänään innoissaan listan kanssa poskipunakierrokselle! :-):-) Katson ensin nuo kaupasta saatavat ja ellei löydy mieleistä, niin sitten turvaudun Lily Loloon.

      Muutin nimimerkkiä, sillä tuolla hiusten sähköisyyteen liittyvissä kommenteissa oli useampikin Elli:-) Tuli mieleen tuosta Vadelman kommentista.

      • Elli A

       Kotiutin juuri MACin All Day Blush sävyn myyjän tekemien koemallien perusteella ja paluumatkalla vielä The Body Shopin Ginger poskipunan. Tuo jälkimmäinen oli heräteostos, kun kaikki tuotteet oli -20%.
       Se sun suosittelema Cliniquen poskipuna oli tosi ihana, mutta päädyin hieman edullisempaan MACiin. Eli kiitos sun suositusten mun alkutaival poskipunan käyttäjänä on alkanut! :-) :-)

       • Sanni

        :)

        MAC on tosiaan mun suosikkimerkkejä, mutta koska en ole tehnyt merkin parissa töitä (toisin kuin esim. MUSin ja Cliniquen), niin en osaa sieltä oikein sävyjä suositella, tuttuja ovat vain ne MACit jotka itse omistan. MACistä olisin suositellut sulle lemppariani Mineralize Blush Daintya, mutta laiskuuksissani en jaksanut tsekata kuuluuko se ylipäänsä enää MACin valikoimaan.

        • Elli A

         Ei hätää! Tuo ostamani on tosi hyvä:-) Katsottiin myös ne mineralize-poskipunat, mutta kaikissa oli hieman liian paljon hohtoa. Yksi sävy oli tosi namu, mutta en nyt muista sen nimeä.

 4. Hanna

  Itselläni tämä tukki ihon ja kaikenlaista näppyä pukkasi. Eli kaukana skin perfection:ista :D Palasin sitten Madaran pariin.

 5. NG

  Ei kiitos kaikille L’Orealin talon seerumeille.. paitsi La Roche Posay on hieman eri paria :-)
  Silikoni-alkoholiset ihmecocktailit vain kuivattavat ihoa, ei ainakaan pitempään käyttöön moisia. Silikonisia primereitä sen sijaan voi käyttää, joissakin on jopa ihoa hoitavia antioksidantteja mukana sulostuttamassa :-)

 6. Lusa

  Mullakin on kysymys poskipunista (joku kyseli aiemmin). Mulla on Lumenen huulikiilto sävyssä Winter (swatchia tuolla vähän alempana sivulla http://irecommend.ru/content/yarkii-malysh-so-svoimi-strannostyami-i-nedostatkami-ottenok-8-winter-talvi ) ja mun mielestä mun tän hetkiset poskipunat ei oikein sovi sen kanssa. Mulla on tosi huono värisilmä värien yhteen mätsimisessä, joten osaisitko sä auttaa? Minkä sävyistä poskipunaa suosittelisit meikkiin, jossa huulilla on tuo Lumenen Winter. Mulla on kylmähkö, _vaalea_ iho ja tummanruskeat hiukset (tummuutta 3). Olisi ihan älyttömän iso apu!!

  • Sanni

   Vastaan huomenna :) (Jos osaan :D)

   Nyt menossa maailman ikävin puuha eli meikkinurkkauksen suursiivous…. mööööö….

  • Sanni

   Noniin, nyt oli aikaa pähkäillä! :) Eli tosi kylmänsävyinen näyttää tuo Winter olevan, ja kun ihosikin on viileä, niin ei tietenkään mitään oranssiin taittavia poskipunia.

   Mulle tuli heti mieleen Lily Lolon Ooh La La jota suosittelin tuossa ylempänä Ellillekin, meikkikuvia on tässä postauksessa:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/08/27/lily-lolon-poskipunat/

   Tai sitten Make Up Storen Frozen Daiquiri, joka on kyllä rohkea sävy, mutta aivan törkeän ihanan näköinen viileällä Lumikki-iholla :)

   http://www.makeupstore.se/then/products/cheeks/blush/frozen_daiquiri

   Sellainen mansikan sävyinen poskipuna.

   Tuo Winter näyttää aika haastavalta sävyltä poskipunan suhteen, jotenkin en osaisi siihen pinkkiäkään yhdistää. Kaikkein parhaiten mun mielestä sopii ”puna-punaiset”, eli sävyt jotka eivät merkittävästi taita mihinkään; persikkaan, pinkkiin, beigeen tai luumuun. Klassiset punaiset, ja niitä tuntuu olevan markkinoilla hurjan vähän pinkkien, persikoiden ja ”maa”-sävyjen rulatessa.

   Grimasilla on myös yksi kunnon pin-up -punainen poskipunasävy, on sen verran ärtsy kaveri pigmentiltään että täytyy laittaa todella varovasti, mutta näyttää kerrassaan upealta todella vaalealla iholla ja tummilla hiuksilla. (Entinen työkaverini käytti sitä ja aina ihastelin :))

   • Lusa

    Kiitos todella paljon! Ooh la la on ollut jo hetkisen hankintalistalla, eli sen kotoutan ilmeisesti ainakin hyvin pian :) Olen tällä hetkellä opettelemassa vähän rohkeampaan meikkityyliin, eli nuo kaksi muutakin voisi käydä katsastamassa :) Vähän ärsyttää kun oma silmä ei jotenkin yhtään hahmota värien yhteensopivuuksia, vaan aina käännyn persikoiden puoleen, ja aina joudun toteamaan että ei se kyllä vieläkään oikein sovi. Winterinkin kanssa pohdin sen ja toisen persikkaisen huulikiillon välillä, ja myyjä suositteli Winteriä, joka oli todella nappilöytö :) Kiitos vielä kerran :) (Ja sitten kun tulee hankittua ja kokeiltua noita, niin todennäköisesti vielä lisää kiitosta :D)

    • Sanni

     Ei kestä kiittää, toivottavasti Ooh La La sopii! :) Harmi kun Loloa ei myydä missään kaupoissa niin voisit käydä tsekkaamassa sävyn livenä. MUSin ja Grimasin sentään voit :)

 7. Laura M.

  Tuli kokeiltua skin perfection voide ja seerumi. Voide oli ok, mutta seerumin jättämä silikonikerros ei tuntunut hyvältä. Nyt sain joululahjaksi visionnaire-pakkauksen. Seerumi on huomattavasti miellyttävämmän tuntuinen kuin halpisversionsa. Voide toimii hyvin, kosteuttaa juuri sopivasti ja tuoksuu ihanalta! :D Tuoksun takia taidan hankkia päivävoiteen jatkossakin! Seerumista en vielä tiedä, on niin lyhyt ollut käyttöjakso, että siihen pitää palata myöhemmin.. :)

 8. Outi

  Visionaire on minun henkilökohtainen suosikkini! Täytyykin hankkia tätä seerumia seuraavaksi ja kokeilla ihastunko siihen. :)

 9. Ileana

  Olisi mukava tietää, millä tuotteilla siskosi hoitaa ihoaan. Kuvauksesi kuulosti hyvin tutulta. Tokihan on niin, että toisen iho oireilee jostain tietystä ja toisen jostain muusta, mutta mielelläni tietäisin lisää. :)

  • Sanni

   Siskon lemppariputsari on Sebamed-puhdistusneste, jolla hän poistaa myös silmämeikin (minäkin tykkään Sebamedista mutta silmille – huh..!)

   Kasvovoidesuosikkeja ovat viime vuodet olleet Erisanin kasvovoiteet, tarpeen mukaan Kosteuttavan ja 24 H Ravitsevan välillä vaihdellen.

   Nämä eivät kuulema aiheuta iho-oireita. Skin Perfection -päivävoide on myös kuulema hyvä eikä ole tukkinut ihoa.

 10. Marjo k

  Tämän haju on luotaantyöntävä. Kuten joku kuvaili niin haisee miesten partavedelle
  Vielä en ole huomannut eroa ihossa. Käytän tämän loppuun vastahakoisesti hajun takia

 11. mari

  En tiedä mikä omaa ihoani vaivaa, mutta tuo lorealin seerumi lähtee heti rullaamaan kasvoiltani. Vaikka laittaisin aivan minimaalisen tipan ja kokeilisin eri levitystekniikoita, se ei leviä tasaisesti, vaan rullaa. Sitten on naama täynnä sellaista pikkiriikkistä mutua. Eikä ole edes maanantaikappale, kun ystävättärellä toimi oikein mainiosti.

  Sarjan päivävoidekin minulla on, ja siitä olen tykännyt jo reilun purkin verran. Sekin rullaa jos laittaa liikaa, mutta maltilla kun pistää niin toimii juuri kuten pitää, ja iho tuntuu ihanalta ja näyttääkin jotenkin tasaisemmalta.

  • Sanni

   Vaikka laittaisin aivan minimaalisen tipan ja kokeilisin eri levitystekniikoita, se ei leviä tasaisesti, vaan rullaa.

   Kuulostaa tutulta. Toisilla ihmisillä runsassilikoninen koostumus voi käyttäytyä noin, esim. minulla tietyt primerit tuppaavat rullaamaan ja murustumaan juuri noin.

 12. Luuli

  Miten paljo tämmöset seerumit sitten voivat vaikuttaa ihon laatuun, väriin… Olen kuullut myös estee lauderin anr seerumista hyvää, erityisesti pieniin aknearpiin mutta en ole uskaltanut lähteä kokeilemaan korkean hinnan takia. Tämäkin kiinnosti kunnes haistoin ja alkoholi pisti heti nenään:D iso ei! Mutta mitä mieltä itse olet, voiko seerumeilla tai voiteilla yleensäkään vaikuttaa esim arpiin, pisamoihin…

  • Sanni

   Miten paljo tämmöset seerumit sitten voivat vaikuttaa ihon laatuun, väriin…

   Olen kirjoittanut seerumien ja muiden antiage-tuotteiden vaikutuksista täällä:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2014/05/21/ihonhoito-for-dummies-osa-4-anti-age-ja-muut-erikoistuotteet/

   Mutta mitä mieltä itse olet, voiko seerumeilla tai voiteilla yleensäkään vaikuttaa esim arpiin, pisamoihin…

   Kaiken sen perusteella mitä olen lukenut ja koulutuksissa kuullut, kosmetiikalla VOI vaikuttaa näihin ongelmiin. Mutta itse en ole omin silmin tällaista vielä päässyt todistamaan. Tilaisuuksiakaan ei juuri ole, kun tuttava- ja perhepiiriin ei kuulu henkilöitä, joilla olisi sellaisia iho-ongelmia, joihin olisivat pyrkineet kosmetiikalla apua hakemaan. :)

   Mieluiten aina ottaisin asioihin kantaa oman kokemuksen kautta, mutta antiage-tuotteiden kohdalla en ole toistaiseksi pystynyt sellaista tekemään.

 13. vilma

  Toivoisin postausta silmän alaluomelle laitettavista valokynistä ynnämuista. Myös postaus kuivashappoista ja niiden tsrkoituksesta olis kiva :)

 14. -m-

  Minäkään en yhtään välitä runsas-silikonisista tuotteista. En tiedä onko se jokin tietty silikoniyhdiste vai niiden määrä, mutta ne saa mut kasvot hikoilemaan! Iuh, kamalaa. Joskus, kun en niin ollut perehtynyt kosmetiikan sisältöihin, käytin vuosia erästä hyvän ihofiiliksen jättävää tuotetta (joka ehkä muutenkin saattoi olla liian raskas mun ihotyypille), ja luulin että se ylähuulihikoilu on vaan mun ihon juttu. Oi onnea, kun vaihdoin tuotetta ja samoihin aikoihin vaihdoin meikkivoiteista mineraalimeikkiin, ja moinen ilmiö jäi kokonaan historiaan. Ei liene yllätys, että samanaikaisesti ihon kuntokin alkoi parantua aivan merkittävästi! ;)

  Paulaa kulutan minäkin. Barrier repair on muuten ihana tuote myös.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.