Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pinkkiä ja keltaista

Tein Essien lakoilla pinkkikeltaiset kynnet ja laitoin luomille samoja sävyjä MACiltä ja Manly-paletista.


Essiepinkkikeltakynnet

Pohjalla Essien keltainen Shorty Pants ja päällä Essien Pink Parka.

Essie_lakat

Essiepinkkikeltakynnet2

Levitin ensin kaksi kerrosta Shorty Pantsia, annoin kuivua ja liimasin sitten päälle ranskalaisen manikyyrin ”aputarroja” (vai miksi niitä kutsutaan) kuvioiden muotoon. Levitin päällimmäiseksi kaksi kerrosta Pink Parkaa, annoin jälleen kuivua ja poistin tarrat.

Essiepinkkikeltakynnet3

Aika kivan näköinen, ja vaihtelua mun tavanomaiseen tasaväriseen lakkaukseen. Mähän en oikeastaan tykkää kynsien koristelusta, se ei ole mun juttu.

KeltainenPinkki_kynnetdetail

Huulikiilto on IsaDoran Chrome Lip Polish Power Pink.

PinkkiKeltainen_pieni

Liikkuvalla luomella MACin keltainen Bright Sunshine, jonka sävyä muutin hieman vaaleammaksi Mad Mineralsin Lemon Dropilla. Luomivaossa ja ulkonurkassa neonpinkkiä Manly 120 -paletista. Yläluomen rajaus Indelible Gel Eyeliner Magnetism.

KeltainenPinkki_face

Huulet ei ihan mätsää silmien pinkkiin mutta ihanan karsean väriset kuitenkin! ^_^ IsaDoran Power Pink kuului viime kesän Delirious-lookkiin. Poskille laitoin mineraalipohjan päälle ainoastaan hohdepuuteria, koska halusin iholle kuulaan ja värittömän pinnan värikkäiden huulten ja silmien vastineeksi.

ChromeLipsPink

Ostin Power Pinkin tammialesta kun se näytti niin makealta, mutta koostumus on kauhean paksua ja tahmeaa ja epätasaisesti levittyvää. Eipä tule käytettyä.

Kommentit (32)

  1. Saana

    Ihanan kuulas pohja! :) Mitä pohjaa ja mitä sävyä olet käyttänyt?

    • Sanni

      Käytän Lily Lolon mineraalipohjaa, sävyssä Blondie. Se on parhautta. :-*

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.