Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pikkujuttujen voittajat

Lueskelin tässä äsken arvontaan tulleita vastauksia noin puolitoista tuntia, ja voittajat valikoituivat pitkällisen mietinnän jälkeen. En siis suorittanut perinteistä arvontaa, vaan voitot menevät minuun eniten vedonneille kommenteille. Tässä arvonnassa oli se huono puoli, että mulle tuli melkein paha mieli siitä, ettei mulla ollut jakaa voittoja useammille. Niin hyviä, sympaattisia, hauskoja ja liikuttavia perusteluja kommenttiboksiin oli jätetty.

LeMaleUSB

Le Male -setti lähtee nimimerkille tahma, joka kirjoitti näin:

Kerroin mun poikaystävälle jokin aika sitten noista JPG:n USB-tikuista. Se alkoi lähestulkoon huutamaan, että meidän pitää lähteä kauppaan, koska se haluaa sellaisen :D Kyllä sitä raivostutti kun selvisi, ettei ne olekaan ihan Cittarin hyllyltä löytyvää kamaa. Se rakastaa kaikkea erikoista, ja sillä on ollut jo jonkun aikaa kieroutunut rakkaussuhde Le Male -tuoksuun ja sen kesäversioon. Oma vikani kai, kun olen niitä sille raahannut..

Tuo JPG:n pikkusetti voisikin taikoa leveän, lapsenomaisesta riemusta kielivän hymyn poikaystäväni kasvoille. Ja kylläpä hämmästyn itsekin tätä: toivon pitkään himoitsemieni Konadien sijaan muistitikkua poikaystävälleni ?! Pitäisiköhän ottaa yhteys lääkäriin…

Konad

Konad-pakkaus lähtee nimimerkille Hemp, jonka perustelut kuuluivat näin:

Helvetin kutkuttava arvonta, Konadit olis mun kertakaikkinen unelma! Ja olis parikin hyvää syytä, miksi juurikin minä sen voittaisin.

1. Sille tulis käyttöä. Mulla on AINA lakkaa kynsissä, pidän mun kynsistä hyvää huolta eikä ne ikinä näytä vastalakkaamattomilta. Meni konad-settisi sitten kenelle tahansa, toivon todellakin että se menee rakastavaan kotiin, jossa sille olis käyttöä monta kertaa kuukaudessa, eikä kotiin, jossa se joutuisi vessankaapin perälle pimeään käytettäväksi ehkä juhlatilaisuuksia varten. Lupaan vaikka lähettää sulle sähköpostilla kuvat jokaisesta konad-lakkauksestani! (Anteksi, olen vähän pakkomieltynyt)

2. Anteeksi, sanoitko PERHOS- ja KUKKAISKUVIOILLA??? Täällä tuota uskomatonta palkintoa havittelee parantumaton romantikko, joka on kerran lapsuudessaan myöhästynyt koulutaksista jäätyään katselemaan tienvieruskukkia. Näen jo sieluni silmin mustat kiinanruusu -kuviot vaaleanpunaisissa peukalonkynsissäni! Ja valkoiset perhoskuviot shimmerisellä ruohonvihreällä lakatussa keskisormessani! Itsekin kynsitaiteesta hurahtaneena VARMASTI pystyt näkemään nuo esteettistä silmää hivelevät näyt.

3. Olen vielä alaikäinen, ja asun kotona. Kotona asumiseen liittyy tietynlaisia sääntöjä joita noudatetaan, kuten että television edessä ei pompiskella, pyykkikone avataan jos se piippaa, kissat päästetään sisälle jos ne maukuvat oven takana. Yksi meidän kodin säännöistä on, että netin postimyynneistä ei tilata yhtään mitään. Ei siis yhtään mitään, ja piste. Vanhemmilla on jotain traumoja.. Sen takia konad-juttujen hankkiminen on ollut hieman pulma, kun niitä ei ihan Prismoissa kai myydä.

4. TODELLA, TODELLA haluaisin sen omakseni vihdoinkin!

Kiitos paljon sulle sun piristävästä ja ihanasta blogista!

<3:llä Hemp

EssieMatte

Essien mattalakka lähtee nimimerkille Sussu, joka kirjoitti näin:

Voi ei! Nyt meni jo hermot! Olen jo kaksi kertaa kirjoittanut toosi pitkää tarinaa ja kehunut blogiasi, mutta sitten sivu on yht’äkkiä vaihtunut! Joten nyt anteeksi vain, aion kirjoittaa lyhyesti minkä haluaisin, koska pelkään että se tekee edelleen saman tempun, KOLMANNEN KERRAN! :@ Mulla oli aivan mahtavat alkusanat ja perustelin ja punnitsin konadeja ja matte about you:ta. Mutta nyt ne jää väliin.. :(

Eli, haluaisin essie matte about you -lakan, koska olen himoinnut sitä jo luvattoman pitkään! Mutta koska olen alaikäinen, ja minulla täten ei ole paljoa rahaa kuukausittain käytössä, en ole voinut enkä raaskinut ostaa sitä. Ja luulen että ainoa tapa saada se on blogin kautta voittaminen. Monesti kun lakkailen kynsiäni olen miettinyt “miltäköhän tämä näyttäisi essiellä matattuna.” , mutta se on jäänyt pelkäksi haaveeksi. :(

Mulla ois niin haluttanut saada ne aiemmat jotka kirjotin tähän julkaistavaksi, mutta en ota sitä riskiä että menetän taas hermot, ja sitten en osallistu koko arvontaan enään. ;( ja kiirekki ois.. mutta joo.. tuosa se nyt on..

kuitenki vielä haluan laittaa muutaman sanan blogistasi; Tykkään todella paljon blogistasi, ja tänään yllätyin kun näin värikkään meikin! Olin toooodella Iloinen! =) Ja kerran sanoit ettemme ehkä tykkää kun esittelet kynsiä/lakkoja meille, mutta salaa aina toivon että taas tulisi uusi lakka esittely :] kynsiesi muoto ei mitenkään häiritse minua. :) Itse en pidä peukaloni kynnestä kun se on leveä, ja tämän takia en ole käyttänyt mitään tekokynsiä, tai niiden tapaisia, ja olen asiasta oikeastaan iloinen (:

Voittajiin otetaan yhteyttä juuri näillä hetkillä. Onnittelut kolmikolle ja kiitos kaikille vaivannäöstä kommenttien kanssa!

Kommentit (9)

 1. LemonJuice

  Minä en osallistunut arvontaan, enkä kahlannut niitä kommentteja lävitse, mutta jotenkin nuo valitsemasi kolme saivat ainakin minut hyvälle tuulelle perusteluineen. Tuli tunne, että menevät oikeaan osoitteseen.

  Tosin, onhan se sanottava, että koska en lukenut niitä muita, niin siellä saattaa olla paljon tosi hyviä ja hellyttäviä juttuja lisää. Onneksi minun ei tarvinnut valita. :D

 2. Minna

  Valitseminen on paljon parempi kuin arpominen. Silloin tavarat menevät oikeille ihmisille, jotka eniten tahtovat ne ja joilla on eniten käyttöä niille ja iloa niistä. Hyvä että valitsit! Ja oikeat ihmiset olet valinnutkin. Ei harmita yhtään, etten itse voittanut ”arvonnassa”, niin hyviä ovat edellä näkyvät perustelut!

 3. H

  Täytyy tahmaa lohduttaa, ettei toi Konad-setti kovin kallis oo :)

 4. murmeli

  Täytyy tässä kaikkia voittaneita onnitella, vaikkei itse niihin kuulukkaan : ) Hyvähän se on, että tuotteet menevät jonnekkin missä niitä todella käytetään!

 5. Kwist4

  Todella hyvät voittajat! Olin jo aikeissa puoltaa Hemp-nimimerkkiä silloin kun kilpailuviestejä läheteltiin, hänen viestistä jäi hymy huulille :) Konad taitaa päästä oikeaan osoitteeseen! Onnea vaan voittajille!

 6. Cecilia

  Oikeat kommentit valitsit, eka jopa sai mut nauramaan makeasti. ;)

 7. Jonna

  Onnee voittajille :) Kyllä ne voitot ansaittiki, upeet vastaukset! x

 8. mawi

  joo oikeet voittajat kyl, mut sana arvonta pisti silti vähän mietityttämään, ku siin alussa ei mitään mainittu et paras kirjotus vaan voi voittaa :/
  mut hyville vastaajille menee tuotteet kyllä!
  ja aivan ihana blogi <3

  • Sanni

   Hmm, tekstissähän kyllä lukee ”Fiiliksen mukaan arvon voitot ihan perinteisesti, tai sitten vain lahjoitan ne hauskimman kommentin jättäneille.” Kyllä tuo mun mielestä on aika selkeää. :) Annoin siis itselleni mahdollisuuden päättää kummalla tavalla valitsen voittajat.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.