Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pikkujoulut vol.2

Viime viikonlopun pikkujouluihin en ehtinyt meikkaamaan kunnolla, mutta tämänkertaisiin laitoin sitten kunnon tummat silmät. Meikissä kultaa, violettia ja mustaa burgundya. Kuvat on taas hirveän värisiä kun ne on otettu illalla loisteputkivalossa… :/


Tiedetään, tiedetään… Häivytyksissä on aina parantamisen varaa! ^_^ Tosin puolustuksekseni totean että voimakas salama (hyvien valokuvien vihollinen) tummensi sävyjen kontrastit eikä tuossa mustassa sävyssä ollut ihan noin selkeät rajat.

Meikkiin käytetty:
* The Body Shop Shimmer Waves -paletin kulta (sisänurkka)
* Dior Amber Plum (violetti luomen keskellä ja luomivaossa)
* Lumene Unohdetaan (ulkonurkka)
* Clarins Nude Shimmers -paletin vaalea kulta (kulmaluu)
* MAC Eye Kohl Smolder (rajaukset)
* Max Factor False Lash Effect -ripsari


Poskilla No7 Pink Shimmer ja huulilla L’oreal Glam Shine -huulikiilto Gold Holographic.

Kommentit (20)

 1. Anonymous

  Mulla ois sulle toivepostaus :)
  Ois älyttömän ihanaa jos voisit tehä jonkinlaisen oppaan meikkikuvien ottoon. Tämänkin postauksen kuvat on tosi hyviä, enkä ite osaa ollenkaan ottaa meikkikuvia – tuntuu että värit on aina ihan hailakat yms. joten tulis todella tarpeeseen! :)

 2. Keppi

  Hienot meikit jälleen kerran! :)
  Olisi muuten minustakin mielenkiintoinen postaus tuo jos tekisit oppaan meikkikuvien ottoon.

 3. Panda

  Juttuehdotus! Olisi mukava nähdä miten häivyttelet eri sävyjen rajoja :). Välillä onnistuu niin hyvin (itselläni siis) ja välillä tuntuu että värit lähinnä katoavat/lähtevät iholta pois eivätkä häivyty keskenään…

  Mustan ja valkoisen häivyttelyä en ole oppinut vieläkään, saan aina niiden välillä jotain epämääräistä harmaata aikaiseksi :I.

 4. MaijuS

  Tosi ihana meikki, tykkään!

 5. Tasha

  Upea meikki! Todella!

 6. Martina

  No höh, toihan on TODELLA hieno meikki!! Mä en ainakaan ole ikinä huomannut sun meikeissä mitään vikoja häivytysten tms. kans :)

 7. Anonymous

  Miks sulla on aina pelkkä puolikas kasvoja kuvissa?

 8. Charming Nails:

  Wou mikä meikki! Tykkään, tosi upea :) tulkaa kaikki CN:n häivytyskurssille :D

 9. milipili

  Biletysmeikki on ihana!

 10. Anonymous

  MITÄÄ ootko raskaana?

 11. Inkivääri

  Anonyymi ja Keppi – en tiedä osaisinko tehdä opasta meikkikuvien ottoon… Tuntuu välillä että se on ihan tuurista kiinni, ja tietenkin paljon kamerasta. Suoralta kädeltä ei voi edes väittää että järkkärillä saisi parempia meikkikuvia kuin pokkarilla, sillä esim. FiF-Nea ottaa kuvansa pokkarilla (ja vieläpä peilin kautta keinovalossa!) eikä hänen tarvitse käsitellä kuvia yhtään kun ne ovat jo valmiiksi täydellisesti valottuneet, tarkat ja värikylläiset. Mulla on Canon EOS 400D mutta joudun _aina_ käsittelemään kuvat kun ne alivalottuu ja on vähän epätarkkoja (mikä johtuu ehkä enemmänkin kittiobjektiivista).

  Panda – olen joskus miettinyt häivytyspostauksen tekemistä, mutta tuntuu ettei siitä kovin paljon saa juttua irti… Mitäs ihmeen häivytyskurssia tuo CN tuossa mainosteli? :D

  Mustaa ja valkoista ei oikeastaan voi häivyttää saamatta aikaan harmaata, häivytyshän on yhtä kuin sävyjen liu'uttamista toisiinsa, ja musta + valkoinen = harmaa.

  Anonyymi 2 – koska haluan. :) Mä suhtaudun nettiin edelleen lievällä varauksella, enkä tahdo julkisille, kaikkien nähtävillä oleville sivuille selvästi tunnistettavia kuvia itsestäni. Joojoo, jotkut on sitä mieltä että mut tunnistaa noista kuvista aivan selvästi, mutta kyllä se kuulkaa silti on ihan eri asia laittaa kokokasvokuvia. Aluksi en halunnut näyttää mitään puolikkaitakaan naamoja, mutta koska meikin kokonaisilme ei hahmotu pelkistä silmäkuvista, päätin näyttää edes sen puolikkaan nassun.

  Anonyymi 3 – en todellakaan. :) Mekko vain on leveää mallia.

 12. Minttu

  ^ niinpä, samaa kysysin, miks aina vaan puolikas naama? Voitko laittaa ittestäs ihan kunnon kuvan :)

 13. Anonymous

  IHANA MEIKKI! :) voi miksen minä osaa..

 14. Inkivääri

  Minttu – enkös mä just vastannut tuohon kysymykseen? ;)

 15. Suvi

  Todella upea meikki ja mun silmään hienot häivytyksetkin. Ihana asu sulla myös, sininen sopii kyllä blondeille loistavasti – pitäisi itsekin käyttää enemmän. Ja muuten tuossa kuvassa näyttää vähän kuin sulla olis polkkatukka, makeen näköinen :)

 16. Maittis

  Erittäin kaunis meikki ja sopii sinulle hyvin! Olit varmasti upea ilmestys :)

 17. Anonymous

  Kaunis meikki ja kaunis asu kauniilla naisella – eli ihanan näköistä on kaikki! Pakko kysyä, että mistä tuo musta mekko on? Hirmu hauskan näköinen. :)

 18. Inkivääri

  Anonyymi – mekko on Kapp Ahlista, ja mä tykkään siitä hirveästi! Siinä on leveä, ihanan homssuisesti rypytetty helma.

  Suvi – tuo bolero on itse asiassa violetti, mutta näyttää kuvassa siniselle.

 19. Mari

  Mä olin just tulossa kysymään sulta et voisitko tehdä tutoriaalin tosta meikkikuvien ottamisesta, mutta ensimmäinen Anonyymi olikin ehtiny ensin! :D

  Tosin luin vastauksesikin, mutta toivoisin että edes jotain koottuja vinkkejä voisit kertoa ;p Itsellä ei ole YHTÄÄN kuvaa onnistunu laisinkaan.. :( Ja nyt oon ostanu niin paljon kivan värisiä meikkejä et haluun niistä kuvia! Sellaisia kuvia, jossa ne meikit ei näytä siltä et oon vaa saanu grillin jonossa turpaani viikonloppuna.. ;o Vaan ihan sellaisia, joista näkee et oon meikannu tosi hienosti ;D

 20. Charming Nails:

  Repesin tuolle ootko raskaana :D piti ihan tarkistaa kysyikö joku tosissaan meikkiblogissa sellaista.
  Ensin kysellään pinetä kuvaa, sitten puolikasta naamaa ja kohta koko naamaa :) siksi en lähde paljastamaan kuin pelkät silmät. Siitä ei kyllä saa koko käsitystä meikistä mutta onneksi on näitä parempia meikkiblogeja ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.