Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pikkujoulumeikki-tutorial ja yhteiset pahoittelut

Nopea heippa! (Tää on kiitämässä juhliin ja on  myöhässä kampaajan takia ja laittaa pikapäivityksen joka piti hoitaa jo päivemmällä muttakunnnnn… ei vaan meinaa ehtiä! :))

Viime perjantaisen juhlameikkilookkini tutorial on ilmestynyt tänään Indiedaysin etusivulla, ja koska kaikki eivät käy tuota etusivua lukemassa, niin ajattelin heittää linkin tähän (jos vaikka jotakuta tuo tutorial hyödyttäisi :)):

Tutorial: pikkujoulumeikki kullan ja luumun sävyssä

Pikkujoulumeikki_valmis

Ja sitten siihen pahoitteluosuuteen.

Olen marras- ja joulukuun aikana saanut poikkeuksellisen paljon lukijasähköpostia. Postia on tullut valtavan paljon, jopa useita ihonhoitokonsultaatiotoiveita päivässä. (Olen ihan miettinyt että mikähän juttu tämä on kun normaalisti niitä tulee ehkä muutama kuukaudessa…! :)) Joukossa on myös ihania vinkkejä ja jopa superystävällinen tarjous ostaa minulle MUFEn LE-paletti jota mieheni ei onnistunut minulle USAsta tuomaan.

Rakkaat lukijat, en ole ennättänyt vastata sähköposteistanne kuin pieneen murto-osaan viime viikkoina. Minulla on asiasta hirveän huono omatunto. Mutta en kerta kaikkiaan ole ehtinyt. Melkein joka päivä on tullut uusia viestejä jotka vaatisivat paneutumista. Haluaisin kovasti vastata jokaiselle joka minulle henkilökohtaisesti kirjoittaa, mutta nyt postia on tullut niin paljon että olen jäänyt super-pahasti jälkeen. Toivottavasti ymmärrätte.

Pyrin vastaamaan kaikille, mutta siihen voi nyt poikkeuksellisen runsaan viestijonon vuoksi mennä pitkään.

Arvostan yhteydenottojanne ja luottamusta, jota osoitatte minua kohtaan. <3

Kommentit (4)

 1. Maria

  Minäkin ajattelin nakata sua postilla,mutta jätänpä sen tuonnemmaks niin kerkiät perehtyä siihen :) Sinä osaat alasi ja itsellä on ongelmia löytää tuotteita. Kosmetologilla usein suositellaan heidän myynnissä olevia tuotteita,mutta ne ei välttämättä sovi tai ovat sika kalliita. Minulle on yritetty myydä kasvovoide 60€ hintaan :( tietämättä sopiiko atoppikolle. Myyjä ei siis tiennyt, kehoitti kokeilemaan. Tiedät varmaan miten kävi.

  Ihania juhlia sinulle!

  • Sanni

   Kosmetologilla usein suositellaan heidän myynnissä olevia tuotteita,mutta ne ei välttämättä sovi tai ovat sika kalliita.

   Niinhän se on että kosmetiikkatuotteen suosittelu on aina enemmän tai vähemmän arpapeliä – jokaiselle ammattilaiselle. Ihoasi monta vuotta hoitaneelle ja ihosi reaktiot tuntevalle kosmetologille suositus on kenties vähemmän arvan varassa, mutta sinut ensimmäistä kertaa kohtaavalle kosmetologille tai kosmetiikkaliikkeen myyjälle suositus on aina luonnollisestikin vain ihotyypin ja muiden kriteerien pohjalta suoritettu veikkaus; vasta iho itse kertoo sopiiko tuote vai ei.

   Kosmetologit ovat tekemisissä erilaisten ihotyyppien kanssa päivittäin, joten he luonnollisestikin ovat asiantuntevampia kuin myyjät jotka eivät varsinaisesti tee työtä iholla, mutta kosmetologien heikkous on aina valikoiman rajallisuus – heidän suosituksensa luonnollisestikin rajoittuvat niihin muutamaan sarjaan joita itse edustavat. Kosmetiikkaliikkeen myyjä voi valita kymmenien sarjojen välillä – mutta hänellä taas ei ole käytännön kokemusta jokaisen toiminnasta eri ihoilla, toisin kuin kosmetologilla niistä muutamasta sarjastaan.

 2. Pisamiina

  Ei tarvitse pahoitella. Ymmärretään ihan täysin. :)

  • Sanni

   Kiitos :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.