Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pikkujouluhiukset

Ei voi valittaa kun kotona on tällä viikolla ollut vieraana ”on-hand” kampaaja! :) Meikän tukkaan on loihdittu jotain muutakin kuin allekirjoittaneen kuivashampoota. :D

Tässä torstai-illan ”esipikkujoulu”look by Leena:

Esipikkujouluhiukset

Tikasletti. Yksinkertainen ja niin hieno mielestäni! Tällaiset ponnarikampaukset sopii mulle todella hyvin. On se surullista ettei niitä osaa itse tehdä.

Esipikkujouluhiukset2

Ohjeita löytyy googlesta hakusanalla ”ladder braid”, suomenkielistä sanaa hakukone ei näköjään vielä tunne.

Tulee ihan mieleen DNA…! ^_^

Pikkujouluhiukset2013_2

Tässä puolestaan tämän illan kiharainen look. Tulee vähän morsianfiilistä…!

Pikkujouluhiukset2013

Ja mikäs mekko se siellä taas… :) Kyllähän tälle käyttöä on tullut! :)

Harmi ettei Leenaa saa pullotettua ja pidettyä kotona kosmetiikkalipastossa. Sieltä voisi aina Leenan vapauttaa kun tarvitsee kampauksen…! (Leena – kyllä minä arvostan myös ystävyyttäsi ;))

Kommentit (28)

 1. Tiia

  Tuo tikasletti on kyllä mahtava. Katsoin heti youtubesta ohjeen ja kokeilin. Ei ole lainkaan niin monimutkainen, miltä äkkiseltään näyttää.

  Eikä nyt ollut tarkoitus masentaa sinua. Muistan kyllä pienenä hyvin määrätietoisesti opetelleeni omien hiusteni letitystä, ei se mitenkään helppoa ollut. Mulla oli pienenä tosi pitkä tukka, jota äiti aina letitti. Useita vuosia meni välissä lyhyt hiuksisena, mutta nyt viime vuosina on taas alkanut olla jotain letitettävää, niin olen ”verestellyt muistoja”… Tosin ei mun tukassani tietenkään ole ihan yhtä vaikuttava näky, kuin sinun superpitkissä hiuksissasi.

 2. Ansku

  Ai senkö takia hiukset pitäisi pestä pää alaspäin. No, kaiken uhallakin jatkan pystypäin pesua, koska pyörtyisin varmaan suihkuun moista akrobatiaa yrittäessäni. Mulla on myös niin herkkä kasvojen iho, että se ärsyyntyy ylenmääräisestä vedellä lotraamisesta; siksi pesenkin hiukset suihkussa ”kuin kampaajalla” eli kasvoja kastelematta. Ei taitaisi onnata pää alaspäin ;)

  Vielä kun joku selittäisi, miten ihmeessa pehmeä donitsi on vahingollisempi hiuksille kuin kova ja joskus teräväreunainen hainhammas?

  • Sanni

   Vielä kun joku selittäisi, miten ihmeessa pehmeä donitsi on vahingollisempi hiuksille

   Donitsi osuu aina samaan kohtaan hiuksissa ja kun sitä käyttää vuositolkulla päivittäin aamusta iltaan niin kyllä ne hiukset siitä kohtaa kuluu ainakin meillä haurashiuksisilla. :) Hain hampaat eivät kiristä hiuksia samalla lailla ja osuvat eri kohtiin hiuksissa.

 3. Tiia

  Ovat muuten aika My little ponymaisia kampauksia kumpikin;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.