Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pihkan sävyjä vihreällä maustettuna

No jopas alkaa olla vaikeaa keksiä erilaisille meikeille otsikkoja. :) Pitäisiköhän sitä vain siirtyä päivämäärätyyliin, mitä joissain blogeissa harrastetaan.

12112010_meikki4

Tämä meikki on kauttaaltaan voimakkaan hohtava, melkein metallinen, minkä vuoksi sävyt on aivan erityisen helppo saada liukumaan toisiinsa. Mitä enemmän hohtavuutta, sitä enemmän saat apua valon heijastukselta, joka häivyttää sävyt melkein puolestasi. (Vähän niinkuin Silvery-meikissä, jossa eri sävyjä oli voimakkaan hohdon vuoksi jo melkein vaikea erottaa toisistaan.)

12112010_meikki_colorchart

L’orealin Platinum Beige on lämmin, toffeinen beige, joka sopii koko luomen sävyksi. Harmi ettei se kuulu Lorkun vakiovalikoimaan, muuten suosittelisin sitäkin kaikille Golden Beigen ohella. MACin Amber Lights on oranssihtava ruskea, sinisilmäisen unelmasävy. Urban Decayn Smog on lämmin kultainen ruskea, ja Mildew metallinen metsänvihreä.

12112010_meikki3

Tässä liikkuvan luomen sävyt yläreunan häivytystä vailla. Tämän vaiheen jälkeen lisäsin luomivakoon Platinum Beigeä, joka häivytti reunan muutamalla vedolla.

12112010_meikki

Näette eron! :) Kaikki ihmiset eivät aina häivytä liikkuvan luomen sävyjä luomivakoon, jolloin meikki jää viimeistelemättömän näköiseksi.

12112010_meikki2

Lisäsin yläluomelle tummanruskean geelirajauksen (Indelible Chocolate Mousse) ja levitin alaluomelle Mildewiä ja Platinum Beigeä. Ripsarointi ja valmis!

12112010_meikki5

Kommentit (50)

 1. Auruanmami

  Aivan mielettömän ihana combo!!!

 2. Apsi

  Rajauksesi ovat taidokkaat ja tarkat. Millä teet ne?

  • Sanni

   Tarkoitatko millä siveltimellä? Tuotehan mainittiin jo postauksessa. Käytän MACin eyeliner-siveltimiä 209 ja 210, tämän meikin rajaukseen käytin niistä ohuempaa eli 210:ä.

 3. Mohn

  Aivan ihana meikki ja mitä nyt noista silmäkuvista saa selvää niin näyttäisi sopivan sinulle erinomaisen hyvin! Itse en noin lämminsävyisessä viihtyisi mutta sehän ei tokikaan estä minua ihailemasta kaunista ja taidokasta meikkiä! Näyttää kyllä erityisen hyvältä!

  Olin tosi hämmästynyt Charmingin heittämästä haasteesta koska minusta vihreä+pinkki näyttää hyvältä ja olen useinkin saapastellut iltamenoissa sen sävyisessä meikissä, minulle se on siis ihan normisettiä. Niin me vaan ollaan erilaisia. ;-) Toki mun meikkini on ihan eri kategoriassa kuin suurimman osan taitavista kosmetiikkabloggaajista mutta on ne silti (mun mielestä) ihan näteiltä näyttäneet. =)

  • Charming Nails

   Mohn, en minä missään nimessä tarkoittanut että vihreä + pinkki olisi törkeä yhdistelmä! Siis sehän olisi hieno! Olen itse näköjään joskus tehnyt mutta limellä ja pinkillä, tässä siis nostalgisia ja aika kamalia meikkikuvia:

   http://charmingnails.blogspot.com/2009/01/pivn-meikkej.html

   Ehkä enemmän tarkoitin kirkkaita värejä, fuchsiaa/pinkkiä ja vihreää. Katsotaan mitä Sanni saa aikaan, hei haastetaan kaikki toisemme meikkaamaan tällä yhdistelmällä :) haastan siis itse itseni.

   • Mohn

    Juu ei, en ajatellutkaan, että olisit tarkoittanut negatiivisesti! Hämmästelin vain just sen takia, että minun yksi vakkaribilemeikeistäni on vihreän sävyillä tehty meikki tehostettuna kirkkaan pinkillä (kai se jollekulle voisi jopa fuksia olla). =) Lisäksi tein muistaakseni viime vappuna vihreä-pinkin, aika pastellisen meikin. Mutta täytyypäs kokeilla tässä joku päivä, en olekaan ihan hetkeen taas vihreä-pinkkinä heilunutkaan (tosin teal-pinkkinä heiluin ehkä kuukausi sitten luokkatapaamisessa). ;-D

 4. Miaminttu

  Mielettömän kivat värit tuossa meikissä! Ja tahtoisin antaa erityiskiitoksen noista kuvista, joissa olet rajannut eri värisillä renkuloilla eri luomivärien levityskohdat ja vielä kertonut mitä merkkiä/väriä mikäkin on. Ne auttavat todella paljon meikkien kopioimista omaan käyttöön :)

 5. Tipi

  Kaunis, harmoninen yhdistelmä, joka saa silmäsi näyttää vihreitä. :)

 6. milipili

  Tykkeen!

 7. overdose

  Voisitko pitää joskus semmosen teemaviikon, jonka aikana leikittelet nuorisotyyleillä – scene, emo, ”pissis”, gyaru… Olis hauska nähdä näitä meikkityylejä sulla, vaikka gyaru-meikin ootkin joskus aikasemminkin jo tehnyt.

  • Sanni

   Ihan hauska idea, mutta töihin en kyllä kehtaisi kyseisissä meikeissä mennä…. eli mun pitäisi siis aina pestä meikki pois ja tehdä uusi meikki töihin = aikaavievää.

 8. -M-

  Ihana meikki, tätä on ihan pakko kokeilla! Tunnelmallista joulun odotusta Sannille! :)

 9. Sini

  hei sanni ! olen lukenut blogiasi jo ikuisuuden (ja olen todella koukussa:DD) ja nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan mutta jos oikein olen nähnyt niin työskentelet xxx:ssä ? Siellä ainakin oli tänään aivan näköisesi tyttö ja sain ihanaa palvelua kassalla ostaessani kynsikoristelu setin:) jos et ole hän niin anteeksi kommentti mutta ajattelimpa vain kysäistä jos satuin olemaan oikeassa!:)

  Edit by Sanni
  : työpaikan nimi poistettu

  • Sanni

   Moikka Sini!

   Joo, siellähän minä…! :) Poistin tuon paikan nimen kommentista, kun en ole työpaikkaani täällä julkistanut. Enkä haluakaan, koska en täällä blogissa edusta mitään tiettyä firmaa.

   Mutta kiva että tykkäsit palvelusta…! :) Tervetuloa uudelleen!

   • Sini

    Aivan, ymmärrän hyvin ! :)hieman ajattelemattomana kommentoin, kun ei näillä 6 tunnin yö unilla oikein pää toimi :D Olen samaamieltä kanssasi että kuitenkin työpaikka on sen verran yksityinen asia, joten en itsekkään sitä blogissa kertoisi.

 10. JMJ

  Siis aivan upea meikki, rakastuin. Tokavika kuva, ah. Sä oot taiteilija, Sanni :)

 11. Mava

  Huikea meikki! Olen kuviesi ja tutorialiesi innoittamana ostanut luomivärejä ja alkanut harjoittelemaan silmämeikkien tekemistä. Tätä meikkiä on vain pakko päästä kokeilemaan.

  Kiitos hienosta blogista! Tämä on ainoita mitä jaksan seurata säännöllisesti.

 12. nyyti

  haluaisin kysyä ammattilaiselta tälläistä kysymystä että miten saada kajaali/eyeliner ripsien alle alas, onko mitään vinkkejä/niksejä?

 13. Cecilia

  Ihana meikki, rakastan noita sävyjä!
  Mukava illan piristys, kun olit laittanut lempivärini
  meikkiin ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.