Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pieniä asioita jotka ilahduttivat minua tänä aamuna

Hiukset_kesakuu2017_IMG_5022

…mun hiukset jotka näyttää niin terveiltä ^_^ Oli niin oikea päätös leikata ne…! <3

Guerlain_Pamplelune_IMG_9466

Guerlainin Aqua Allegoria Pamplelune -tuoksu <3

Olen pitänyt tästä tuoksusta taukoa ainakin vuoden ja nyt oli niin ihana ottaa se taas käyttöön. Ahh, paras greippituoksu ever!

XZ_Persikkanektari_IMG_9473

 …XZ:n sulfaatiton Persikkanektari-shampoo jota kokeilin ensimmäisen kerran, se oli tosi hyvän tuntuinen ja tuoksuinen.

chat-tuokio miehen kanssa ja se, että muru oli vihdoin saanut nukuttua kunnolla monen yön unettomuuden ja kiukkuisen väsymyksen jälkeen. :)

Bjornhufvud_Aland_IMG_7840_2

että yksi tuttu kysyi Facebookissa vinkkejä Ahvenanmaan majoituksesta ja on aina niin kivaa päästä kertomaan saaren ihanista paikoista..!

Taidanpa tänään illalla koostaa oman Top 3 Ahvenanmaan majapaikat -jutun :) <3

Mukavaa päivää kaikille! Minua ilahduttaa sekin että saan olla koko kesän töissä ^_^ Toisille kesä merkitsee lomaa, minulle töitä rakkaassa vanhassa työporukassa. Ihanaa ja tarpeellista vastapainoa kosmehörhöilylle :)

Kommentit (11)

 1. Nina

  Ihanaa, kun huomaa mikä arjessa on hyvin asiat ovat silloin aika mallillaan! Hyvää päivänjatkoa, ja juttuja Ahvenanmaasta toivotaan. Ahvenanmaa tuo unelmieni salaperäinen saari, ehkäpä joskus vielä pääsen sen näkemään :)

  • Sanni

   Kiitos ja hyvää päivänjatkoa myös sinne :)

 2. Kukka

  Tämä oli ihana hyvänmielenpostaus :) Huomasin eilen blogin instagram-palkissa, että olit leikkauttanut hiukset ja olin ihan, että whaaat?!?!? Mut hyvältä näyttää kyllä :) Tänään instargram-palkki kertoi kaurapuuroherkustasi. Komppaan vahvasti. Just tässä reissussa tuli syötyä kaurapuuroa aamupalan lisäksi usein myös muuksi ruuaksi. Tykkään ihan tosi paljon kaurapuurosta tahinin kera. Mut ei missään nimessä urtekramin tahinin, joka on ihan totaalisen erilaista kuin ”aito tahini” eli sellainen, jota Suomessa saa ”arabikaupoista”. Ja siihen vielä kaveriksi kotona mustikoita ja reissussa mustikkahilloa. Ah, niin hyvää! Enkä jostain syystä tunnu koskaan kyllästyvän tähän herkkuuni.

  • Sanni

   Joo, kaurapuuro on kyllä mun ”uuden ruokaelämän” odottamattomimpia herkkuja, en voi muuta todeta ^_^ Ennen en tykännyt kaurapuurosta yhtään ja nyt se on ihan taivaallisen hyvää <3 Etenkin tuunattuna, tykkään sakeammasta koostumuksesta kuin peruskaurapuurossa ja sekoitan joukkoon aina juttuja kuten kananmunaa, kookosjauhoa tai lupiinijauhoa, lesitiiniä, raejuustoa tai rahkaa (jos teen uunipuuron). Sitten vielä härpäkkeet päälle fiiliksen mukaan, mutta joskus ihan pelkkä voi- tai kookosrasvasilmä on parasta….! <3

 3. suvinen

  Kiva postaus, pitäisi itsekin useammin miettiä mikä kaikki on miellyttävää! Päivistä tulisi varmasti paljon mukavampia kun keskittyisi positiivisiin ja hyviin puoliin :)

  Olen muuten tässä pohtinut nyt kun tuo body shopin kampanja on pyörinyt eri medioissa, että miten on Suomen kosmetiikan laita? Kuinka monessa tuotteessa on ainesosia, joita on testattu eläimillä tms.? Tiedän animalian listan eläinkokeettomista tuotteista, mutta lista on hyvin pieni. Miten esim Lumene tai XZ?

  • Sanni

   Varmasti suurimmassa osassa Suomessa myytävästä kosmetiikasta on eläimillä aikoinaan testattuja ainesosia. Kosmetiikassa on paljon ainesosia jotka on joskus muinoin ennen eläinkoekieltoja testattu eläimillä, eikä näiden ainesosien historiaa tietenkään voi pyyhkiä pois. Niitä käytetään edelleen mutta ei tokikaan enää uudelleen testata eläimillä. Mutta sitä, kuinka paljon Suomessa myytävissä tuotteissa on kiellon jälkeen eläinkokein testattuja (uusia) ainesosia, en osaa sanoa. Oma järki sanoisi että eihän niitä pitäisi olla lainkaan, kun kerran EU:n lainsäädöntö kieltää kaikkien eläinkokein testattujen tai kiellon voimaanastumisen jälkeen eläimillä testattuja ainesosia sisältävien tuotteiden myynnin, mutta käytännössä totuutta on varmasti vaikea selvittää.

   • suvinen

    Uskon itse samaan kuin sinä, ettei Suomessa enää ole kamalasti tuotteita joissa uusissa ainesosissa olisi käytetty eläinkokeita, mutta kenenkään merkin sivuilta tähän ei tietoa löydy. Olisi kiva, jos merkit selkeästi kertoisivat, että tuotteessa tämä ja tämä osa on testattu eläimillä silloin joskus tai syystä x ei olla hankittu merkintää, joka kertoo tuotteen olevan testattu jotenkin muuten kuin eläimillä!

 4. milipili

  Ihana pällikuva ja hajuvesi! Sain Tezzarinen loppuun ja aloitin Limon Verden. Uusikin on kauppoihin tullu ?

  • Sanni

   Aqua Allegoriat ovat rikollisen houkuttavia… ^_^

 5. Riikka

  Harvoin laitan kommenttia, mutta nyt on pakko vähän kiittää sinua (sitä kun kiittää aivan liian harvoin): sinun make up for dummies -vinkkien avulla opin teininä meikkaamaan, ei tarvi hävetä sen ajan kuvia :D Ihastuin ansiostasi luonnonkosmetiikkaan ja kokeilin rohkeasti hiilihydraattitietoista ruokavaliota, elämäni laatu parani sillä huomattavasti, olen terveempi kuin koskaan ennen.
  Olen aina ihaillut kauneuttasi, niin sisäistä kuin ulkoista, tunnut juuri sellaiselta ihmiseltä, joka ei halua kenellekään pahaa :)

  • Sanni

   Aaaww, ihana kuulla, kiitos Riikka :) <3 Olipa kauniisti sanottu :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.