Perjantain lookki ja rumat kynnet

Tänään olin taas trooppisissa cocktail-tunnelmissa meikkini suhteen.

Fridaytropicalcocktail5
Kuka arvaa mikä paletti olisi taas kyseessä? No tietenkin Manly 120. Täytyy muuten todeta, että tämä paletti yksinään on tyrehdyttänyt hyvin suuren osan mun meikinostohimoistani. Mähän olen aina ennenkaikkea hakenut uusia sävyjä kokoelmaani, en niinkään tuotteita, ja kun tässä paletissa on kaikki mahdolliset sävyt, on vaikea enää perustella itselleen uusien saman sävyisten hankkimista.

Kuinkahan moni ihminen on muuten tilannut tän paletin ihan vaan mun blogin ansiosta…? ^_^ Kommenteista olen käsittänyt, että aika moni.

Fridaytropicalcocktail3

Meikissä siis keltaista sisänurkassa, oranssia keskellä ja luomivaossa ja vihreää ulkonurkassa siipimäisenä vetona. Rajaukset Inglotin ihanaisilla geelieyelinereilla, joita on siis tässä käytetty kumpaakin. Oranssi on numeroltaan 81 ja vihreä 87. (Mua muuten jotenkin rasittaa meikit joilla on nimen sijaan pelkkä numero….)

Fridaytropicalcocktail

Fridaytropicalcocktail2

Aika kiva. :)

Kynteni ovat tällä hetkellä taas rumat. Joidenkin mielestä ne olivat rumat jo geelivahvistusten aikaan, mutta entäs nyt sitten? No, ymmärrän etteivät ne ole kuvauskelpoiset, mutta saanhan silti joskus vielä postata kynsikuvia ihan vain lakan esittelyn kannalta..?

Depend171

Ostin Kicksistä aivan ihanan tummansinisen creme-lakan; Depend 171. Sävy on jotenkin todella uniikki, itse en ole aiemmin tällaiseen siniseen törmännyt. Tyylikäs, jotenkin vähän savuinen tummansininen joka taittaa ripauksen violettiin (violettius ei ehkä niin tule kuvissa esille). Ja mikä peittävyys!! Kuvan lakkauksessa on yksi kerros. Lakka oli täysin peittävä jo yhdellä kerroksella.

Depend171_2

Haluisko joku viilata mun kynnet häh? ^_^

Depend171_4

Toiseen käteen laitoin Depend-sinisen päälle Seppälästä ostettua Wild and Crazy -merkkistä glitter/hilelakkaa nimeltä Wild and Desperate. Siis upeus miten kaunis yhdistelmä!! Kynnet rumat – lakka kaunis!

Depend171_3

Eri pituuksilla mennään….

CGPurplePanic

Tässä vielä yksi kuva toisesta uudesta lakkahankinnasta; China Glazen neon-lakka Purple Panic. Kaikki punertavat lakat ovat aivan erityisen vaikeita kuvattavia, eikä tässäkään kuvassa sävy ole millään lailla totuudenmukainen. Charming Nails’kaan ei onnistunut sen paremmin tallentamaan sävyä luonnonmukaisena. Kyseessä on siis purppurainen pinkkivioletti, vaikea kuvailla. Sävyn olisi tarkoitus olla neon, mitä se ei kyllä ihan ole. Mutta aika upea kuitenkin! Huomatkaa yritykseni tehdä kuvasta ”hiaaanompi” suihkuttamalla kynsille vettä! ^_^

Kommentit (49)
  1. Mikä Manly-paletti ja mistä?! Minäkin tahdon! :) Jos jopa uskaltautuisin kokeilemaan muutakin kun turvallisia ruskean ja beigen sävyjä.. Tuo tropiikkimeikki on I-H-A-N-A, niin kesäinen! :)

    1. Tuossa oikeassa sivupalkissa on mun blogiluettelon alla suora linkki eBayn Manly-tarjontaan. Ostin tuon paletin viime kesänä ja maksoin siitä postikuluineen vain 13 euroa. Tsekkaa ensimmäinen esittelypostaukseni paletista:
      http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/07/03/manly-what-colours/

  2. Hrrrr, miten kammottavan pitkä peukalon kyntesi oikein on! Jotenkin noin pitkät kynnet aiheuttavat jo kylmiä inhon väreitä. Ehkä tämä on makuasia. Lakkaukset ovat kyllä erittäin kauniit. Kunpa saisin etusormieni kynnet kasvatettua edes joskus kynittyä pituutta pidemmäksi mutta kun ne kynnet ei millään voi kasvaa suoraan ja katkeavat sitten.

    1. Hihii, peukalo on ollut lukemattomia kertoja paaaaaljon pitempi. :p Yläasteella ja lukiossa kutsuin itseäni lempinimellä Deynonychus (dinosaurus, jonka nimi kääntyy suomeksi ”Hirmukynsi”). Deynonychuksella oli sormissaan ja varpaissaan sirppimäiset jättiläiskynnet. Mun peukalosta tuli aina ihan mieleen Deynonychus. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *