Karkkipäivä
Karkkipäivä

Perjantain kolme asiaa

Asia # 1: valitsin vihdoin Urban Decayn meikinkiinnittäjien ja -pohjustajien testaajat.

UD_primers_fixers

Päädyin antamaan kaikki kuusi tuotetta eri testaajille ja annan testattavaksi Quick Fixinkin jonka olin ensin ajatellut pitää.

Hyviä testaaja”hakemuksia” oli vaikka kuinka ja oli niin vaikea valita että lopulta kohdistin kullekin tuotteelle joukon potentiaalisia testaajia ja arvoin heistä. (Minun pitäisi ylipäänsä lopettaa tällaisten valintatehtävien antaminen itselleni, ei se vain onnistu kun kaikki tyypit vaikuttaa niin kivoilta että sitten surettaa kun ei voi valita kaikkia ^_^)

Testiryhmä:

Eija – All Nighter Spray

Vilma – De-Slick Spray

Lila – Chill Spray

Sinzu – Self-Adjusting Primer

Matilda – Quick Fix Prep Priming Spray

SiiriS – B6 Prep Priming Spray

Valittuihin on otettu tänään yhteyttä.

Kuulemme heidän käyttökokemuksistaan sitten myöhemmin keväällä. :)

Lavera_uudet_luomivarit_IMG_6403

Asia # 2: Suoritin myös Lavera-arvonnan.

Laveran uutuusmeikit ja kynsienhoitotuotteet voitti Linnea, onnea :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

YSL_Volupte_Tint_in_Balm

Asia # 3: Oikeasti naama meni myttyyn saapuessani eilen Pohjolan ihanasta huurteisesta valkeudesta tänne Tampereen ruskeaan loskaan, harva asia vaikuttaa niin kokonaisvaltaisesti mielentilaani kuin p*ska sää. Anteeksi.

Ulkona irvistelevää harmautta kompensoi kuitenkin ihana vaaleanpunainen yllätys. En ollut pakettia keskiviikkona vastaanottamassa joten se saavutti minut kaksi päivää myöhässä, mutta yhtä paljon se ilahdutti tänään: sain YSL:ltä Naistenpäivän lahjaksi Volupté Tint-in-Balm- huulivoiteen.

YSL_Volupte_Tint_IMG_7167

…vieläpä kaiverrettuna ^_^ <3

Myyjävuosinani YSL:n huulipunat kuuluivat lemppareihini selektiiviseltä puolelta Diorin Rougen ohella, (nämä kaksi olivat ylitse muiden), etenkin pehmeän kermainen Volupté-laatu oli mieleeni.

Tulikin jotenkin semi-nostalginen olo Naistenpäivälahjaa katsellessani – vaikka eihän noista myyjäajoista niin valtavan kauan vielä ole. Silti, kaunis hylsy toi mieleen mukavia muistoja entiseltä työpaikaltani – kaikkia ihania aamuvuorojen huulipunatestailuja muun muassa ^_^ ”Tiistai: tänään swatchaan kaikki liikkeen oranssit huulipunat!” :) <3

YSL Volupte Tint-in-Balm Call Me Rose

YSL Volupte Tint-in-Balm Call Me Rose

Vaikka olen testannut lahjaani vasta yhden ainoan kerran, voin sanoa että ihastuin koostumukseen välittömästi. Niin vain Volupté-linja on edelleen loistokamaa.

Tint-in-Balm ei ole nimensä mukaisesti huulipuna vaan sävytetty, läpikuultava huulivoide. Ja aivan mielettömän hyvän tuntuinen sellainen! Juuri eilisessä postauksessa tuli taas mainittua miten nirsot huulet minulla on, kosteutukseen käyvät vain ja ainoastaan ’Exät. Huulikiilloistakin kelpuutan vain harvat ja valitut kun suurin osa saa huulet tuntumaan epämukavilta.

YSLin Tint-in-Balm ei tunnu ollenkaan huulimeikiltä vaan erittäin miellyttävältä, hoitavalta huulivoiteelta. Yleensä jo ensimmäinen vartti riittää huulirasvan toimivuuden mittaamiseen; huono huulirasva jää tuntumaan ikävällä tavalla tai ei imeydy. Laitettuani Tint-in-Balmia pari tuntia sitten ei ole vieläkään tullut tunnetta laittaa lisää. Huulille jää todella miellyttävä, silkkinen pinta. Ei tahmea, ei muovisen pinnoitettu (tyyliin BabyLips, bleurgh..), ei liian ohut, ei liian paksu… Ja kaunis, läpikuultava sävy. Saamani sävy on muuten 03 Call Me Rose.

YSLin punat eivät ole halpoja; tällä kauniilla voiteella on hintaa 39€. Myyjän työssä tällaisia huulipunia oli ihana tarjota vaikkapa miesasiakkaalle joka etsi jotain kaunista meikkilahjaa naisystävälleen. Arvokas hinta huulivoiteesta mutta maksaahan hyvä viinipullokin saman verran ;) ”For those special moments”.

Minä katselen täällä nyt mieluummin huulivoidettani kuin ulos ikkunasta harmauteen.

Ja kohta alan tehdä ruokaa, perjantai-illan viini-illallinen ohjelmassa :) Tarvitseekos sinne ulos katsellakaan tai miettiä kuralätäköitä kun sisällä on lämpöä ja hyvää fiilistä. Mieskin on pian kotona. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille :)

.

P.S. Ensi keskiviikkona 15.3. saa Tampereen Stockmannilla YSL-huulipunan tai -huulilakan ostoista kaupan päälle kaiverruksen huulipunan hylsyyn.

Kommentit (28)

 1. milipili

  Ihana YSL! Tein huulipuna karsintaa, mutta Voluptet jätin, en oo käyttänyt niitä pitkilleen, ei vaan pysty heittää poiskaan .

 2. Eija

  Ihan huikeaa olla mukana testaajana! Suihke pääsee kovaan testiin!!! Kiitos :D

 3. Sinzu

  Whihi, jee, mahtia!! Täälläkin yksi tuotetestaaja. Katellaan josko tuolla sävynkorjaajalla pärjäisi no-makeup-päivinä. Kiitos Sanni :)

  Ja tuo tint-in-balm…. minä tuhmana kävin ostamassa itselleni sellaisen ja on muuten ihana. Osaatko sanoa, mitä eroa tällä on verrattuna Volupté Sheer Candyyn? Huulilla ainakin fiilis melko sama, enkä huomaa tämän olevan kosteuttavampikaan. Nimim. Nirsot huulet täälläkin. Oot muuten oikeassa 15 minuutin testin suhteen! Jotkut huulirasvat ovat niin sukkia, että ne ovat tuossa ajassa jollain mustalla magialla onnistuneet taikomaan huuleni ihan rusinoiksi….

  • Sanni

   Osaatko sanoa, mitä eroa tällä on verrattuna Volupté Sheer Candyyn?

   Sheer Candya en ole itse kokeillut, jäin ihan miettimään oliko sitä ylipäänsä myynnissä meidän liikkeessä… Meillä ei ollut täyttä YSL-valikoimaa (ja olikohan Sheer Candy silloin jo myynnissä Suomessa…). Mutta kun katsoin YSL:n sivulta tuon Sheer Candyn tietoja, niin sen kuvaus ja hoitavat ainesosat (makadamiavoi, aprikoosiöljy, passionhedelmäöljy, korianteriöljy, jojobaöljy) kuulostavat hyvin samanlaisilta kuin Tint-in-Balmin. Tint on kuitenkin (ainakin USAssa) 3 dollaria halvempi kuin Sheer Candy, josta päättelisin että se profiloituu vielä Sheer Candya huulirasvamaisempana. Harmillisesti sivulla ei ollut Tintin inciä (enkä itsekään saanut sitä tuotteen mukana, huulivoide tuli ilman ulkopakkausta) joten en voinut verrata ainesosien järjestystä Sheer Candyyn (siitä oli inci tarjolla).

   • Sinzu

    Hmmm… Ainakin tässä Tintissä on erona tuo hoitava huulenmuotoinen sydän. Mä en taas itse löydä Sheer Candyn inciä mistään. Tässä Sephoran sivuilta Tintin inci, jos sinua itseäsi kiinnostaa tarkemmin katsastaa sen ainesosaluettelo :) Itse en osaa lukea incejä. Joitakin yksittäisiä ainesosia tunnistan, mutta kemistinä (tosin elintarvikepuolelle kallistuneena) ymmärrän, että niitä tulisi tarkastella kokonaisuutena.

    http://www.sephora.com/volupte-tint-in-balm-P417850

    • Sanni

     Hmmm… Ainakin tässä Tintissä on erona tuo hoitava huulenmuotoinen sydän.

     Joo, tuon toki tiesinkin :) :)

     Itse en osaa lukea incejä.

     En minäkään niitä sillä lailla osaa lukea että pelkkää ainesosaluetteloa katsomalla pystyisin päättelemään tuotteen tarkan koostumuksen ja vaikutukset (yleisiiä juttuja toki, kuten onko kyseessä voidemainen vai geelimäinen koostumus, rasvainen vai ei-rasvainen, kosteuttava vai esim. auringolta suojaava jne), mutta tunnistan paljon ainesosia ja tunnen niiden funktioita. Vähintään on aina mielenkiintoista kahta samantyyppistä tuotetta verratessa katsoa miten paljon inceissä on samoja vaikuttavia aineita, ja ovatko vielä ihan samassa järjestyksessä. Jos kahdessa (vieläpä saman valmistajan) tuotteessa on täsmälleen samat ainesosat ihan samassa järjestyksessä, todennäköisyys niiden samankaltaisuudelle on korkea ;) Paljon kosmetiikkakemistien ja tuotekehitystyyppien kanssa jutelleena tiedän, että pyörää ei niin sanotusti keksitä jokaisen tuotteen kohdalla uudestaan vaan tuotteissa käytetään paljon samoja pohjareseptejä joita hienosäädetään ja tuunataan halutun vaikutuksen/lisäarvon/elämyksen mukaan esim. tuoksuainesosilla, tihentäjillä, väriaineilla ja aktiiviaineilla.

     Sheer Candyssa ja Tint-in-Balmissa on samoja ainesosia mutta incit eivät kuitenkaan ole identtiset. Oma arvaukseni on että YSLillä on perus-Voluptén rinnalla tuollainen kevyempi ”punapohja” (Volupté Shine) josta on sitten kehitetty näitä erilaisia hoitavia versioita; Sheer Candy, Oil-in-stick, Tint-in-Balm.

     Sheer Candyn inci:

     http://www.yslbeautyus.com/volupte-sheer-candy/3365440648173.html

     • Sinzu

      Itseä kiinnostaisi kovasti tietää eri ainesosien yleisimmät funktiot (kosteutus, emulgointi, rakenne, ihotuntuma yms.) vaikka harvemmin kaupassa niitä kattelen. Niinhän se näyttäisi menevän. Kehitetty hyvä ja toimiva tuote, hienosäädetään sitä ja saadaan toinen uusi tuote. Lisätään pikkusen tuota ainesosaa ja tälläinen tuokusainesosa, niin saadaan kolmas :D

      Itse ainakin tykkään näistä hoitavista punista enemmän kuin full on pigmented statement lips -tyyppisistä. Joten näitä vaan lisää :) Tintissä ja Sheer Candyssä on kiva läpikuultava lopputulos, joka samalla hoitaa huulia. Pigmentti levittyy tasaisesti huulille. Esim. Babylipsit eivät ole itsellä toimineet. Lopputulos on läikikäs eikä kosteutuksesta kuullutkaan :/

      Kiitos Sheer Candyn incin linkkauksesta. Voisin tsekata sen jossain vaiheessa :)

      • Sanni

       Itseä kiinnostaisi kovasti tietää eri ainesosien yleisimmät funktiot (kosteutus, emulgointi, rakenne, ihotuntuma yms.) vaikka harvemmin kaupassa niitä kattelen.

       Oletko tutustunut netin inci-sivustoihin? Esim. suomenkielinen incihaku.fi kertoo funktiot ja osan ainesosista kohdalla muutakin tietoa viittauksin.

       Minäkin olen läpikuultavamman ja yleisestikin hoitavamman ja rasvaisemman huulipunalaadun ystävä. Mitä vahvapigmenttisiin ”statement lips” -puniin tulee, nekin kyllä sopii mulle ja toivoisin että jaksaisin käyttää niitä useammin koska kunnon huulipunalook tuo kivaa vaihtelua luomiväri/rajaus-lookkeihin, mutta mun huulityypillä (heikot rajat, vaalea väri omasta takaa) vahvapigmenttisten huulimeikkien ylläpito ja jo itse meikkaus on niin ärsyttävää hommaa (vaikeaa saada symmetrisiä huulia) että tulee paljon mieluummin kallistuttua miedompipigmenttisiin ja läpikuultaviin joiden kanssa rajauskaan ei ole niin tarkkaa.

       Joo, Babylipsit on jotain… nohh, ei niitä voi näihin verratakaan. Kova, muovisen tuntuinen koostumus joka ei tosiaan sula huulille.

       • Sinzu

        Uuu, kiitos vinkistä! Täytyypä tsekata ^^

        • Sinzu

         Arvaappa mitä Sanni! Ostin tintin kaksi viikkoa sitten ja se on ollut säännöllisessä käytössä. Eilen aamulla, kun olin aikeissani laittaa sitä, se oli mennyt karusti kahteen osaan! Omistan siis sävyn 12 Try Me Berry, jossa huulikuvio on vaaleammalla sävyllä kuin sitä ympäröivä osa. (Ylhäältäpäin katsottuna)huulikuvion alapuolinen tumma osa oli irronnut juuriaan myöten, jolloin punaa takaisin hylsyyn pyöritellessä irronnut osa jäi törröttämään. Piti joko sormin tai huulin auttaa se takaisin suojaan. Oli kyllä järkyttävä näky aamulla! Onneksi sain sen tavaratalossa vaihdettua uuteen. Toivottavasti tämä ei mene rikki :)

        • Sanni

         Ohoh…! Onneksi sait uuden tilalle – vaikka en olisi epäillyt hetkeäkään ettetkö olisi saanut, kyseessä kuitenkin sen tason brändi :) Kyllä tuon hintatason meikkituotteen täytyy toimia moitteettomasti. :)

         No, saitpahan parin viikon Tintit ikäänkuin ilmaiseksi :D ^_^

         Mitenkäs muuten sinulla ja UD:n Self-Adjustingilla on mennyt? :)

        • Sinzu

         Joo! Musta tuntuu, että se ei ehkä hirveesti tykännyt Suomen talvi-ilmastosta. Ulkona todella kylmä ja sisällä suht lämmintä. Raukka oli varmaan saanut lämpöshokin :D

         Hienosti on sujunut! Pikkuisen annoin kaverillekin testattavaksi ja kommenttina oli ”Oi jospa löytyisti meikkipohja, joka sulautuisi samalla tavalla iholle kuin tämä primeri (sävy vaan oli hieman väärä)” :) Itse voisin käyttää primeria myös yksinään semmoisina päivinä, kun ei jaksa/halua tehdä täyttä kasvomeikkiä. Semmoinen no makeup -makeup look :D Pikkusen tarttuu kuiviin kohtiin (finnit), joten kuorinta ja kosteutus ovat tärkeitä. Jätetään loput fiiliksistä varsinaiseen raporttiin, että tämmöinen pikku teaseri :)

        • Sanni

         :) :) Hyvältä kuulostaa :) Ja kiva kun annoit testiin kaverillekin :)

 4. Linnea

  Olen edelleen Lavera-arpaonnesta häkeltynyt, en ole ikinä ennen voittanut arvonnoissa mitään ?! Teini-ikäistä tytärtäkään ei näytä harmittavan ?. Hauskaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

  • Sanni

   Heheh, mahtavaa, ehkä voitte jakaa tuotteet jos kaikki sävyt eivät sovi sinulle? :)

 5. SiiriS

  Ompa ihanan yksilöllinen huomionosoitus ollut tuo kaiverrus. :) Kutsu kauneuteen lehtisestä ihastelin tuota, mutta tosiaan hinta auts… Ja noista huulirasvojen/punien/kiiltojen yms koostumuksesta, olen mieheltä saanut lähiakoina (viimeksi tänään) kommenttia että millon mulla ei ole sellaista aikaa vuodesta jolloin en vedä huuliin jotain kuolaisen nuolaisun tuntuista ainetta :’D pitää ehkä seuraavaks testata pusutella Nyxin mattapunalla josko se sit ei ois yhtä liukkaan tuntuista. :D omilla huulilla taas en ole kuin parin tuotteen/merkin kohdalla tommoista liukkautta huomannut.

  • Sanni

   millon mulla ei ole sellaista aikaa vuodesta jolloin en vedä huuliin jotain kuolaisen nuolaisun tuntuista ainetta :’D

   Hahah ^_^

   Huomasithan muuten tulleesi valituksi UD:n B6-suihkeen testaajaksi? :) En saanut vielä vastausta eilen lähettämääni sähköpostiin :)

 6. Aldefiina

  Oi kylläpä on herkullinen YSL huulivoide. Menen ja ostan! Itse olen myös käyttänyt nuoresta saakka YSL huulipunia (myös Dior), vaikka rikkaiden hinnoissa, mutta se ylellisyys ja ihanuus…….minulle suotakoon…….wow! Arjen juhlaa!

  • Sanni

   Pieni ylellinen kosmetiikkahankinta silloin tällöin on ihanaa arjen luksusta todellakin. Vaikka hyvää laatua saa halvallakin, niin onhan se kuitenkin eri elämys ottaa käsilaukusta kaunis, ylellisen näköinen meikkituote. Tuo se vain eri tunteen kuin muovinen kolmen euron puna. :)

 7. Eetu

  Heippa!
  Yritin etsiskellä Kreikka osiosta juttua Thassoksesta… varattiin juuri matka kesäkuulle Agali hotelliin Limenariaan ja kokemuksesi alueesta olisi tosi kiva kuulla:)

  • Sanni

   Hei Eetu!

   Olin Thassoksella vuonna 2000 eli jo aikoja ennen blogin perustamista, siksi siitä ei löydy blogijuttua :) Saari tuli oikein tutuksi kolmen kuukauden aikana jotka siellä vietin (olin saarella au pairina), aivan ihana ja todella monipuolinen paikka. Itse majailin pääkaupunki-Limenasissa (Thassos Town), mutta Limenariassakin tuli käytyä, se on ehkä hieman sievempi ja kuvauksellisempi kylä kuin Thassos Town ja etuna ihastuttava hiekkaranta heti kylän yhteydessä.

   Kannattaa kiertää koko saari ja pistäytyä vuoristokylissäkin kuten Mariesissa. Jos antiikin raunionähtävyydet kiinnostavat niin niitäkin löytyy ympäri saarta, tärkeimmät pääkaupungissa jossa on hyvin säilyneet agoran rauniot sekä ylhäällä kukkulan rinteessä Akropoli.

   • Eetu

    Kiitos Sanni!

 8. Päivi

  Hei! Aivan ihania nuo YSL:n Volupte-sarjan huulipunat, ovat ihanan pehmeitä ja kosteuttavia. Tuo uusi Volupte Tint-in -Balm on kovasti kiinnostanut, ja juuri tuo sävy! Mistä voisin sen itselleni hankkia? Sokoksen verkkokaupassa ei ainakaan ollut tuota sävyä myynnissä. Mistä sait tuon ihanuuden, että voisin sen myös itselleni saada?

  • Sanni

   Sain huulivoiteen suoraan YSL:ltä. Mukana tulleen lehdistötiedotteen mukaan sarjaan kuuluu 12 sävyä ja #03 Call Me Rose on yksi niistä, eli pitäisi löytyä normaalisti YSL:n meikkien myyntipisteistä kuten Sokokselta ja Stockmannilta. Sokoksen verkkokaupan tilanteesta en osaa sanoa mutta Stockmannin verkkokaupassa sävy #03 on saatavilla (tosin väärin nimettynä, siellä lukee Tease Me Rose):

   https://www.stockmann.com/product/volupte-tint-in-balm-huulivoide/1223326951

 9. Päivi

  Hei! Onkohan Stockmannin verkkokaupassa myytävä Volupte Tint in Balm sävy 3 Tease me Rose sama sävy kuin sun postauksessa oleva 3 Call me Rose? Ainakaan YSL verkkosivuilla ei tuollaista 3 Tease me Rosea ollu edes olemassa? Onkohan kyseessä kirjoitusvirhe, että uskaltaisin luottaa ja tilata? Tarkoituksena nimittäin on saada juuri tuo 3 Call me Rose!

  • Sanni

   Juuri sulle vastasin samasta aiheesta ^_^

   Stockalla on mennyt sävyjen #02 ja #03 nimet sekaisin, kannattaa vain katsoa numeroa. Oikeat nimet ovat #02 Tease Me Pink ja #03 Call Me Rose, ja Stockan verkkokauppatyypillä on mennyt verbit tease ja call sekaisin ^_^

   Kakkossävy on pinkimpi, sen kuvaus on ”viettelevän flirttaileva vaaleanpunainen” kun taas kolmonen on nudesävy; ”hillitty, luonnollinen nude”. Kolmonen on sarjan vaalein, nudein sävy. Sephoran sivulla on swatchit joista sävyerot näkyvät kätevästi:

   http://www.sephora.com/contentimages/pdf/YSLTintinBalm.pdf

 10. Delle

  Piti sitten sortua ja ostaa tämä YSL:n Volupte Tint in Balm myyjän sitä hehkuttaessa, eikä turhaan. Olin hankkinut aikaisemmin Sheer Candy:n josta samainen myyjä kertoi sen sävyn muuttuvan huulilla ja mitä enenmmän kerrostaa sitä enemmän saa väriä.
  En maksaisi alkossa punaviinistä kolmea kymppiä, mutta ravintolassa olen. Hah, miksiköhän se ei vaikuta kalliilta siellä, mutta alkossa se on.

  • Sanni

   En maksaisi alkossa punaviinistä kolmea kymppiä, mutta ravintolassa olen. Hah, miksiköhän se ei vaikuta kalliilta siellä, mutta alkossa se on.

   Hassua ^_^ Tai no, nyt kun mietin niin ei 30€ pullosta ravintolassa kyllä paljon ole… Sama pullo varmaan Alkossa sitten kympin..?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.