Perjantain kolme asiaa

Asia # 1: valitsin vihdoin Urban Decayn meikinkiinnittäjien ja -pohjustajien testaajat.

UD_primers_fixers

Päädyin antamaan kaikki kuusi tuotetta eri testaajille ja annan testattavaksi Quick Fixinkin jonka olin ensin ajatellut pitää.

Hyviä testaaja”hakemuksia” oli vaikka kuinka ja oli niin vaikea valita että lopulta kohdistin kullekin tuotteelle joukon potentiaalisia testaajia ja arvoin heistä. (Minun pitäisi ylipäänsä lopettaa tällaisten valintatehtävien antaminen itselleni, ei se vain onnistu kun kaikki tyypit vaikuttaa niin kivoilta että sitten surettaa kun ei voi valita kaikkia ^_^)

Testiryhmä:

Eija – All Nighter Spray

Vilma – De-Slick Spray

Lila – Chill Spray

Sinzu – Self-Adjusting Primer

Matilda – Quick Fix Prep Priming Spray

SiiriS – B6 Prep Priming Spray

Valittuihin on otettu tänään yhteyttä.

Kuulemme heidän käyttökokemuksistaan sitten myöhemmin keväällä. :)

Lavera_uudet_luomivarit_IMG_6403

Asia # 2: Suoritin myös Lavera-arvonnan.

Laveran uutuusmeikit ja kynsienhoitotuotteet voitti Linnea, onnea :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

YSL_Volupte_Tint_in_Balm

Asia # 3: Oikeasti naama meni myttyyn saapuessani eilen Pohjolan ihanasta huurteisesta valkeudesta tänne Tampereen ruskeaan loskaan, harva asia vaikuttaa niin kokonaisvaltaisesti mielentilaani kuin p*ska sää. Anteeksi.

Ulkona irvistelevää harmautta kompensoi kuitenkin ihana vaaleanpunainen yllätys. En ollut pakettia keskiviikkona vastaanottamassa joten se saavutti minut kaksi päivää myöhässä, mutta yhtä paljon se ilahdutti tänään: sain YSL:ltä Naistenpäivän lahjaksi Volupté Tint-in-Balm- huulivoiteen.

YSL_Volupte_Tint_IMG_7167

 

…vieläpä kaiverrettuna ^_^ <3

Myyjävuosinani YSL:n huulipunat kuuluivat lemppareihini selektiiviseltä puolelta Diorin Rougen ohella, (nämä kaksi olivat ylitse muiden), etenkin pehmeän kermainen Volupté-laatu oli mieleeni.

Tulikin jotenkin semi-nostalginen olo Naistenpäivälahjaa katsellessani – vaikka eihän noista myyjäajoista niin valtavan kauan vielä ole. Silti, kaunis hylsy toi mieleen mukavia muistoja entiseltä työpaikaltani – kaikkia ihania aamuvuorojen huulipunatestailuja muun muassa ^_^ ”Tiistai: tänään swatchaan kaikki liikkeen oranssit huulipunat!” :) <3

YSL Volupte Tint-in-Balm Call Me Rose

YSL Volupte Tint-in-Balm Call Me Rose

Vaikka olen testannut lahjaani vasta yhden ainoan kerran, voin sanoa että ihastuin koostumukseen välittömästi. Niin vain Volupté-linja on edelleen loistokamaa.

Tint-in-Balm ei ole nimensä mukaisesti huulipuna vaan sävytetty, läpikuultava huulivoide. Ja aivan mielettömän hyvän tuntuinen sellainen! Juuri eilisessä postauksessa tuli taas mainittua miten nirsot huulet minulla on, kosteutukseen käyvät vain ja ainoastaan ’Exät. Huulikiilloistakin kelpuutan vain harvat ja valitut kun suurin osa saa huulet tuntumaan epämukavilta.

YSLin Tint-in-Balm ei tunnu ollenkaan huulimeikiltä vaan erittäin miellyttävältä, hoitavalta huulivoiteelta. Yleensä jo ensimmäinen vartti riittää huulirasvan toimivuuden mittaamiseen; huono huulirasva jää tuntumaan ikävällä tavalla tai ei imeydy. Laitettuani Tint-in-Balmia pari tuntia sitten ei ole vieläkään tullut tunnetta laittaa lisää. Huulille jää todella miellyttävä, silkkinen pinta. Ei tahmea, ei muovisen pinnoitettu (tyyliin BabyLips, bleurgh..), ei liian ohut, ei liian paksu… Ja kaunis, läpikuultava sävy. Saamani sävy on muuten 03 Call Me Rose.

YSLin punat eivät ole halpoja; tällä kauniilla voiteella on hintaa 39€. Myyjän työssä tällaisia huulipunia oli ihana tarjota vaikkapa miesasiakkaalle joka etsi jotain kaunista meikkilahjaa naisystävälleen. Arvokas hinta huulivoiteesta mutta maksaahan hyvä viinipullokin saman verran ;) ”For those special moments”.

Minä katselen täällä nyt mieluummin huulivoidettani kuin ulos ikkunasta harmauteen.

Ja kohta alan tehdä ruokaa, perjantai-illan viini-illallinen ohjelmassa :) Tarvitseekos sinne ulos katsellakaan tai miettiä kuralätäköitä kun sisällä on lämpöä ja hyvää fiilistä. Mieskin on pian kotona. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille :)

.

P.S. Ensi keskiviikkona 15.3. saa Tampereen Stockmannilla YSL-huulipunan tai -huulilakan ostoista kaupan päälle kaiverruksen huulipunan hylsyyn.

Kommentit (28)
  1. Ihana YSL! Tein huulipuna karsintaa, mutta Voluptet jätin, en oo käyttänyt niitä pitkilleen, ei vaan pysty heittää poiskaan .

  2. Ihan huikeaa olla mukana testaajana! Suihke pääsee kovaan testiin!!! Kiitos :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *