Perjantain keltavihreä

Eilinen meikki keltaisella ja vihreällä. Kuten tavallista, meikki näytti livenä paljon hohtavammalta ja kivemmalta.


Meikkiin käytetty:
* Mad Minerals Lemon Drop (sisänurkka ja kulmaluu)
* Mad Minerals Big Money (liikkuvan luomen keskellä)
* MAC Humid (ulkonurkassa)
* IsaDora Delirious-paletin vihreä (luomivaossa)
* Indelible Magnetism-geelirajaus (yläluomen rajaus)
* Bourjois Gris Ingénieux -kynä (alaluomen sisärajaus)
* Dior Iconic -ripsari


Joku lukija pyysi, että listaisin aina silmämeikkikuvien yhteyteen myös meikkiin yhdistämäni poskipunan ja huulimeikin. Kaikkien meikkien kohdalla en laita kasvoille yhtään mitään, sillä teen meikin vain koetarkoituksessa ja pesen sen samantien pois, mutta tämänkertainen meikki oli mulla ihan ”oikeastikin”. Poskilla ja huulilla persikan sävyjä; poskipunana MAC Dainty ja huulilla Pierre Cardinin huulikiilto nro 4.

Huomaatte, ettei silmämeikki tuossa kasvokuvassa näytä yhtään räikeälle, vaikka se lähikuvissa siltä vaikuttaakin. Tämä on näitä pienisilmäisyyden harvoja ”etuja”; joskus voi arkena laittaa hyvinkin kirkkaita ja värikkäitä silmämeikkejä ilman että kokonaisuus näyttää liian karnevaalilta. Kirkkaatkaan luomivärit eivät niin pomppaa katsojan silmään, kun liikkuvaa luomea ei juuri näy silmän ollessa auki. Suurisilmäisemmät ja pullealuomiset saavat olla tarkempia meikkinsä kanssa, kun silmämeikki on koko ajan täysin näkyvillä.

Työharjoittelukaverillani M:llä on pullealuomiset silmät, joissa luomiväri ei juuri voi ”kätkeytyä” syvään koloon niinkuin minulla. Luomiväri on levitetty yhtä suurelle alueelle kuin minun silmissäni, mutta se on paljon enemmän näkyvissä. Voitte muuten uskoa kuinka paljon itse toivoisin, että minulla olisi tuollaiset ”meikkiystävällisemmät” silmät..! ^_^


Kommentit (21)
  1. etkö sä meikkaa ihoa (siis meikkivoide, meikkipuuteri tms??) ollenkaan? vaikka on silmämeikit? näyttää vähän hassulta :D

  2. ^ Hmm, siis mitähän sä nyt tarkoitat..? "Näyttää hassulta"…? Siis tuossa naamakuvassa? Mulla on kyllä kuvassa ihan normaalisti mineraalimeikkipohja, niinkuin luonnollisestikin aina kun teen kokomeikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *