Perjantai 24.12.2021 – nalle löytää joulun

Joulukalenteri, luukku 24.

Nalle löytää joulun.

Perheeni joulu on täynnä vahvoja perinteitä, ja yksi niistä kankainen joulukalenteri, jossa pieni pehmonalle kulkee nalletalossa joulua etsien. Kalenteri on lahja nyt jo edesmenneiltä Amerikan tädeiltäni. Kukaan ei muista tarkkaa vuotta milloin kalenteri on meille saapunut, mutta joskus 80-luvulla.

Kalenterin alareunassa on 24 tekstilaatikkoa, ja kussakin kerrotaan, mistä Nalle minäkin päivänä etsii joulua. Tarralla varustettu Nalle kulkee joulukuun aikana läpi talon ja käypä se etsimässä joulua pihaltakin. :) Aattona se viimein löytää joulun olohuoneesta, johon nalleperhe on kokoontunut kuusen ympärille.

Lapsena oli huikean jännää etsiä joka aamu se huone, johon Nalle sinä päivänä menisi. Yksi lapsuuden iloja on se, että kaikki on aina uutta, ja vuosi sitten koettu joulukalenteri on seuraavana vuonna jälleen yhtä jännittävä..! Kyllähän me näimme, missä huoneessa joulu lopulta odotti, mutta emme muistaneet, missä järjestyksessä Nalle kulki huoneiden läpi. Reitti oli aina ”uusi”, ja oli niin hauskaa siirtää Nallea matkallaan ja etsiä kalenterin pehmeästä pinnasta tarra, johon Nalle kiinnittyi. ❤️

Tänään Nalle on juuri päättänyt tämän vuotisen matkansa ja liittynyt perheensä seuraan kuusen luokse.

Niin teen minäkin, ja meillä aloitetaan kohta kuusen koristelu, Joulupukin kuuman linjan pitäessä seuraa taustalla ☺️

Oikein hyvää ja tunnelmallista joulua kaikille! ♥️🎄

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (10)
  1. Oikein hyvää joulua <3

    1. Samoin sinulle Kukka! :)

  2. Kiitos Sanni mukavasta kalenterista. Oli ilo seurata! Rauhaisaa Joulua! <3

    1. Kiitos Tarja ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *