Karkkipäivä
Karkkipäivä

Peput sileiksi tarjoushintaan! :)

Lukijani Mirri pyysi minua kesäkuisen vartalovoidepostaukseni kommenteissa ilmoittamaan, kun seuraavan kerran bongaan Estelle & Thildin tuotteet tarjouksesta. (Itse siis aina ostan niitä säästöluonteelleni ominaisesti alennuksista ;)).

 

Ja nyt Estelle & Thildin vartalotuotteet ovat jälleen -20% Kickseissä. Eli ei muuta kuin Mirri ja muut kipin kapin hankkimaan maailman paras vartalovoide kokeiluun! ^_^ Hintahan on edelleen selvästi tyyriimpi kuin perus-Dovet sun muut, 200 ml jotain 15 euroa ja risat, mutta on se neljäkin euroa ihan kiva säästää kun siihen tulee tilaisuus. ^_^

Mun suosikit on siis Neroli Bergamot ja Baby & Child (hajustamaton) Body Lotion. Paksumpaa Baby & Child Body Creamia en ole kokeillut, se varmaan sopii paremmin syväkuivalle iholle.

Kommentit (9)

 1. Mirri :)

  Mahtavaa, kiitos!!!

  Toivottavasti nassuosastokin tulee vielä tarjoukseen niin pääsen ihmettelemään mm. sitä seerumia.

 2. minnanen

  Voiih, miks ei Kicksillä ole nettimyyntiä….. :(

 3. Nimetön

  saako kyseisiä tuotteita muualta liikkeistä? tai esimerkkejä mistä voisi saada?

  • Sanni

   Yliopiston apteekista ja kuulema joistain muistakin apteekeista, tarkkaa jälleenmyyntilistausta en ole nähnyt missään.

 4. Titta

  Hei sanni ! päätin nyt rohkaista mieleni ja kysyä sinulta jo pitkään päätä vaivannutta asiaa. Itselläni on todella rasvainen iho, ja ei mene kuin alle kaksituntia kun olen meikannut kun nenäni kiiltää kuin diskopallo, olen ostanut tarkoituksella rasvaiselle iholle tarkoitetun meikkivoiteen clarinsilta ja puuteri ysl:lältä. Nyt olen miettinyt pääni puhki että mistä löytäisin kunnollisen meikinalus voiteen, jotain dermosilin jossain vaiheessa kokeilin mutta ei se kyllä auttanut yhtään kiiltoa poissa pitämään. Joten olisiko sulla Sanni apua minun ongelmaani ? :)

  • Sanni

   Matta-primereita on monellakin merkillä, edullisimmillaan esim. Lumenella. Hyvä, kallis ja silikoniton rasvoittuvan ihon primer löytyy Bare Mineralsilta: Prime Time Oil Control.

 5. meow

  Miksi juuri tuo otsikko tähän postaukseen :D?

  • Sanni

   Koska kerroin kesäkuussa E&T:n voiteen tekevän peppuni sileäksi! ^_^

   • meow

    Aaa joo, selvä selvä :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.