Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pensselit kuriin

Laitoin meikkisiveltimeni järjestykseen ja ostin niille uuden ”telineen”. Samaan pikkuhyllyyn saan myös kasattua eniten käyttämiäni meikkituotteita niin että ne ovat koko ajan käteni ulottuvilla.

 

Teline on Akateemisesta kirjakaupasta ja oikeasti tarkoitettu kynien ja toimistotarvikkeiden säilytykseen. Sopii vallan hyvin meikkitilpehöörillekin! :)

Siveltimet on järjestetty niin, että vasemman puolen lokeroissa ovat eniten käyttämäni ja oikealla puolella harvemmin käyttämäni siveltimet.

Takimmaiset lokerot olivat kuitenkin makuuni vähän liian syvät siveltimille (haluan että siveltimet ovat juuri oikealla korkeudella :P), joten laitoin pohjalle muovirakeita. Rakeiden ansiosta siveltimet pysyvät nyt myös jämäkästi pystyssä.

Rakeet olivat juuri sopivan kokoisia niin etteivät ne pursua telineen raoista. Olin aikeissa ostaa rakeita Tiimarista tai jostain muusta askartelukaupasta, mutta pomoni dumppasikin minulle kilon säkin roskiin meneviä rakeita kun mainitsin suunnitelmistani. :)

Meikkinurkkaus nyt. Pöytä näytti blogikuvissa ennenkin siistiltä, mutta joudun tunnustamaan että olin ”hieman” siistinyt sieltä liikoja purkkeja ja meikkikoreja ennen kuvien ottoa…. Oikeasti siveltimiä asusti pöydällä yhteensä varmaan neljässä eri purkissa ja samoin rajauskynille oli oma loota.

Korvasin pöydän reunalla ennen majailleet valkoiset korit Palaset-sarjan läpinäkyvällä pikkulaatikostolla. Valkoinen olisi ollut siistimmän näköinen, mutta halusin läpinäkyvän helpottamaan meikkituotteiden löytämistä laatikoista.

Mineraalijauhelautanenkin mahtuu kätevästi piiloon Palaset-laatikkoon. Yritän opetella pitämään meikkitavarat pois pöydältä, olen luonteeltani sellainen että jätän helposti tavaroita ajelehtimaan pinnoille ja se on ärsyttävää. :) Laatikoston kakkososasto on varattu huulipunille, joita minulle on viime vuoden aikana kertynyt hämmentävän paljon lisää.

Ennen kaikki huulipunani mahtuivat pöydän vetolaatikkoon kahteen pieneen muovirasiaan.

Sesonkituotteiden purkki.

Miltäs näyttää? Eikö ole kiva säilytysratkaisu? :) Telinekin oli tosi halpa, en muista tarkkaa hintaa mutta alle 15 euroa.

Kommentit (40)

 1. Tyttö ilman helmikorvakorua

  Hei sehän on jo ihan loistavaa jos jättää meikit hujan hajan mutta ees sinne päin missä niitä kuuluis säilyttää. Mulla ei joskus muutamia vuosia sitten ollut käsitystä edes kokoelmani oikeista mittasuhteista tai puutteista, koska meikit tuppasivat menemään ihan siihen ekaan laatikkoon, minkä kiireissäni niitä piiloon siivotessani löysin. Nykyään mun kaaos on vähän hallitumpi, kaikelle on paikkansa, ja vaikka ne eivät paikalleen aina heti palaakaan, mä olen edistynyt. :D

 2. Kujakatti

  Kätevän näköinen teline. Mulla on ongelma kynsilakkojen kanssa. Niitä on jotain päälle 40 kpl, ja mä haluaisin ne jotenkin nätisti esille väreittäin järjestettynä. Nyt ne on sikinsokin yhdessä isossa toilettipussissa. Sullahan ne on nätisti vitriinissä, mutta meillä ei ole sellaiselle vapaata lattiatilaa. Oisko kellään ideaa toimivaksi kynsilakkatelineeksi?

 3. jansu

  Tosi kiva postaus! Itsekin innostaisi ostella tollassii meikkitelineeksi.. Mistäs noita Palaset sarjan laatikostoi saa?

  • Sanni

   Mä olen nähnyt noita Palasia vaikka missä, pitäisi varmaan löytyä ainakin tavarataloista kuten Sokos ja Stockmann ja sitten kirjakaupoista kuten Akateeminen (mistä itse sen ostin). Ja oliskohan noita ihan Anttilassakin…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.