Pensselit kuriin

Laitoin meikkisiveltimeni järjestykseen ja ostin niille uuden ”telineen”. Samaan pikkuhyllyyn saan myös kasattua eniten käyttämiäni meikkituotteita niin että ne ovat koko ajan käteni ulottuvilla.

 

Teline on Akateemisesta kirjakaupasta ja oikeasti tarkoitettu kynien ja toimistotarvikkeiden säilytykseen. Sopii vallan hyvin meikkitilpehöörillekin! :)

Siveltimet on järjestetty niin, että vasemman puolen lokeroissa ovat eniten käyttämäni ja oikealla puolella harvemmin käyttämäni siveltimet.

Takimmaiset lokerot olivat kuitenkin makuuni vähän liian syvät siveltimille (haluan että siveltimet ovat juuri oikealla korkeudella :P), joten laitoin pohjalle muovirakeita. Rakeiden ansiosta siveltimet pysyvät nyt myös jämäkästi pystyssä.

Rakeet olivat juuri sopivan kokoisia niin etteivät ne pursua telineen raoista. Olin aikeissa ostaa rakeita Tiimarista tai jostain muusta askartelukaupasta, mutta pomoni dumppasikin minulle kilon säkin roskiin meneviä rakeita kun mainitsin suunnitelmistani. :)

Meikkinurkkaus nyt. Pöytä näytti blogikuvissa ennenkin siistiltä, mutta joudun tunnustamaan että olin ”hieman” siistinyt sieltä liikoja purkkeja ja meikkikoreja ennen kuvien ottoa…. Oikeasti siveltimiä asusti pöydällä yhteensä varmaan neljässä eri purkissa ja samoin rajauskynille oli oma loota.

Korvasin pöydän reunalla ennen majailleet valkoiset korit Palaset-sarjan läpinäkyvällä pikkulaatikostolla. Valkoinen olisi ollut siistimmän näköinen, mutta halusin läpinäkyvän helpottamaan meikkituotteiden löytämistä laatikoista.

Mineraalijauhelautanenkin mahtuu kätevästi piiloon Palaset-laatikkoon. Yritän opetella pitämään meikkitavarat pois pöydältä, olen luonteeltani sellainen että jätän helposti tavaroita ajelehtimaan pinnoille ja se on ärsyttävää. :) Laatikoston kakkososasto on varattu huulipunille, joita minulle on viime vuoden aikana kertynyt hämmentävän paljon lisää.

Ennen kaikki huulipunani mahtuivat pöydän vetolaatikkoon kahteen pieneen muovirasiaan.

Sesonkituotteiden purkki.

Miltäs näyttää? Eikö ole kiva säilytysratkaisu? :) Telinekin oli tosi halpa, en muista tarkkaa hintaa mutta alle 15 euroa.

Kommentit (40)
 1. Erittäin siistiltä näyttää, oma on taas kuin kalliilla kaatopaikalla.

  1. Voi kun sä olet ihana! ^_^

 2. Ihanan siistiltä näyttää. :)
  Mulla on muuton jälkeen kaoottinen tilanne :D
  Suurin osa meikeistä majailee vielä muuttolaatikossa, koska remontti on kesken eikä ole paikkaa, mihin ne laittaisi.
  Poimin ennen muuttoa jotain ”varmaan tärkeimpiä” meikkipussukkaan ja eihän ne tietenkään ole kesäisimmästä päästä :D
  INHOAN pussimeikkaamista, eli sitä, että meikit majailee aina jossain pussukassa ja sitä sitten kaivellaan päivittäin oikeiden meikkien löytämiseksi. YÖK. Nytkin kaivelin viikon jälkeen meikeille meikkilaatikon (ikean tällainen: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60177473/) muuttokuormasta, kun en kestä sitä pussin tonkimista.
  Mutta kaipaan edelleen niitä värejä sieltä muuttolaatikosta ;)
  Ja siistiä sivellintelinettä… ja meikkipöytää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *